P T R Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 ce fain de voi ca aveti asa aproape un loc de joaca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Multumim! esti fotogenic, sa nu te deochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sambata vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 esti fotogenic, sa nu te deochi doar stii ca dau mereu bine in poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Cateva si de la mine: Daca tot nu e timpul impresionant, macar pozele sa fie reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Misto costumul? Ce e, Atem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Next time poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 http://www.motocard.com/en/suits/suit-alpinestars-carver_prof_n_bl_fluo.aspx Daca sunt in weekend in Bucuresti as baga si eu sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Azi cineva?eu cu neutrino ajungem p l 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Ati fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Da dar am intrat cu greu ca erau antrenamente la karturi pt etapa din weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 deci in vichend nici pe amk nu merge sa intram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 se pare ca nu... si am un feeling ca nu va fi niciun circuit deschis pt weekend pentru ca e etapa de karting si se pare ca numele grele se aduna in bucuresti, iar motociclistii sunt discriminati peste tot... urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Septimiu zicea ceva de bacau.ne bagam acolo daca nu e loc la tg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Cineva maine pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Te roade amigo? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Rau de tot )) Incerc sa mi sting un pic setea, dar e ca si cum te ai urca de pe motor pe scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Mai degraba ca si cum te-ai urca de pe sosea pe trotuar )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 se anunta cineva maine pe amckart? neutrino? denis? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=354511#354511 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Amckart pe vremea asta? Nu prea cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grotesQue Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 eu pe la 15:00 sunt acolo... se pare ca nu o sa ploua astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Eu mi-am luat un set complet de carene race si o sa le pun la treaba saptamana asta, daca ma ajuta vremea. Nu credeam ca o sa imi placa asa mult codita race cu burete peste ea. E complet geniala, ai o pozitie mai inalta si cel mai misto lucru, esti in contact direct cu ce se intampla cu roata spate. Dupa ce am montat-o, am tras o tura prin "cartier" si e mai mare dragul sa iesi din curbe in derapaj. Am ramas cu un zambet tamp de la cat de misto e. Codita race rulezzzz. Editat Octombrie 19, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 pune poze cu ea bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Eu mi-am luat un set complet de carene race si o sa le pun la treaba saptamana asta, daca ma ajuta vremea. Nu credeam ca o sa imi placa asa mult codita race cu burete peste ea. E complet geniala, ai o pozitie mai inalta si cel mai misto lucru, esti in contact direct cu ce se intampla cu roata spate. Dupa ce am montat-o, am tras o tura prin "cartier" si e mai mare dragul sa iesi din curbe in derapaj. Am ramas cu un zambet tamp de la cat de misto e. Codita race rulezzzz. de unde ti`ai luat carenele? am vazut ca a fost lume azi pe amc puteai s`o probezi acolo Editat Octombrie 19, 2013 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate