Hellryder Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Cum era cu tema aia cu reflexii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Ciurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cum era cu tema aia cu reflexii? Game over, man!! Game over!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Cum era cu tema aia cu reflexii? Resize pls! 1280 pixeli latura cea mai lunga. Tips: cand in faci downsize, forteaza-i un pic sharpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 A inceput sa se prafuiasca aparatul asa ca am iesit la o plimbare.....astept sugestii si pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 peisaj din piatra craiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 reflexie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Recitind un vechi PM, mi-am amintit de topic si de faptul ca am niste poze mai noi care-s ok de prezentat... Here goes: Mai multe gasiti la urmatoarea adresa: Baazalung Tot acolo se afla si pozele astea in un format mai maricel... O seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Vama Veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 cred ca asta exprima mai bine vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Unii n-au avut parte de vreme buna: Aseara, undeva intre Buzau si Urziceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 dimineata in vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Cateva shot-uri din weekend (M-tii Rodnei) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 ce sanse sunt sa intalnesti un iepure bronzat pe plaja in vama veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 dimineata in vama veche Foarte-foarte! Iepurele e fugit de-acasa,nu e de camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Foarte-foarte! Iepurele e fugit de-acasa,nu e de camp. nu e de camp, este de plaja si a fugit de-acasa cu banii de morcovi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ok, mai punem un peisaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ce sanse sunt sa intalnesti un iepure bronzat pe plaja in vama veche? Ala e iepure de mare esuat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Cine Âştie cum s-au format aceste urme pe zăpadă? Menționez că poza e făcută la altitudinea de peste 2000, în munții Iezer-PăpuÂşa. După dezbateri o să vă povestesc mai multe, dacă doriți. Am pus poza asta de iarnă pentru că m-au năpădit amintirile Âşi am murit de cald zilele astea. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 nu sunt urme de nimic, s-a lasat zapada si au ramas portiuni de ghiata ridicate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Nope, altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 picaturi de apa inghetate instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Vantu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Da, dar cum? Încă două poze din aceeaÂşi tură: Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate