veics Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 critici, pareri, sugestii. daca aveai un filtru polarizator sa iasa un contrast mai puternic si un cer mai albastru cred ca iesea si mai faina , oricum, mie personal mi place poate si un DOF mai mare sa iasa toata floarea clara felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 daca aveai un filtru polarizator sa iasa un contrast mai puternic si un cer mai albastru cred ca iesea si mai faina , oricum, mie personal mi placepoate si un DOF mai mare sa iasa toata floarea clara felicitari Asa te-au invatat pe tine? Ca filtru de polarizare da un contrast mai puternic? Poate daca folosesti aceeasi apertura si acelasi timp de expunere. Dar ai putea s-o faci direct din aparat daca subexpui cu 2-3 trepte (-0.7, -1.0). Filtrul de polarizare nu face decat sa elimine reflexiile de pe suprafetele nemetalice si chipurile intuneca cerul, dar aici explicatia e prea lunga si trebuie inteleasa altfel. Contrastul respectiv oricum este gradual, in functie de cum cade lumina pe lentila, de unde provine lumina (daca e directa si bruta - adio polarizare), etc. Spor si lumina buna! Iar poza cu floarea-soarelui... sincer: mai merita o incercare. Cauta pe net "how to photograph flowers". E un experiment, e interesant, dar rezultatul este slab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 f. frumoasa, mai e zapada acolo acum ?! mersi. poza e de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 poze din plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 La focalizarea 'ceea de n-a vazut Parisul o puteai realiza mai usor focalizand pe parbriz (chiar si automat) folosind un singur punct de focus. Nu e greu, nu e mare minune, cere doar putin exercitiu si intelegere intru folosirea aparatelor foto. nu, ma refeream la focalizarea apei de la tzasnitoarea aceea de baut apa, am vrut sa focalizez jetul de apa aruncat in sus, insa aparatul a focalizat o picatura mica de apa care era mai aproape de obiectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 nu, ma refeream la focalizarea apei de la tzasnitoarea aceea de baut apa, am vrut sa focalizez jetul de apa aruncat in sus, insa aparatul a focalizat o picatura mica de apa care era mai aproape de obiectiv Exact d-aia vorbeam si eu. E lipita picatura aia pe o suprafata, dupa cum se poate observa in dreapta sus, unde e zgariat geamul sau plasticul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Cateva imagini proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Mi a spus un prieten ca a auzit de la un alt prieten ca la liceul Media - Bucuresti se tine in perioada verii un curs gratuit de fotografie si film. Mai stie cineva ceva de chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 am vazut multe poze interesante, asa ca pun si eu cateva, in tema cu inundatii si furtuni:p am un sony dsc-w110 deci a fost mai mult noroc ca erau dese fulegerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Exact d-aia vorbeam si eu. E lipita picatura aia pe o suprafata, dupa cum se poate observa in dreapta sus, unde e zgariat geamul sau plasticul respectiv. hmm,,, asa sa fie oare? in dreapta sus era o scama ca am verificat lentila si nu e zgariat (slava D-lui) si eu care credeam ca mi-a iesit o poza tare acu' m-am dezumflat Mesaj completat am vazut multe poze interesante, asa ca pun si eu cateva, in tema cu inundatii si furtuni:p am un sony dsc-w110 deci a fost mai mult noroc ca erau dese fulegerele foarte fain, de mult astept si eu sa prind fulgere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 cateva poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 salutare. mi-am cumparat un nikon d60 si nu prea am habar la setarile complicate de care dispune aparatul. as ruga daca ma puteti ajuta cu un manual de incepator sau ceva dar sa fie in romana.Sau ceva sfaturi. Am urmarit ieri niste filmulete pe net si din ce am prins am facut niste poze Mesaj completat fara somn , asa ca m-am pus pe joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) pai cauta manualul D60-ului si iti explica in principiu ce stie sa faca fiecare functie http://ro.diplodocs.com/manual-utilizare-i...ni/NIKON/D60-_E Editat Iulie 8, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 iata ce am gasit eu http://adragosphoto.info/upload/ghid-fotog...c-adragos-2.pdf http://adragosphoto.info/ghid-de-fotografie-panning/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Multam pt tutoriale, f interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 cateva poze facute mai recent... sfaturi? pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) Scapa de subiectele puse pe centru. Reusita ultima poza, cu timpul de expunere lung. Multa bafta si lumina buna in continuare. Editat Iulie 14, 2010 de infopasscom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 gixxxere, fa-le, tata, mai mici... un 1024 sau 800 pixeli pe latura cea mai mare nu deranjeaza pe nimeni. Nu face nimeni analiza de pixel aici sa sa pui pozele la rezolutia maxima. Cum a zis si infopasscom, incearca sa renunti la incadrarea centrala. Cauta si documenteaza-te un pic despre regula treimilor. Chiar daca nu ai incadrat corect, poti face un crop dupa aia, nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 eu am vazut un puric in capul lacustei ....sau e un pixel mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 O panorama la intrare in it Udine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 O panorama la intrare in it Udine. E superba zona. Imi aduc aminte de acum 4 ani cand am trecut pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 O panorama la intrare in it Udine. Faina panorama, dar ai grija la imbinari. Si balansul de alb sa fie setat acelasi in toate pozele . Spor si lumina buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Nu mai sariti cu incadrarea si regulile ca e banal. Da se face un crop... daca se doreste si gata. Sau poate "asa a vrut autorul". uite ca sa pun si eu o poza... ca nu am facut multe la viata mea "colorate" (anul trecut pe la Miercurea-Ciuc, camera... un stift point and shoot al unui amic -perfect pentru job ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 uite tot ceva care zboara niste lebede unguresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Veneția Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate