Sari la conținut

Accident Usor + Tentativa De Omor !


DaKiLLeR
 Share

Postări Recomandate

Cel mai bine e sa investesti 130 de euro (sau ceva de genu) intr-o camera pt. ghidon/casca/etc si sa ruleze atat cat rulezi si tu.....

Cel mai de incredere martor.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 158
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

parerea mea ca ai actionat extraordinar...probabil ca multi doar l-ar fi injurat pe sub casca si ar lasa-o moarta...vb aia cu nebunii nu te pui...pacat ca nu i-ai dat si o casca peste mufa si o flegma in ochi daca tot ai intrat peste el in microbuz...

 

In situatii ca aceasta din toti iese nebunia la iveala.

De injurat, l-am injurat destul pe sub casca, numai ca nu stiu cat de mult a auzit/inteles ce i-am zis :P (dar oarecum sunt convins ca m-am facut inteles).

De intrat nu am intrat peste el in autobuz, avea geamul lui deschis aproape de jumatate si asa s-a desfasurat toata conversatia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine e sa investesti 130 de euro (sau ceva de genu) intr-o camera pt. ghidon/casca/etc si sa ruleze atat cat rulezi si tu.....

Cel mai de incredere martor.....

 

Poate fi o idee de viitor, dar iti dai seama ca daca ajungem sa ne montam camere video care sa inregistreze tot ce se intampla cu noi in trafic pentru a ne demonstra nevinovatia... insemna ca suntem intr-o mare jungla si intr-un mare (cuvant urat) (scuzati expresia "jungla") :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legal te poti duce la un avocat sa-l dai in judecata pentru tentativa de omor. Un martor ai, pe amicul tau cu care ai fost impreuna. Nu-l lasa, incearca sa si mediatizezi cumva cazul.

Nu se mai poate asa ceva, asta este un criminal care nu mai are ce cauta pe drumurile publice, chiar si copiilor lui le-ar trebui mentionat asa ceva in dosarul lor, din ce specie periculoasa se trag :jump: Gandeste-te ca te arunca in sant,si el isi vedea linistit mai departe de drum.

 

Banuiesc ca daca ies prin Rahova spre Alexandria, undeva acolo la autogara ar trebui sa aiba si o statie de oprire. Am vazut odata la stiri un conflict cu un tirist si unii cu masina, la un moment dat i-au facut cativa blocada pe sosea, l-au oprit si i-au dat bataia porcului, care banuiesc ca i-a fost destul de eficienta si ca invatatura de minte apoi.

Ar trebui mers cati mai multi bikeri acolo, oprit si intrebat ce-a fost in capul lui atunci, poate asa isi va da intr-adevar seama de ceea ce a facut, daca nu intelege de buna voie alta solutie decat calcat in picioare nu mai vad nici eu :P

De multe ori am citit ca daca asemenea fenomene nu stiu de frica nu se vor potoli niciodata.

 

Bafta.

Editat de PHANTOM II
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu

Ascultati bine ce va spun, bataia e rupta e din RAI, romanul e atat de prost ca numai de bataie intelege, va spun din experienta proprie, si-au luat-o unii pe coaja si de atunci s-au linistit, nu mai sunt asa zmei.

Cea mai buna solutie era sa-i dea un spray in fata si se linistea instant si nici nu mai era nevoie sa-l bati, eu port mereu unul dupa mine dar de cand l-am cumparat parca e medalion, nu ma mai deranjeaza nimeni.

 

Daca poti incearca sa-l acuzi de tentativa de omor, porcul nu trebuie sa scape.

Editat de lznicu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca nu l-ati batut pe loc acum e un pic cam tarziu, mai ales ca ati depus plangere la politie si are cum sa ajunga la voi.

 

in momentul asta cel mai bine e sa gasiti un avocat bun si eventual un politist gradat la capitala care sa puna rotitele politiei in miscare. mai bine il faci sa iti plateasca o rata la un motor nou cativa ani decat sa ii dai despagubiri pt vatamare.

 

eu pana acum tot cu k.kti cu dubite am avut probleme dar nu au comentat cind i-am oprit si m-am calmat, mai este adevarat ca toti taranoii astia au cel putin o bata in duba (si eu aveam cind mergeam cu duba :P :jump: ) cred ca ne trebuie telescoape neaparat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu
Eu nu vorbesc aiurea ... va tin la curent pana sambata. Daca nu se rezolva nimic legal ....... va astept la autostop !! Sun chiar curios cati vin si cati sunt momai aici.

 

Daca e sambata sau duminica vin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt un incepator in ceea ce priveste motorul, dar m-am convins de mult de soferii Romaniei, sa nu zic de cei din Bucuresti... referitor la cei de maxi taxi, acum cateva zile veneam de la service cu mobra, aveam toba data jos ca mi se rupsese scarita de la un impact si statea direct pe galerie, asa ca am renuntat la balastul din capatul evacuarii.. in fine, revenind.. eram pe drumul ala ingust dinspre Baba Novac, inspre Dristor, intre cele 2 guri de metrou. incercand sa nu ocup toata banda, stateam mai pe dreapta, cand dintr-o data apare un maxi-taxi in stanga mea.. nimic deosebit pana cand se tot apropia si ma impingea usor usor in masinile parcate langa bordura pt ca soferul avea stilul de condus cu mana "stanga-dreapta".. in momentul respectiv am accelerat putin sa il atentionez iar in urmatoarea clipa a tras brusc de volan dreapta, am franat si m-am uitat la el prin geamuri si l-am vazut gesticuland.. la semafor ma duc in dreptul lui si ii cer socoteala, fara nici un stres imi raspunde "ce p**a mea tot ambalezi ca**tu ala ba".. nu imi venea sa cred cat de (cuvant urat) poate sa fie, si i-am raspuns lejer "ca sa ma poata auzi ratatii ca tine pe strada ca habar nu aveti ce e ala sofat" .. bineinteles ca tipu s-a atacat rau si a vrut sa coboare, am pus mobra pe cric si m-am dat jos injurandu-l si sustinandu-l sa coboare.. din pacate nu a facut-o..

 

sunt foarte pornit pe "soferii de duminica" de pe strazile Bucurestiului, si fara intentia de a face vre-o discriminare; de pipitele care au si ele MASINUTE de cateva mii de euro, care au luat permisul cum stiu ele mai bine...

 

 

Aveti grija, ca daca voi nu aveti, EI nu or sa aiba!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate fi o idee de viitor, dar iti dai seama ca daca ajungem sa ne montam camere video care sa inregistreze tot ce se intampla cu noi in trafic pentru a ne demonstra nevinovatia... insemna ca suntem intr-o mare jungla si intr-un mare (cuvant urat) (scuzati expresia "jungla") :P

 

Pai si ti se pare ca nu suntem?!?!

 

Exemplu accidentul de ieri de la podul Baneasa cand pe un canal TV spuneau ca Opelul a virat si i-a taiat calea iar pe altul ca motocicleta a intrat in opel ... sau cazurile de martori cu "daa, motocicleta avea vitezaaaaaa, statea pe 7 roti ...etc" .... E ca si cu protectiile... n'ai nevoie pana ai nevoie....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

politia rutiera nu stie decat sa iti traga loganul in fatza si in loc sa te duca la un spital sa te si lege ca esti periculos

 

hai usor ca aia e alta poveste. Bine ca atunci cand zevzecul e pe moto, politia trebuie sa se poarte frumos. Daca il opreau si pe boul asta la fel era bine. Infractorii sunt infractori pe 1, 2, 3, 4, 6, 8, 18 roti. Daca ar sti toti ca politia asa face cand e hotarata sa opresti... mmmm bine ar mai fi.

 

 

 

on-topic. Nu merita batut. Are numele voastre si poate depunde plangere daca are urme. Dar suit in masina, oprit in camp, dezbracat la pielea goala si luat tot ce mai e prin masina (bateria eventual. sau cablurile taiate). Daca afli unde sta, mers si stat in poarta lui cateva ore, ca nu-i departe de Bucuresti. Frica bagata in oase, nu mai face cat o trai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aflat unde sta, facut vizite saptamanale noaptea la ora 3, aruncat caramizi in geamuri, plecat.

 

l.e.: Forever. O sa fie haios, ca un fel de rutina. Ca spalatul pe dinti, joia la 3, spargem geamu lu' Gigel.

"Ce faci coane?"

"Ete ma dug sa sparg geamu' si sa ma culc." etc.

Editat de Oryon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea lui Florin Cristian e cea mai buna.Atacati-l pe la spate asa cum a facut si el cu voi,faceti-l sa sufere pe termen lung,bataia trece in cateva zile.paduchele asta trebuie chinuit psihic.Omul e slab de inger si v-a claca repede.Daca mergeti la patron ii spuneti direct in fata ce s-a intamplat cu calm nu cred ca nu v-a intelege.Eu ca si patron nu as dori asemenea specimene la mine la firma.Clar! .Si i-as desface contractul de munca si cu litera ,,I,, pe motiv de indisciplina si sa vad atunci care patron il v-a angaja cu o asemenea ,,istorie,,pe cartea de munca.La sfarsit cand il v-a da afara sa ii spuna nemernicului din ce cauza a zburat! Daca vedeti ca nu v-a intelege nimeni si patronul nu reactioneaza pozitiv,luati-va cateva cutere,faceti cateva drumuri cu microbuzele alea,fiti mai multi si incepeti si devastati incetisor textila de pe scaune ,ce puteti voi,asa cat sa nu fiti observati. Mergeti la cocalarul ala de sofer si faceti un popas pe langa casa lui,intrati in vorba cu vecinii,precis vor fi si copii pe acolo,puneti-i pe motor ,vor fi incantati,automat vor iesi si cate un parinte din casa sa vada ce se intampla,intrati cu ei in vorba si treptat incepeti sa le povestiti despre vecinul lor ce era sa v-a faca,maine v-a sti toata adunarea ce fel de om e cocalarul.Fiti pasnici dar multi,aratati lumii ca santeti civilizati,oamenii nu cunosc lumea noastra ne stiu nebuni si alte chestii.Povestiti-le ca si voi aveti familii,unii dintre noi sotii,copii,santem oameni ca si toti altii doar ca avem o pasiune mai ciudata pentru multi,din pacate din tara asta. Numai bine ,salutari tuturor!

Editat de kato_arad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa o facem pasnic dar sa fim multi. Sa mergem acasa la el si sa stam de vb cu familia si cu vecinii lui, cu ma-sa si cu fi-su. Probabil ca e un taran obosit si o sa-l doara cand o sa fie facut de ras in tot satul. Sa mergem la politie si sa vb cu baietii, sa-i intrebam cum stau cu cercetarile. repet, si nu o spun la misto: o facem pasnic, dar sa-si aduca aminte. Eu ma bag pt sambata, daca aflam adresa baietasului si daca promiteti ca nu o sa degenereze. (prea rau :P )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa o facem pasnic dar sa fim multi. Sa mergem acasa la el si sa stam de vb cu familia si cu vecinii lui, cu ma-sa si cu fi-su. Probabil ca e un taran obosit si o sa-l doara cand o sa fie facut de ras in tot satul. Sa mergem la politie si sa vb cu baietii, sa-i intrebam cum stau cu cercetarile. repet, si nu o spun la misto: o facem pasnic, dar sa-si aduca aminte. Eu ma bag pt sambata, daca aflam adresa baietasului si daca promiteti ca nu o sa degenereze. (prea rau :P )

 

o "revolutie de catifea" la romani sigur va merge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(cuvant urat). copii, va chinuiti degeaba asa. nu sta nimeni de vorba cu voi, va asigur. la un miting, ceva, da. se poate sa fie atrasi. dar, in fata portii aluia, nu. sinngura posibilitate viabil e cea data de Florin Cristian. idee demna de luat in calcul. daca nu se poata e buna si bataia. cat timp nu are martori care sa va recunoasca nu are ce sa faca. stati cu castile pe fatza si ii dati :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dovada de la politie, a fost accident. Daca au trecut 48 h de la inregistrarea accidentului si soferul nu a aparut pe la Politie, conform codului rutier, trebuie sa i se ridice carnetul.

Cu dovada de la politie Gr te duci mai departe si faci plangere la IGPR sa isi faca treaba politistii. Te duci cu martorul la firma unde lucreaza soferul si ceri sa-l dea afara sau ii dai in judecata.

 

Nu stai sa cauti taranul sa-l bati. Aia trebuia sa faci atunci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte trist ca se poate intampla asa ceva. tot ce pot sa spun este ca daca vezi pe vreo-unu ca sta in c uru tau si vrea sa te depaseasca, ori ii dai gaz si pleci de acolo, ori il lasi sa treaca, opresti la nevoie. se poate evita astfel , cred eu, o situatie mult mai nasoala, in care intervine partea cu "doamne-ajuta ca nu a fost nimeni pe contra-sens"

sincer, nu cred ca rezolva ceva politia.

Oricum, Bafta, si, citez "bulan exagerat"

:jump: :jump: cu prostul mai bine nu te pui !!

 

 

Intr-o proportie cam mare din pacate,MANIVELA-RII de transport persoane,aici intra desigur si"prietenii mei "taximetristii :P si RATB-istii care pleaca pe ROSU intentionat, :jump: sant o specie aparte,foarte periculoasa pt noi de care e mai bine sa ne ferim !!

 

Sant si SOFERI ADEVARATI printre ei pt care am toata stima si respectul !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dovada de la politie, a fost accident. Daca au trecut 48 h de la inregistrarea accidentului si soferul nu a aparut pe la Politie, conform codului rutier, trebuie sa i se ridice carnetul.

Cu dovada de la politie Gr te duci mai departe si faci plangere la IGPR sa isi faca treaba politistii. Te duci cu martorul la firma unde lucreaza soferul si ceri sa-l dea afara sau ii dai in judecata.

 

Nu stai sa cauti taranul sa-l bati. Aia trebuia sa faci atunci.

corect! si tine-ne la curent...

 

Ai dovada de la politie, a fost accident. Daca au trecut 48 h de la inregistrarea accidentului si soferul nu a aparut pe la Politie, conform codului rutier, trebuie sa i se ridice carnetul.

Cu dovada de la politie Gr te duci mai departe si faci plangere la IGPR sa isi faca treaba politistii. Te duci cu martorul la firma unde lucreaza soferul si ceri sa-l dea afara sau ii dai in judecata.

 

Nu stai sa cauti taranul sa-l bati. Aia trebuia sa faci atunci.

corect! si tine-ne la curent...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa incerci legal intai.

du-te la politie, daca aia nu fac nimic reclamatie la superiori.

paralel ia-ti un avocat bun (iti recomand eu unul daca vrei) si da-l in judecata pt. tentativa de omor.

in plus fa cum a zis florin cristian, reclama-l la patron.

gandeste-te ca daca il da afara din serviciu si tu il dai in judecata, o sa-i trebuiasca un avocat sa-l apere, dar el o sa fie somer.

daca mergi pana in panzele albe eu zic ca o sa-l doara mai tare ca bataia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bataie e rupta din rai. dar daca il lasi fara painea de la gura o sa il doara mai rau ca o mie de batai.

 

daca are si carte de munca si reusesti sa ii desfaci contractul e munca cu litera I adio munca pe cartea de munca pt melteanu ala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exact asta incerc eu sa initiez aici . Sa strangem cativa baieti sa facem autostopu ... si cand ramanem cu el, sa-l casapim.

 

IDEALA IDEE, postezi pe forum ce intentionezi sa faci .... de ce nu iti scrii si adresa nume pe unde umbli si cu cine ???

Te poti considera un suspect acum ... unul luat in vizor ..

 

sau ...

 

poate fraierul de sofer stie de forum .. poate e si el motociclist sau mai stiu eu ce hobby-uri o avea ... te-ai gandit la asta ?

 

Ce ziceti de vineri seara intr-un loc anuntat prin telefon sa discutam ???

 

 

eu zic sa incerci legal intai.

du-te la politie, daca aia nu fac nimic reclamatie la superiori.

paralel ia-ti un avocat bun (iti recomand eu unul daca vrei) si da-l in judecata pt. tentativa de omor.

in plus fa cum a zis florin cristian, reclama-l la patron.

gandeste-te ca daca il da afara din serviciu si tu il dai in judecata, o sa-i trebuiasca un avocat sa-l apere, dar el o sa fie somer.

daca mergi pana in panzele albe eu zic ca o sa-l doara mai tare ca bataia.

 

Pe banii cui ??? Merita sa te tarasti prin tribunale ? .... NU merita nici macar sa treci prin fata lui

 

Sunt patit cu tribunalul pt o amenda .. si numai eu stiu cum mi-au ajuns citatiile acasa ... defapt cu intarziere si anulate reprogramate bla bla ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate fraierul de sofer stie de forum .. poate e si el motociclist sau mai stiu eu ce hobby-uri o avea ... te-ai gandit la asta ?

 

 

Ma faci sa rad, hai ma! fi serios ... Orice putem spune despre motociclisti, dar nici chiar asa. Sunt convins 100% ca nici un motociclist, chiar si cel mai teribilist, nu ar face asa ceva. Ala e pur si simplu un (cuvant urat) frustrat si basta ... sau cum ar spune Parazitii: cap de bivol.

 

Parerea mea astia merita cafteala. Nimic altceva! nici macar un cuvant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu cred ca vei rezolva ceva pe calea legala deoarece si eu am patit-o cu un "militian" care are ceva cu motociclistii si le da dreptate conservarilor chiar daca au taiat fata sau au venit de pe cedeaza...

Momentan ideea cu mersul la patronul lui pare cea mai buna,dar totusi cred ca sunt multi(daca nu cumva majoritatea) care lucreaza fara carte de munca si patroni pe care nu ii intereseaza ce fac angajatii lor atata timp cat lor le intra bani in cont,asa ca mai ramane sa te bazezi pe cei care vrem sa te ajutam sa ii dai o lectie taranului si sa discutam despre asta prin alte metode(de preferat).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...