MirceaB Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 No multam fain Ma incurajezi sa mai pun una Facand o gluma...poza e foarte buna pt viteza de 135 de km/ora pe care o aveai. . La momentul in care ai facut prima poza circulai regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 intrebare catre profesionisti si mult mai experimentati: inele macro sau filtru macro? ce parere aveti pt un amator? eu momentan am un kit de la kenko 12-20-36 pe care sincer l-as da la schimb pt un set de lentile+diferenta tocmai ce am achizitionat un Nikon 18-105 si un Blitz Nissin 622 II si am decis sa pastrez si obiectivul de 70-300 ca daca la 350 de RON nu i-a trebuit la nimeni din cauza lipsei motorului de AF at mai bine il folosesc eu ca totusi e tele-zoom. personal inelel macro le-am folosit odata cand faceam poze la niste piese mecanice mici... adica in 2 ani odata!! am vazut ca pe F64 kitul este de 750 de RON!! si un kit de lentile totusi e intre 100-250 de ron... in functie de compozitie. am vazut si kit cu UV + ploarizare + macro +2, +4 sau Kit macro +1, +2, +4, +10 din cate am vazut eu inel macro: pro: - rezultatul final e mai clara contra: - trebuie sa demontezi obiectivul - pret mare lentile macro: pro: - pret mai mic - se monteaza direct pe obiectiv contra: aberatii cromatice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 @mirceaB: daca nu ma insel sunt snapshot`uri de pe filmare facuta cu un GoPro ceva. Ca altfel nu stiu cum ar putea face poze in mers cu mainile pe ghidon si de langa casca. Am I right Cap0ne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Sigur ca da, asa este. Nu pun la indoiala nici calitatea pozei, nici modul cum a fost facuta...doar glumeam... . Eu nu sunt in stare sa fac astfel de poze nici daca stau pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 @mirceaB: daca nu ma insel sunt snapshot`uri de pe filmare facuta cu un GoPro ceva. Ca altfel nu stiu cum ar putea face poze in mers cu mainile pe ghidon si de langa casca. Am I right Cap0ne? Nope. Majoritatea sunt facute cu telecomanda inele macro sau filtru macro? ce parere aveti pt un amator? Cum ai spus si tu, trebuie sa pui in balanta pretul vs pierderea de calitate (care nu este neglijabila din punctul meu de vedere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 mircea ... dece zici asta ... nu e chiar asa greu. In plus asta este un hoby la care trebuie exersat foarte mult ca sa ajungi la ce se vede pe mai sus. Plus ca ceea ce foloseste Cap0ne il ajuta foarte mult. Cap0ne ala e GoPro 3? Ca parca doar la ala este si telecomanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Plus ca ceea ce foloseste Cap0ne il ajuta foarte mult. Cap0ne ala e GoPro 3? Ca parca doar la ala este si telecomanda. Nu, e 2 cu kitul wifi. PS - pozele de le pun pe aici sunt facute cu o compacta Canon SX130, goproul sau telefonul Nu ma car cu slr-ul dupa mine la plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Noi si ursul prin padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 de TOAMNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Din plimbarea de azi, la 3 grade celsius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 circuit amkart , bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 nu am reusit niciodata sa merg intr.un muzeu si sa stau nemiscat in fata unei picturi..admirand.o insa, de cand am perceput culorile, am fost fascinat de cel mai ilustru pictor pe care "l.am cunoscut" vreodata SOARELE "CULORILE UNEI SAPTAMANI" niciodata nu face "copii" la fel.... sau cel putin eu..asa am vazut si cu un pic de noroc...si chin.....trezitul pentru rasarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Misto pozele ianachim (nu toate, ca eu am ochiu mai critic). Cateva sunt chiar foarte reusite Dar macar bine ca animam topicu asta. Momentan asta ma tine departe de mersu pe 2 roti: ti ai luat OZN...iupiiiiii inca o aprilia lipsa pe sosele!!!!!!!! BMW sa traiasca ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Sibiu, 30.11.2012...undeva intr-un turn. Editat Decembrie 3, 2012 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 De curand mi-am luat si eu o camera bridge si incerc si eu sa fac ceva fotografii mai ok dar nu am inca acumulatori si cu un set de baterii abia am invatat 5% din ce cred ca poate aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Tot Sibiu, in zona targului de craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 culori de toamna ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 fagaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Ianachime, ai niste poze superbe din vacanta ! Felicitarile mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Ianachime, ai niste poze superbe din vacanta ! Felicitarile mele ! sal manam avut noroc mare cu MAMA NATURA "meritul" meu nu este decat ca m am sculat devreme sa prind in unele locuri rasaritul sau ca am condus ca nebunul sa prind in altele apusul o zona in care daca as avea bani m as muta instant sper sa o vada cati mai multi si sa se bucure de acele peisaje ar mai merita o tura de moto si poze.... "cu mare greu" am selectat 35 din 2000 de cadre.... si de pe langa sibiu Editat Decembrie 8, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Am facut si eu cateva poze pentru un prieten care are acest site http://fewo-sabina.de/fotos.php Locatia : Cala Millor, Malorca. Daca aveti ocazia, va recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Paralela 45, una dintre cele mai frumoase cascade din tara In actiune... Anina Pe inserate Spre Muntele Mic Putin la noroi Editat Decembrie 12, 2012 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) C'mon dude...... asta-i cea mai trista cale pt reclama mascata... Uite un link util... poate o sa inveti ceva din el.... Man, ar fi durat prea mult sa ma apuc sa scot poza cu poza si sa le uploadez pe site. Locatia o recomand, nu apartamentul. Ma asteptam la reactii de genul dar nu asta a fost intentia mea... Editat Decembrie 13, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate