Alex-bring-da-noise Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Myspace? Inca nu s-a inchis? Mai bine Facebook... Da..nu s-a inchis ..dar nici mult nu mai are...nu mai e ce era odata... Dar inca il folosesc,fb nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) doua incercari , defapt ar trebui sa invat pentru examen Editat Iulie 21, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=480532&page=118 pe asta il stiti ? rasfoiti l pe tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Thassos(Grecia): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Thassos(Grecia): Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) Thassos(Grecia): Mitzoiu asta chiar merita si el oleaca de corecturi, daca imi e permis Editat Iulie 23, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Frumos! Mersi Mitzoiu asta chiar merita si el oleaca de corecturi, daca imi e permis Normal ca e permis. Si da, de niste saturatie si contrast ducea lipsa... Cateva de noapte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) Grecia: Romania: Editat Iulie 23, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Doua poze ... Austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 alternativa romaneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:neculai nicu:.. Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 cum punetzi pozele?... se pare ca nu gasesc nimik prin ce as putea atasa pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) Doua poze ... Austria Cum arata locul ala... Cum se numeste localitatea? Ruinele castulului Banffy de la Bontida Editat Iulie 25, 2011 de ade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 cum punetzi pozele?... se pare ca nu gasesc nimik prin ce as putea atasa pozele... pune cu adresa imaginii daca e pe un album online , daca nu cu functia de pe forum stanga sub fereastra de postare .... succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Doua poze ... Austria Am gasit pana la urma localitatea, in caz ca mai intereseaza pe cineva. Nu e in Austria, ci Elvetia si se numeste Lauterbrunnen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Imi place cromatica, vignetarea, incadrarea si procesarea in mare. Dar blurul asta artificial sincer sa fiu parca nu da atat de bine la ochi Mai bine mergi pe un obiectiv luminos si nu te mai chinui sa blurezi "de mana", iar efectul va fi mult mai placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 http://500px.com/ Un site gandit ca o galerie in care fiecare fotograf sa isi expuna doar cele mai reusite imagini. Ca design si mod de afisare a fotografiilor mi se pare mai reusit decat Flickr. Merita putina atentie daca aveti timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Niste poze din Sfantu Gheorghe (Delta Dunarii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 http://500px.com/ Un site gandit ca o galerie in care fiecare fotograf sa isi expuna doar cele mai reusite imagini. Ca design si mod de afisare a fotografiilor mi se pare mai reusit decat Flickr. Merita putina atentie daca aveti timp avem si reprezentanti Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Am un nikon l110. Ce setari trebuie sa-i fac pentru a fotografia motociclete in miscare, cat mai clar si mai calitativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Am un nikon l110. Ce setari trebuie sa-i fac pentru a fotografia motociclete in miscare, cat mai clar si mai calitativ? Tu incerci sa faci "panning", adica sa urmaresti motocicleta in miscare si sa declansezi. Iti trebuie ceva exercitiu pana corelezi miscarea ta cu a motorului. Trebuie sa setezi aparatul la diafragma cat mai mare si viteza de declansare ridicata pentru a avea o profunzime cat mai redusa a imaginii, adica motocicleta trebuie sa para imobilizata. Metoda trebuie sa functioneze pe majoritatea camerelor la care se pot face setari manuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Am un nikon l110. Ce setari trebuie sa-i fac pentru a fotografia motociclete in miscare, cat mai clar si mai calitativ? Tu incerci sa faci "panning", adica sa urmaresti motocicleta in miscare si sa declansezi. Iti trebuie ceva exercitiu pana corelezi miscarea ta cu a motorului. Trebuie sa setezi aparatul la diafragma cat mai mare si viteza de declansare ridicata pentru a avea o profunzime cat mai redusa a imaginii, adica motocicleta trebuie sa para imobilizata. Daca imi permiti o corectura/completare - se poate face panning, sau se poate "ingheta" actiunea. Setarile difera. • Daca vreau sa "inghet" actiunea, folosesc un timp de expunere cat mai mic posibil (gen 1/1000 - 1/4000). Iso si diafragma se seteaza a.i incat sa obtin acest timp scurt (de obicei diafragma deschisa si iso crescut) Exemplu de inghetare a actiunii: • Panningul presupune "urmarirea" subiectului in timpul fotografierii, astfel incat sa obtin un fundal "miscat" si un subiect clar. Se foloseste, in functie de viteza de deplasare a subiectului, un timp de expunere aprox de la 1/5 pana la 1/100. Si aici, Iso si diafragma se ajusteaza pt a facilita obtinerea acestui timp de expunere. Daca aveti pe camera mod "prioritate de timp" , folositi-l Exemplu de panning: Dpdv "tehnic", inghetarea imaginii ofera mai multe detalii si o imagine mai clara. Dar subiectul pare static, rotile nu par sa se invarta etc. Dpdv artistic este de preferat panning-ul, dar e mai greu de realizat si necesita putin antrenament. Se poate folosi si o solutie de mijloc, in care sa nu fac panning, dar sa nu folosesc un timp de expunere chiar atat de scurt, permitand de ex. ca rotile sa para in miscare. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Eu am dat-o pe reclame in ultimu timp... Si ca tot veni vorba de inghetarea timpului Si una de la plimbarea de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 O poza facuta acum cateva minute cu telefonul mobil, asa ca scuzati calitatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Am vazut si eu una in seara asta pe la Piata BIG. Frumoasa rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate