Ralucone Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-22300..._york_video.htm Rareori mi se rupe inima cand moare un actor...dar pentru Heath Ledger chiar imi pare rau... Majoritatea il stiti din "10 things I hate about you", "A knight's tale", "The patriot", "Casanova", "Brothers Grimm" sau mai nou "Brokeback Mountain". Ultimul lui film, "Dark Knight", este inca in post productie, in timp ce despre "The Imaginarium of Doctor Parnassus", promis lansarii in 2009, nu se mai stie nimic. Heath Ledger, australian de origine (din Perth), nascut in 1977, a fost gasit mort in apartamentul din Manhattan. Cauza mortii - supradoza de Diazepam si Alprazolim, la prima vedere. Se pare ca suferea de pneumonie, in timp ce altii spun ca avea crize de anxietate. Pana mea, printre putinii blonzi dupa care salivam... O speranta tanara a filmului de box office, ce-i drept, insa un actor foarte bun, definit prin naturalete si expresia de copilandru care ascunde prea multa maturitate pentru buclele lui blonde si ochii lui blajini. La dreacu', mor de ciuda... RIP ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 s-a sinucis si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Fight club si Loose Change(documentar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Airheads film mai vechi, usor, necomplicat, comedie despre niste rockeri simpli ce vor sa-si promoveze trupa. e cu adam sandler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Valea lupilor - super beton redacted - adevarata fata a soldatilor americani in irak mongolul - film istoric foarte bun der untergang - probabil multi dintre voi ati vazut filmul dar pe mine m-a impresionat teribil afghan knights - mega film vizionare placuta. apropo , la filmul asta m-am cracanat de ras : HOT ROD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Into the Wild.Un film tulburator facut de Sean Penn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Cam tot ce e marca Quentin Tarantino ruLLz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Imi permit sa readuc acest topic la viata cu un scurt-metraj absolut delicios...si sadic, but in a good way. Pe premiza "It's all fun and games until someone loses an eye", va prezint "Spider" : http://www.broadcastyoutube.com/watch?v=Zdj9vMH4BfQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L@ur@ Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Hamm, mie imi plac mult filmele lui Almodovar, desi marea majoritate au ca personaj cheie cel putin un gay (ca na, si el este). Insa lasand la o parte acest aspect ... face filme foarte bune. La fel si Amenabar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Doua filme din categorii diferite: Cashback - Sean Ellis si Ostrov - Pevel Lungin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 ostrov e excelent. recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Care ati vazut Sweeney Todd? Interesant, dar parca sub nivelul celorlate filme ale lui Burton...bine nici nu poti scoate prea mult dintr-o astfel de poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 ultimul film al lui burton e foarte slab, as zice cel mai slab din toate filmele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eh, n-am vrut sa fiu asa categoric...am vazut ca e sensibila treaba cu critica de film p-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 eh, n-am vrut sa fiu asa categoric...am vazut ca e sensibila treaba cu critica de film p-aici ceva filme cu motociclete ce stiti ? inafara de Torque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 motocicleta furioasa si devreme acasa, in regia lui pedro almodovar. great movie, doar pentru cunoscatori. se poate descarca gratuit de imdb.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 ceva filme cu motociclete ce stiti ? inafara de Torque Hot Rod - funny; Wild Hogs - comedie,actiune; Ghost Rider - S.F. si inca mai sunt dar nu-mi aduc aminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Walk Hard:The Dewey Cox Story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Am mai zis pe undeva: The counterfeiters, falsificatorii. Frumos facut, frumos regizat, frumos jucat, casting meserias, conflicte interne alea alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LostInTranslation Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Desi am avut timp sa vad destul de multe filme la viata mea, as recomanda: The Red Violin(1998) un film de Francois Girard The Last Samurai cu Tom Cruise Avenging Angelo cu Silvester Stalone Biker Boys(2003) Constantine Frida Original Sin cu Angelina Jolie si Antonio Banderas Memories of a Gheisa What Women Want cu Mel Gibson desigur Lost In Translation cam astea sunt filme care merita vazute, desi nu mi le aduc aminte pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Napola ... daca nu v-ati saturat de perioada fuhrerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Hot Fuzz... este absolut demential, comedie cu niste add-on-uri brutale. O comedie spumoasa, tre' sa mentionez. A must-see, eu il mai vad o data diseara, nu m-am saturat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Imi permit sa readuc acest topic la viata cu un scurt-metraj absolut delicios...si sadic, but in a good way. Pe premiza "It's all fun and games until someone loses an eye", va prezint "Spider" : http://www.broadcastyoutube.com/watch?v=Zdj9vMH4BfQ Genul asta de shorturi iti lasa asa un gust amar. NOTA 5!! Bun dar amar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Hot Fuzz... este absolut demential, comedie cu niste add-on-uri brutale. O comedie spumoasa, tre' sa mentionez. A must-see, eu il mai vad o data diseara, nu m-am saturat... Mai,mie nu mi-a placut. Singura chestie de retinut in tot filmul asta este consecventa politaiului respectiv. De fapt asta este si ideea. Vezi ce elegant am evitat cuvantul "britanic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) @geckados, mai pe mine m-a lasat putin cu gura cascata si m-am trezit si razand, intr-un fel de shock. nu ma asteptam, sincer, la asemenea rasturnari de situatie. mi se pare ca si-a atins scopul, cel putin in cazul meu, si anume sa socheze. @budd, poti sa nu eviti cuvantul, este comedie suta la suta britanica, se vede si se simte de la o posta. mi s-a parut foarte fain pentru ca nu te tine non stop in niste hohote de ras asemeni unui sitcom, sa zicem. mi s-a parut faina si alternarea dintre momente shock (vezi bucata aia de acoperis cazuta ) si momente hilare (vezi raspunsul dat prin statie lui Skinner: yarp...yarp.........naaaaarp... ). Oricum un film este above all o experienta personala, unora le place si altora nu le place un film. Nu poti impaca pe toata lumea. Eu tind sa le consider insa pe amandoua filme foarte foarte tari oi fi in faza stil "guy ritchie", cine stie... Editat Aprilie 22, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate