judas Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Amortizoarele raman ale tale.Ale mele is in stare buna inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Ahoi!Vand o pereche de amortizoare spate de virago 535cc, unul are o lovitura ( nu e stramb si nu are scurgeri de ulei): 1. 2. 3. 4. 5. si am doua furtune de frana unu de 90cm si unu de 100cm: 1. 2. Iar cu privire la pret (clar sub pretul pietei) chiar n-am idee cat sa cer, astept oferte pe PM sau la 0744 47 53 52 ! Bafta si sanatate! AMORTIZOARELE SAU VANDUT !!! Domnul @axicos e noul propietar! Au mai ramas furtunele! Editat Aprilie 10, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Eu am sunat la un anume Bogdan de pe forum , dar nu mi-a raspuns nimeni , cine stie...poate este acelasi Bogdan , merci mult pt informatie , incerc sa dau de el...week-end placut si numai bine... asta e user-ul de care spuneam /index.php?showuser=8017 in caz ca n-ai dat de el pana acum. Mesaj completat Salut, N-am mai scris pe topicul asta de vreo 3 ani, de cand m-am despartit de viraga. Dupa curatenia de pasti a iesit la iveala o garnitura pe care o cumparasem de la Louis (cod 10043216) pentru viraga mea. In urma discutiilor cu venerabilul domn Semaca am descoperit ca este garnitura de pe partea dreapta. Mai jos aveti si poza. Garnitura va fi donata primului doritor, detalii pe PM. Locatia: Bucuresti, nu trimit prin posta. Pace Salut! Mai e de dat garnitura? Prietenul meu are nevoie de ea. Imi poti lasa un nr de tel in PM? Multam frumos si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Salut ! Se poate monta un turometru la Virago XV 535 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Salut !Se poate monta un turometru la Virago XV 535 ? Bineinteles ca se poate monta. Eu nu am, dar uite un model a la Axicos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Bineinteles ca se poate monta.Eu nu am, dar uite un model a la Axicos Este electronic sau mecanic, ca nu stiu de care sa iau, am gasit ceva dar de care sa cumpar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 asta e user-ul de care spuneam /index.php?showuser=8017in caz ca n-ai dat de el pana acum. Mesaj completat Salut! Mai e de dat garnitura? Prietenul meu are nevoie de ea. Imi poti lasa un nr de tel in PM? Multam frumos si toate cele bune! I-am trimis un PM , acum astept un semn de la el...merci fain si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Este electronic sau mecanic, ca nu stiu de care sa iau, am gasit ceva dar de care sa cumpar ? In mod evident, electronic. Daca era mecanic, atunci il inlocuiai pe cel existent (i.e. motorul tau ar fi avut cablu de turometru iesind de pe uneva si mergand la ceas). Vezi Suzuki GN250 pentru un exemplu. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 In mod evident, electronic. Daca era mecanic, atunci il inlocuiai pe cel existent (i.e. motorul tau ar fi avut cablu de turometru iesind de pe uneva si mergand la ceas). Vezi Suzuki GN250 pentru un exemplu. @Dexter Bun, multzam fain de rapsuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 moromete, ce turometru ai gasit? unde? cat? si eu as vrea asa ceva pt. viroguta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 moromete, ce turometru ai gasit? unde? cat? si eu as vrea asa ceva pt. viroguta... salutare ! Pai First Bike au un fel de chopper "Royal", si am remarcat scula de nivel baterie, turometrul(12.000), si semnalizarile de pe spate. De turometrul asta ziceam. Si am si pe cineva care a spus ca le poate aduce la negru, 120-130 indicatorul pt. baterie si turometrul, 45 lei/buc. semnalizarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Daca numai atat costa acel turometru, si daca chiar masoara punctual , m-ar interesa si pe mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) royal nu e monocilindru? stiu ca e important... turometrele terbuie sa fie "potrivite" numarului de cilindrii al motorului ca sa fie precis si ca sa nu dezechilibreze aprinderea (turometrele electronice se conecteaza la bobinele de inductie). da' poate gresesc... stie careva mai bine cum sta treaba? daca se poate monta un astfel de turometru la viroaga, sunt si eu interesat. poate face nenea pe care il cunosti un bine sa ne completeze instrumentele de bord. cele de la first-bike sunt chiar frumoase. sosea uscata! Editat Aprilie 15, 2010 de octa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ahoi! No am rezolvat si eu de un numar lateral/amortizoare noi pe spate/si amortizor de sunet la esapament! Poze: 1. 2. 3. 4. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 royal nu e monocilindru? stiu ca e important... turometrele terbuie sa fie "potrivite" numarului de cilindrii al motorului ca sa fie precis si ca sa nu dezechilibreze aprinderea (turometrele electronice se conecteaza la bobinele de inductie). da' poate gresesc... stie careva mai bine cum sta treaba? daca se poate monta un astfel de turometru la viroaga, sunt si eu interesat. poate face nenea pe care il cunosti un bine sa ne completeze instrumentele de bord. cele de la first-bike sunt chiar frumoase. sosea uscata! Da, este monocilindru, stiu ca este important, ar trebui sa poata fi reglat(1,2,.. cilindri) pentru Virago. Nu m-am interesat pentru ca e cu 12000rpm, o sa intreb. Eu eram interesat de voltmetrul de baterie, si semnalizatoarele de pe spate. O sa trec azi sa intreb de turometru, si iti spun deseara. asfalt fara gropi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Da, este monocilindru, stiu ca este important, ar trebui sa poata fi reglat(1,2,.. cilindri) pentru Virago.Nu m-am interesat pentru ca e cu 12000rpm, o sa intreb. Eu eram interesat de voltmetrul de baterie, si semnalizatoarele de pe spate. O sa trec azi sa intreb de turometru, si iti spun deseara. asfalt fara gropi ! Turometrul, masoara rotatiile arborelui cotit, asa ca ia fara grija. Da si tu detalii de volmetru, ca as vrea si eu, e digital sau analog.Bafta si o sa urmaresc ce ai rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) royal nu e monocilindru? stiu ca e important... turometrele terbuie sa fie "potrivite" numarului de cilindrii al motorului ca sa fie precis si ca sa nu dezechilibreze aprinderea (turometrele electronice se conecteaza la bobinele de inductie). da' poate gresesc... stie careva mai bine cum sta treaba? daca se poate monta un astfel de turometru la viroaga, sunt si eu interesat. poate face nenea pe care il cunosti un bine sa ne completeze instrumentele de bord. cele de la first-bike sunt chiar frumoase. sosea uscata! Da, am facut si poze, sunt in attachment. Preturile sunt cele care le-am spus. Am inteles ca se pot lua de la reprezentante First Bike. http://www.firstbike.ro/contact.php Site-ul e cam slabut, dar apar judetele unde sunt reprezentante. Imi pare rau, dar nu m-am putut apropia mai mult de motor. Turometrul e numai pentru un cilindru. Editat Aprilie 16, 2010 de moromete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Eh, dragi prieteni, am ajuns s-o zic si pe asta: CUMPAR RELEU DE INCARCARE pentru XV535. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Eh, dragi prieteni, am ajuns s-o zic si pe asta: CUMPAR RELEU DE INCARCARE pentru XV535. Salut ! Dupa cat timp te-a lasat releul?De la cumpararea motocicletei....Pe mine dupa 8 luni de cand mi-a venit din Germania, al meu este din 96.Mi-am luta second , la 40 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpt nemo Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Salut ! Dupa cat timp te-a lasat releul?De la cumpararea motocicletei....Pe mine dupa 8 luni de cand mi-a venit din Germania, al meu este din 96.Mi-am luta second , la 40 euro... A mea a fost adusa de alticineva din afara, si i s-a stricat lui releul in primele 2 luni. Asa ca eu am luat-o cu releu schimbat. An '93. Lu Virogu (viroaga prietenului) ii trebuie releu. Cred ca o are de vreo 2 ani, si e primul proprietar in Ro. An '95. Mesaj completat am uitat: halfgoddess la butoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Eh, dragi prieteni, am ajuns s-o zic si pe asta: CUMPAR RELEU DE INCARCARE pentru XV535. /index.php?...releu+incarcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivike Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 as dorii sa cumpar un motor yamaha 535 in stare f bunaMesaj completat as dorii sa cumpar un motor yamaha 535 in stare f buna,va rog ajutatima?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Eh, dragi prieteni, am ajuns s-o zic si pe asta: CUMPAR RELEU DE INCARCARE pentru XV535. neata, cum releul de incarcare nu e o piesa tocmai ieftina, as vrea sa impartasesc putin din patania mea.... si pe mine m-a lasat o data motoreta in drum din cauza releului de incacarcare. Dupa ce am facut ceva teste din care a reiesit clar ca buba e la releu, l-am dat jos, l-am curatat, si i-am smirgheluit toate contactele din mufa. L-am pus la loc si merge si in ziua de azi. Avand in vedere pretul unui releu nou, cred ca oricine ar trebui sa incerce sa faca aceste lucruri, inainte de a cumpara alt releu. numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Ce fain ar fi ca toti sa patim la fel..Se pare ca releul de incarcare e una din hibele Virago-ului....Defapt.., si eu confirm problema asta, cu toate ca pe de alta parte e o motocicleta foarte fiabila si sunt multumit de ea la cei 102 kg ale mele Editat Aprilie 18, 2010 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Caut oglinzi si mansoane pentru Virago 535. Daca are cineva, il/o rog sa-mi comunice cat mai repede. Multumiri anticipate. Editat Aprilie 18, 2010 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate