Mooaaa Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Nu ma pot abtine si pun si eu cateva. Acum start la critici!Chiar vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Nu sunt frumoase ca ale voastre dar mie imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 no da.. de poza mea nu zice nimeni n imic ? p.s. : ms eliza pt aprecierea motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Acum start la critici!Chiar vreau! Hai sa nu criticam ci sa incercam sa corectam,sa dam sfaturi,sa spunem si altora ce stim.Chiar daca suntem amatori precis ca fiecare stie cate ceva ce poate folosi si altora. Concret:cel mai mult imi place cea cu turnul (Turnul Chindiei,nu?) dar incearca sa aplici pe cat posibil regula treimii.Aici turnul putea sa fie mai in dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 no da.. de poza mea nu zice nimeni n imic ? p.s. : ms eliza pt aprecierea motocicletei Sincera sa fiu sunt unele lucruri a caror frumusete nu o poti descrie in cuvinte si nici captura in totalitate intr-o poza.....iata un exemplu (face-ti abstractie de prezenta mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Alien? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 RAC ! Deja mi s-a facut pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) @Eliza la prima poza, cea cu cimitirul, as fi incercat un crop, si de ce nu, alb-negru. cred ca va parea misterioasa. ideea e sa se concentreze atentia asupra personajului, si nu a peisajului. a doua poza, cu lacul, nu mi se pare foarte reusita, e stearsa... incearca sa o mai saturezi olecuta. si cel mai important sfat: scoate data de pe poze!!!!! Later Edit: @raven30hell de abia cand am deschis poza in photoshop, mi-am dat seama ca-i un scan, si la o prelucrare mai "agresiva" s-ar pierde oarece detalii. Editat Decembrie 15, 2007 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 daca facea prima poza alb negru intr-un program de editare nu se mai intelegea nimic. dar un crop ar fi fost necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Nu sunt frumoase ca ale voastre dar mie imi plac. Eliza, cea cu cimitirul e foarte interesanta, dar prim-plan-ul pozei e cam gol, si si cred ca ar arata mai bine recadrata. Si reflectia arata bine. Mooaaa: Cum zicea si bachus_21, turnul ar arata mai bine plasat intr-o parte a imaginii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 O mica modificare in stil si viziune mechanikal`s tatoo`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) Adica ceva de genul? Si un apus se face asa? asa? sau asa? Editat Decembrie 15, 2007 de Mooaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Mooaaa, n-as sti sa spun care-i varianta corecta, doar ca-mi place mai mult prima decat celelalte. Eu pozasem un apus si a iesit asa ceva: , iar un rasarit asa ... Nu zic ca asa s-ar poza, numai mi-am amintit de ale mele. Turnul chiar arata mai bine acum. Eliza, pe imaginea din cimitir m-am uitat si eu si cred ca sepia s-ar potrivi binisor, daca n-ar modifica nuanta aceea de bleu de deasupra mainii. Mi-am permis sa fac eu un crop. Aici pare a fi o bucata de cer spre care tu aspiri, fugind de ceea ce te inconjoara (in imagine): moarte. (Care stiti mai bine, poate corectati, daca aberez.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Din colectia personala de fotografii !! Editat Decembrie 16, 2007 de batranu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 wow ce culori si ce pasari frumoase! excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 De-ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 @ batranu' Lucrezi pentru National Geographic??? Hai mai inteleg pozele cu papagali,dar pinguini unde ai pozat?? Sau sunt la gradina zoologica pozati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 @ batranu' Lucrezi pentru National Geographic??? Hai mai inteleg pozele cu papagali,dar pinguini unde ai pozat?? Sau sunt la gradina zoologica pozati? Am spus ca sunt din colectia mea personala de fotografii...nu ca sunt facute neaparat de mine! Crezi ca tot ce s-a pus pe acest topic sunt imagini facute de motoristi ? Te inseli amigo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Am spus ca sunt din colectia mea personala de fotografii...nu ca sunt facute neaparat de mine! Crezi ca tot ce s-a pus pe acest topic sunt imagini facute de motoristi ? Te inseli amigo... Nu te supara dar nu cred ca are rost sa punem fotografii facute de catre alti fotografi si asta nu o spun doar pentru tine ci pentru toti cei despre care presupui ca nu au pus fotografiile lor.Noi suntem pasionati de fotografie si ar fi bine sa punem fotografiile noastre pentru a le vedea si altii care sa le aprecieze sau sa ne spuna cum le putem face mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Am spus ca sunt din colectia mea personala de fotografii...nu ca sunt facute neaparat de mine! Crezi ca tot ce s-a pus pe acest topic sunt imagini facute de motoristi ? Te inseli amigo... ) ce tare faza. eu abia acum am vazut pozele. super tare bre ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Awww, Âşi eu care speram să avem printre noi un forograf de la NG Penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Nu te supara dar nu cred ca are rost sa punem fotografii facute de catre alti fotografi si asta nu o spun doar pentru tine ci pentru toti cei despre care presupui ca nu au pus fotografiile lor.Noi suntem pasionati de fotografie si ar fi bine sa punem fotografiile noastre pentru a le vedea si altii care sa le aprecieze sau sa ne spuna cum le putem face mai bune. Asa e bachus_21! Eu am crezut ca totusi acele poze merita intr-un fel sa fie admirate de amicii nostrii ....motociclisti! Ai dreptate totala ! Dar.....am verificat postarile tale aici cu pozele pe care le-ai pus si cu ajutorul unui soft performant, pe care daca vrei ti-l pot oferi ....am "depistat" ca toate cele 11 poze facute de tine ....sunt executate cu 5 aparate digitale, marca Canon, Fujifilm, Pentax, Polaroid si Olympus....trei dintre ele modele profesionale ...care costa banii grei ! Acum ce sa mai zic...iti voi urma sfatul si pe viitor voi posta poze ..sau prelucrari executate " home made"! Mersi de sfat! All the best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Asa e bachus_21! Eu am crezut ca totusi acele poze merita intr-un fel sa fie admirate de amicii nostrii ....motociclisti! Ai dreptate totala ! Dar.....am verificat postarile tale aici cu pozele pe care le-ai pus si cu ajutorul unui soft performant, pe care daca vrei ti-l pot oferi ....am "depistat" ca toate cele 11 poze facute de tine ....sunt executate cu 5 aparate digitale, marca Canon, Fujifilm, Pentax, Polaroid si Olympus....trei dintre ele modele profesionale ...care costa banii grei ! Acum ce sa mai zic...iti voi urma sfatul si pe viitor voi posta poze ..sau prelucrari executate " home made"! Mersi de sfat! Sper ca nu ai dat bani pe softul ala pentru ca te inseala rau de tot,deci nu il vreau.Fotografiile mele sunt facute cu un HP 945 si cu un Canon EOS 400D.Si sunt facute de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Aparat Fuji A900, 9Mpx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate