Thunderlight Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) O sa particip si eu si voi da curs intalnirilor pe amckart, mai ales ca am reusit sa.l vad pe Denis "la munca". Mi.a placut ce pot invata! Keep up the good wok!! Editat Mai 27, 2013 de Thunderlight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) Te asteptam Thunderlight. Intri, vezi cum iti place iar daca te prinde microbul iti recoman sa mergi la cursul care se tine acolo cu Victor si Trancanici. Editat Mai 28, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) Stai cuminte ca nu l-ati deranjat cu nimic, a fost doar o depasire pe franare la interior, ca te-ai speriat tu asta e altceva! De pe margine s-a vazut ca era o mega-distanta intre voi,deci nicio problema.M-am speriat acum cand am vazut filmarea, atunci pe loc n-aveam stres, stiam ca oricine ma depaseste, inseamna ca e profesionist Azi am pus carenele de circuit, maine ma duc sa pun protectia de carbon la capac, iar joi si vineri rup norma pe amckart. Editat Mai 28, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Te asteptam Thunderlight. Intri, vezi cum iti place iar daca te prinde microbul iti recoman sa mergi la cursul care se tine acolo cu Victor si Trancanici. Da, imi place destul de mult...ne.am intersectat acum vreo 2 saptamani, eram cel mai incet de pe circuit, impreuna cu inca un baiat cu R1, cred ca.ti amintesti acelasi lucru l-ai recomandat si atunci si cred ca voi face cursul. Pana atunci incerc sa ajung cat mai des.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) O aplicatie pentru Iphone: https://itunes.apple.com/app/trackday-pro/id523627777 Merge si pe AmcKART. Editat Mai 29, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Vine cineva azi pe amckart? Eu o sa ajung spre pranz daca e uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 inspectore e frig tare de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Acum da, dar intre 12 si 15 or sa fie 23-25 de grade, numai bine pentru combinezon. http://vremea.kappa.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 sa te auda Dumnezeu! ploua de rupe hf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Aici n-a ajuns nicio picatura, Bucurestiul e mare, important e cum e pe amckart mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Pe Amkart nu ploua acum. Daca vreti pot sa va informez cand incepe ploaia aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 da, vrem! eu pe la 11.30-12 vreau s-o tai incolo sa ma dau cateva ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 inspectore e frig tare de tot +ca e joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Se anunta la ora respectiva ploaie, daca scap de la birou as veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 nu ploua, e doar inorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Am ajuns, e liber si nici urma de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 O aplicatie pentru Iphone: https://itunes.apple.com/app/trackday-pro/id523627777 Merge si pe AmcKART. Si-a luat un amic un soft de genul asta pentru Iphone ( Harry`s Laptimer ) + un GPS performant la 20 de Hz. Sa vedem cum va performa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Ce recomandati? Mai intai cursul de la Motoevolution si apoi intrari pe Amckart sau invers? De ce intreb e ca multi spun sa inveti sa mergi bine pe strada, apoi pe circuit, iar eu am o jena sa nu incurc pe acolo... Asta ma retine sa ma duc la circuit, fie pe amckart, tg secuiesc, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 mergi la MOTOEVOLUTION Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Ce recomandati? Mai intai cursul de la Motoevolution si apoi intrari pe Amckart sau invers? De ce intreb e ca multi spun sa inveti sa mergi bine pe strada, apoi pe circuit, iar eu am o jena sa nu incurc pe acolo... Asta ma retine sa ma duc la circuit, fie pe amckart, tg secuiesc, etc. Daca poti, fa cursul pentru ca vei invata foarte multe lucruri folositoare, atit in teorie cit si in practica. Referitor la jena de a intra in pista, du-te si da-te cit vrei pentru ca nu vei incurca absolut pe nimeni. p.s. Daca vrei putem stabili sa intram impreuna pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 eu pot sa vin doar in weekend, cred ca sambata dimineata imi iau inima in dinti si vin. eu vreau sa imi inving un blocaj psihic in ceea ce priveste viteza de intrare in curbe stranse (in orb). Trag niste frane mult prea inutile. La teorie stau bine, cu practica mai greu cursul o sa il fac prin august (dupa concediu). banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 eu pot sa vin doar in weekend, cred ca sambata dimineata imi iau inima in dinti si vin. Simbata vin si eu, ne vedem acolo. eu vreau sa imi inving un blocaj psihic in ceea ce priveste viteza de intrare in curbe stranse (in orb). Trag niste frane mult prea inutile. Usor usor, cu pasi de furnica. Important este sa incepi cu primul ... sa intri in pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Ce recomandati? Mai intai cursul de la Motoevolution si apoi intrari pe Amckart sau invers? Pai daca vii la curs, intri pe Amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nicio picatura de ploaie n-a cazut, ba a iesit si soarele...pacat ca n-ati venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Si-a luat un amic un soft de genul asta pentru Iphone ( Harry`s Laptimer ) + un GPS performant la 20 de Hz. Sa vedem cum va performa. o sa ti-l dau sa-l si testezi la Tg Secuiesc, pana atunci stau cu ochii pe pagina de tracking de la Royal Mail sa vad cand ajunge in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate