gabyshor Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Depinde ce pasarici pozezi . O poza . . . . ca vad ca este multa liniste aici : EmptyName 16.jpg . inca putin si era perfect. o scoteai neagra toata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 inca putin si era perfect. o scoteai neagra toata... N-am putut sa sting becul din capat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Era bun si un personaj, ceva prin poza.. mie imi place atmosfera, spooky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Ca sa parafrazez o reclama celebra... Mai copii, fotografia de pasari nu se face asa, oricum: Una-i sa "le tragi" si alta sa le fotografiezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Stefane> intreb si eu... unde ai gasit tu pasarea aia asa frumos colorata? In Rom? Ai idee cum se numeste? Editat Noiembrie 27, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Stefane> intreb si eu... unde ai gasit tu pasarea aia asa frumos colorata? In Rom? Ai idee cum se numeste? Sunt prigorii, http://ro.wikipedia.org/wiki/Prigorii si sunt destul de comune si in ROmania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Sunt prigorii, http://ro.wikipedia.org/wiki/Prigorii si sunt destul de comune si in ROmania. chestiile alea frumos colorate imi mananca mie albinele in stupina. cand apar, e urgie. papa tot. si-s si protejate de lege... Editat Noiembrie 27, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 chestiile alea frumos colorate imi mananca mie albinele in stupina. cand apar, e urgie. papa tot. si-s si protejate de lege... Dar dau bine in poze, uite una mai haiosa de pe wikipedia: http://ro.wikipedia.org/wiki/Prigoarea "Prigoarea sau prigoria (Merops apiaster) numită și albinărel, furnicar, viespar, (regionalisme) albinar, albinel, ploier, ploiește, ploiete, prigorean, viespariță, ciuma-albinelor, lupul-albinelor, (învechit) merop...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Dar dau bine in poze, uite una mai haiosa de pe wikipedia: http://ro.wikipedia.org/wiki/Prigoarea "Prigoarea sau prigoria (Merops apiaster) numită și albinărel, furnicar, viespar, (regionalisme) albinar, albinel, ploier, ploiește, ploiete, prigorean, viespariță, ciuma-albinelor, lupul-albinelor, (învechit) merop...." o pereche din aia poate sa pape pana la 20.000 albine intr-un sezon. e jale sa stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Pasari...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Stefane> intreb si eu... unde ai gasit tu pasarea aia asa frumos colorata? In Rom? Ai idee cum se numeste? Au raspuns colegii destul de clar. Pasarea se numeste Prigoare si este destul de comuna in Romania. Se hraneste cu insecte (le-am prins cu albine, libelule, greieri si fluturi in cioc). O problema (destul de grava) e cu apicultorii care le distrug cuiburile. @Adrian: Ultimul cadru e foarte bine vazut. Si al treilea avea potential daca era clar clar clar (plus ca tot spatiul negativ e inutil in el). Restul...no. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 cum no ?((((((((glumesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Nu mai stiu daca le-am mai pus p-aici, dar daca tot veni vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Din vara, catre Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Poze din astea . . . n-am . Pas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Tre sa ajung in Delta, candva.. (cu aparatura foto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Misto alea cu delta, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) O problema (destul de grava) e cu apicultorii care le distrug cuiburile. nu prea stii ce vorbesti. e munca unor oameni de-o viata. sunt multi care traiesc doar din apicultura. pe de alta parte, e specie protejata, dar in cazul atacarii in masa a unor stupine se poate cere aprobare organelor competente pentru vanarea acestora si apararea stupinelor... Editat Noiembrie 28, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Are cineva planuri de pozat artificii de 1 Dec? Eu tot am avut intentia de-a lungul anilor dar nu am facut-o niciodata desi am asa un fetish pentru pozele de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 (editat) Foarte tare poza cu potaile, ce privire ai surprins... parca ar zice .. "Koaie, ai grija, paparazzi !" Editat Decembrie 1, 2013 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 da, asta mi-a placut si mie , expresia de pe fata lor, ca in afara de asta, poza e destul de banala, dar mutra lor face toata poza (haleau si ei un peste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 da, asta mi-a placut si mie , expresia de pe fata lor, ca in afara de asta, poza e destul de banala, dar mutra lor face toata poza (haleau si ei un peste ) Ultima cu stufu' este prelucrata ? Asa pare. Oricum este de belea. Merge de calendar la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ultima cu stufu' este prelucrata ? Asa pare. Oricum este de belea. Merge de calendar la fix. Ultima e o tentativa de panorama, facuta cu un 300mm , am umblat doar la tonuri ff putin. Ma dispera o faza. De obicei lumea incearca sa-si faca pozele mai sharp,prin procesare. La poza asta n-am aplicat nici un sharpening,si cand i-am dat resize, datorita faptului ca-i prea sharp,arata cam ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ultima e o tentativa de panorama, facuta cu un 300mm , am umblat doar la tonuri ff putin. Ma dispera o faza. De obicei lumea incearca sa-si faca pozele mai sharp,prin procesare. La poza asta n-am aplicat nici un sharpening,si cand i-am dat resize, datorita faptului ca-i prea sharp,arata cam ciudat N-arata deloc ciudat, este foarte misto c-a iesit asa doar cu minima manipulare. Traiasca lumina si subiectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate