cmd Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Marian ... duci o lupta cu tine mare rau de tot ,stai mai relaxat ,incearca sa mergi cu baietii la tg secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 40 000 EURO, cu inginer inclus. » Post actualizat in 24 Jul 2014 03:52 Inainte de Motec, suspensii, gume, frine. La tine-s sub stock. Nu-mi permit nici macar sa visez la Motec ) Hai ca gumele nu sunt chiar asa de rele Despre suspensii, spatele probabil ca e originala uzata iar fata e upgradata cred eu (Furci de 1000RR) cu etrieri de K8, Marian ... duci o lupta cu tine mare rau de tot ,stai mai relaxat ,incearca sa mergi cu baietii la tg secuiesc Cam asta e normalitatea pentru mine.. Cand n-ai talent sau nu ai ce iti trebuie, folosesti mai mult capul(adica planuiesti si analizezi de zece ori inainte sa executi ceva). Asta e totul.. nu e stres gratuit, e placere ce necesita ceva stres. Nimic din ce merita sa faci nu e usor. Secuiescul va trebui sa astepte pt ca am bagat banii in capace si buloane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 sa nu faci ca mine cu counter strike-ul am schimbat netul )am zis ca nu e bun si am lag am schimbat mouse-ul )am zis ca nu am precizie am schimbat mouse-padul ) sa mearga mouse-ul mai bine am schimbat calculatorul,sa fie mai performant intr-un final mi-am dat seama ca toate erau bune mai putin eu asa ca m-am lasat de counter sper sa o iei ca o gluma dar la mine asa a fost la tine nu e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Cam asta e normalitatea pentru mine.. Nu e normal sa pui atita presiune pe tine. Fok it, relaxeaza-te, invata sa te bucuri de fiecare iesire. Cauta si vezi partile pozitive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 de ce mi-ai adus aminte derbedeul de cs? ce vremuri frumoase: plecari in tara,concursuri,9-10 ore de antrenament /zi ,stat intr-un mediu cu 4 fumatori intr-o incapere ,cupe adunate,sincer iti spun ca mi-au dat lacrimile de bucurie si tot atat de sincer iti spun ca-mi pare foarte bine ca am terminat cu el si nu am mai jucat varianta asta noua revenim.... Marian ... etrierii de k8 sunt "cuvant urat" ... ceva simtitor in bine sunt de L9 L0 sau de cbr 1000 rr 08-09 in sus intrebarea mea este : unde vrei sa ajungi de esti asa "sufocat" de informatie ... ? vrei sa te dai(sau macar pe jumatate) ca baietii care se dau de 7 ani in rosbk si tu vrei sa cresti in 2 ani cat au adunat ei in 10? relaxarea atat pe circuit cat si in afara lui o sa-ti aduca rezultate mult mai bune,gaseste pe cineva de nivelul tau cu care sa cresti numai bine >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 sa nu faci ca mine cu counter strike-ul am schimbat netul )am zis ca nu e bun si am lag am schimbat mouse-ul )am zis ca nu am precizie am schimbat mouse-padul ) sa mearga mouse-ul mai bine am schimbat calculatorul,sa fie mai performant intr-un final mi-am dat seama ca toate erau bune mai putin eu asa ca m-am lasat de counter sper sa o iei ca o gluma dar la mine asa a fost la tine nu e cazul Tare! Eu n-am sa ma las de moto chiar daca am sa fiu cel mai prost din curtea scolii pentru ca tine mai mult de lupta cu mine insumi decat de performanta in comparatie cu ceilalti. Motociclismul si in principal motociclismul pe circuit e o placere cum n-am mai intalnit pana acum in viata(exceptand poate femeile.. dar nu sunt asa sigur). Pana la urma am sa devin bun si la asta.. prea multa pasiune ca sa nu fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Misto, mama ce timpi ati scos denis.. mi-am dat seama ca mergeti tare am incercat sa fac partie cand am auzit urlatoarele in spate, eu stiu doar ca atunci cand m-ati depasit incercam sa imi repet ia-o usor nu incerca sa te tii ia-o usor ) mi-era sa nu fac prostii sa o fac lata » Post actualizat in 15 Jul 2014 14:25 iar filmuletele de pe motorul meu de pe 13.07 - Intrasei cu rucsacul pe pista ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 de ce mi-ai adus aminte derbedeul de cs? ce vremuri frumoase: plecari in tara,concursuri,9-10 ore de antrenament /zi ,stat intr-un mediu cu 4 fumatori intr-o incapere ,cupe adunate,sincer iti spun ca mi-au dat lacrimile de bucurie si tot atat de sincer iti spun ca-mi pare foarte bine ca am terminat cu el si nu am mai jucat varianta asta noua inumai bine > < Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Eu n-am sa ma las de moto chiar daca am sa fiu cel mai prost din curtea scolii pentru ca tine mai mult de lupta cu mine insumi decat de performanta in comparatie cu ceilalti. Motociclismul si in principal motociclismul pe circuit e o placere cum n-am mai intalnit pana acum in viata(exceptand poate femeile.. dar nu sunt asa sigur). Pana la urma am sa devin bun si la asta.. prea multa pasiune ca sa nu fie asa. Foarte corect si frumos spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) Tare! Eu n-am sa ma las de moto chiar daca am sa fiu cel mai prost din curtea scolii pentru ca tine mai mult de lupta cu mine insumi decat de performanta in comparatie cu ceilalti. Motociclismul si in principal motociclismul pe circuit e o placere cum n-am mai intalnit pana acum in viata(exceptand poate femeile.. dar nu sunt asa sigur). Pana la urma am sa devin bun si la asta.. prea multa pasiune ca sa nu fie asa. Stai linistit ca locul ala e amanetat deja. Nimeni nu cred ca a mai iesit cu un zambet mai tamp ca mine dupa prima intrare pe Amckart... la 2 minute/tur. Ma dureau mainile mai ceva ca pe baietii aia din 'twist of the wrist 2' dar satisfactia unei experiente noi atat de agreabile a facut ca nimic altceva sa nu ma intereseze. Daca ai fi bun din prima unde ar mai fi nevoia si dorinta de a progresa? Filozofii definesc ignorantul ca acela care crede ca stie, iar inteleptul e cel care stie ca de fapt nu stie... Editat Iulie 24, 2014 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Presupun ca uzura de pe dreapta s-a produs inainte ca anvelopa sa fie intoarsa pe celalalt sens si era de fapt pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Daca ai fi bun din prima unde ar mai fi nevoia si dorinta de a progresa? Dorinta probabil ar trebui sa vina din intelepciune iar nevoia probabil exista atata timp cat nu esti complet ignorant. Oricum, corect ce zici Filozofii definesc ignorantul ca acela care crede ca stie, iar inteleptul e cel care stie ca de fapt nu stie... Destepti astia.. filozofii.. la ce club/pista se dau ? » Post actualizat in 24 Jul 2014 10:43 Marian ... etrierii de k8 sunt "cuvant urat" ... ceva simtitor in bine sunt de L9 L0 sau de cbr 1000 rr 08-09 in sus Mersi de info.. merita tinuta minte si luata in calcul relaxarea atat pe circuit cat si in afara lui o sa-ti aduca rezultate mult mai bune,gaseste pe cineva de nivelul tau cu care sa cresti Asa sa fie!!! Cat despre gasit pe cineva de nivelul meu, ii pandesc in permanenta.. stau cu ochii pe ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) http://www.motogp.com/en/videos/2014/What+does+a+suspension+guy+do+during+a+session+hlins+explain Suspensii de curse Editat Iulie 24, 2014 de fritz_2486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Eu cred ca trasele sunt cele mai importante pe amckart, restul e can-can nu are sens sa fortezi pe accelerare si franare doar daca vrei sa scoti alea 1-2 secunde in plus. Eu cand am mers (oarecum) dupa denis urmand din trasele lui, nu am fortat deloc si totusi am scos cel mai bun timp al meu din ziua aia 1.15.7 si cand am fortat un pic intrarea urmatoare si aveam senzatia ca am mers mult mai tare, frane si accelerari cat m-a tinut, am scos cu 1.15.8 - 1.15.9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Salutari, va rog sa ma lamriti si pe mine daca eu X(incepator) pot venii sa ma dau pe pista de karting? Costuri si ce chipament este obligatoriu? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Salut, oricine poate sa intre, nu conteaza nivelul de experienta. Echipament full obligatoriu(casca, manusi, pantaloni cu protectii, geaca si ghete), nu neaparat costum din piele, eu ma dau cu pantaloni din material textil. Costa 20 de lei sesiunea de 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Merge careva astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Eu....nu ) De ce nu veniti maine la Targu? O sa fie ditamai brigada, cred c-o sa iasa foarte misto. Mergem pe motoare, ne incalzim pe Cheia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Care baga maine un amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Eu vin Dar cum facem cu caldura? Eu am intrat saptamana asta pentru prima oara dupa 3 ani de absenta si aveam 10 kile de apa in cizme, iar D211-le pe spate cu 1.4 bari era cam franjurat(tinand cont ca le-am cumparat cu 4 zile inainte). Cel mai jos am scos 1:14 si m-au durut toate alea a 2-a zi .... cald rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Daca tot nu ma duc la Tg Secuiesc, as da cateva ture maine dim pe la 10-11. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 (editat) La 10 sunt acolo. Pana la 12-1 ar trebui sa fie suportabil. Eu vin Dar cum facem cu caldura? Eu am intrat saptamana asta pentru prima oara dupa 3 ani de absenta si aveam 10 kile de apa in cizme, iar D211-le pe spate cu 1.4 bari era cam franjurat(tinand cont ca le-am cumparat cu 4 zile inainte). Cel mai jos am scos 1:14 si m-au durut toate alea a 2-a zi .... cald rau Daca la 1.4 era franjurat inseamna ca nu e setata cum trebuie suspensia. Si eu tot cu 1.4 merg si se toceste f uniform. Vezi aici unde te incadrezi: http://biketrackdayshub.com/motorcycle-tyre-wear-guide Editat Iulie 25, 2014 de fritz_2486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Cred ca o sa vin si eu, pe la 11 o sa fiu pe acolo » Post actualizat in 27 Jul 2014 12:27presupun ca toata lumea era la tg secuiesc ca am fost doar 2 motoare acum insa f misto ca a fost gol in sfarsit era sa o comit intr-o curba insa...nu stiu exact de ce o sa cer pareri cand o sa postez filmulet » Post actualizat in 28 Jul 2014 14:20 Asta este filmuletul, patania e pe la 10:10. Eu stiu am simtit ca a inceput sa fuga, am tinut acceleratia constanta, am atins cu scarite si pedala de frana (nu a franat pedala) ceea ce a facut lucrurile mai rele dupa care am redresat. Daca are cineva vreo idee care ar fi motivul...Viteza era mai mica decat de obicei (45/h in loc de 55/h cat este de obicei viteza pe curba aia), foarte aplecat nu (am atins tarziu cu genunchiul)...pozitia nu cred sa fie diferita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Trece cineva pe acolo azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate