iulia_boris Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Poi,zi bre asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Lefkada place si mie asta.. e expunere lunga facuta la lumina lunii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 place si mie asta.. e expunere lunga facuta la lumina lunii? Da, la lumina lunii expunere 5 min.Interesant ca mi-a iesit din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Anul asta ma urmaresc ploile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 ..sau tu pe ele? Imi plac norii si perdeaua de ploaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Anul asta ma urmaresc ploile. Si eu m-am simtit in ultima vreme ca Coiotul ala cu norisorul deasupra capului Fain cadrul/pano, mai ales lumina si atmosfera pe care o creeaza. Editat Mai 27, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Anul asta ma urmaresc ploile. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Anul asta ma urmaresc ploile. Muhahahahaha acuma stiu care imi esti (cred ca ne-am intersectat, eu coboram cu bicicleta, voi luasera-ti o pauza de poze ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Multam tuturor! Muhahahahaha acuma stiu care imi esti. (cred ca ne-am intersectat, eu coboram cu bicicleta, voi luasera-ti o pauza de poze) La cati biciclisti erau pe drumul ala, mi-ar fi fost imposibil sa recunosc un forumist de p-aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 La cati biciclisti erau pe drumul ala, mi-ar fi fost imposibil sa recunosc un forumist de p-aci. poate StefanSC avea sticker cu "atentie la motociclisti" lipit pe bicla )) LE: just now Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 poate StefanSC avea sticker cu "atentie la motociclisti" lipit pe bicla )) LE: just now Tehnic vorbind ieseam in evidenta prin faptul ca eram singurul sinucigas cu bicicleta de cross pe coborarea pt MTB . In rest, prea mult spatiu negativ inutil. In schimb, chiar imi place cadrul lui skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 In rest, prea mult spatiu negativ inutil. imi cer scuze, nu vreau sa fac fotografie respectand toate regulile sterile cu care esti tu indoctrinat fix acel spatiu negativ, umplut de cer, mie mi-a placut asa am vazut eu cadrul. nu e vorba de prostie/nestiinta,ci de preferinta... dar oricum, ms pt feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) imi cer scuze, nu vreau sa fac fotografie respectand toate regulile sterile cu care esti tu indoctrinat Nu e nevoie sa iti ceri scuze, nu e nici o rusine sa fii analfabet dpdv vizual. Singurul lucru de care trebuie sa iti fie rusine e cand persisti intr-o stare si nu vrei sa evoluezi, motivand pseudo-argumentul "ca asa imi place mie" . Editat Mai 28, 2014 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Nu e nevoie sa iti ceri scuze, nu e nici o rusine sa fii analfabet dpdv vizual. Singurul lucru de care trebuie sa iti fie rusine e cand persisti intr-o stare si nu vrei sa evoluezi, motivand pseudo-argumentul "ca asa imi place mie" . eram ironic atunci cand mi-am cerut scuze. Daca tie ti-e greu sa accepti ca asa-mi place mie cadrul ala de la geamul meu de-acasa,si toate cadrele le trag mereu asa de-acolo,nu am ce sa-ti fac, esti 'liber' sa crezi ca sunt analfabet vizual....oricum venind din partea unui ''artist desavarsit'' ca tine, remarca ta cantareste foarte ''mult'' uite si alte cadre trase din acelasi ''vantage point'',asta ca sa ma tot ''scuz''.. Editat Mai 28, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Pe mine ma amuza StefanSC, in general ma amuza post-hunterii Pe aceasta cale ii transmit si eu scuze, citeodata ochii mei focalizeaza si incadreaza putin aiurea, mi se mai intimpla sa ma uit la un copac, o pasare, o tita si sa nu fie perfect incadrate in cimpul meu vizual, plus ca am doar un singur obiectiv cu focala fixa. Cred ca topicul de fotografi profi e pe alt forum si cred ca majoritatea celor care posteaza poze aici nu o fac ca ne aminteasca bogata paleta de termeni fotografici pe care o stapinesc, sint oameni care fac o poza, le place si se gindesc ca poate mai gasesc pe altii care s-o aprecieze. Citeodata o poza e o poza si nimic mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Citeodata o poza e o poza si nimic mai mult. Ia sa vedem cum o iau pe coaja iar : . Sa nu va luati de reteaua de curent ca aveam telefonul la incarcat la paznicul de la traf . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Primul cadru chiar e fain. Daca nu e un accident, incep sa cred ca atunci cand vrei poti scoate si cadre decente. Acum, daca ai renunta la atitudinea de "imi place mie" si ai fii mai critic cu tine insuti ai face chestii misto. tl;dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 tl;drRezumat... te grezi un guru, faci poze medii si-l trolezi pe Adrian doar de ranchiuna, nu ca ti-ar pasa tie de ce invata lumea... Sa rezum la 2 cuvinte, ca sa nu obosesti? Pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Rezumat... te grezi un guru, faci poze medii si-l trolezi pe Adrian doar de ranchiuna, nu ca ti-ar pasa tie de ce invata lumea... Sa rezum la 2 cuvinte, ca sa nu obosesti? Pot crezi ca merita? e bagat prea mult in seama. n-are rost sa incepi discutii cu asa un personaj. trebuie ignorat pur si simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Editat Mai 28, 2014 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Ia sa vedem cum o iau pe coaja iar : 14 - 1.jpg . Sa nu va luati de reteaua de curent ca aveam telefonul la incarcat la paznicul de la traf . De ce sa o iei pe coaja? Cadrul e curatel dpdv tehnic. Nu e cel mai elocvent cadru care l-am vazut, dar ar merge ca parte dintr-un mic fotoreportaj, fie despre mobra fie despre excursie. DSC_2265.jpg O intrebare simpla: Ce ai dorit sa ne arati prin acest cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Primul cadru chiar e fain. Daca nu e un accident, incep sa cred ca atunci cand vrei poti scoate si cadre decente. Acum, daca ai renunta la atitudinea de "imi place mie" si ai fii mai critic cu tine insuti ai face chestii misto. m3n, eu n-am nimic cu tine, doar ma deranjeaza faptul ca o arzi atotstiutor, ca un guru al fotografiei si ne consideri pe restu,niste prosti care declansam random, pe modul ''auto''. Sunt critic cu mine,mai mult decat iti imaginezi, faptul ca postez poze mediocre aici (asa cum faci si tu), nu ma face artist si nu inseamna ca am o parere buna despre pozele postate. Daca eu iti zic ca asa am vrut sa incadrezi,de ce ma faci prost pe fata si-mi spui ca de fapt sunt idiot si ca am dat-o vrajeala doar ca sa ma scot? Crezi ca mi-e jena sa recunosc atunci cand nu stiu ceva? de invatat avem toata viata......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 In rest, prea mult spatiu negativ inutil. Eu vad rostul acelui spatiu negativ, imi place asa. Poate ca dealurile alea dintre blocuri incarca aiurea spatiul, dar n-ai ce sa-i faci. Sa nu va luati de reteaua de curent ca aveam telefonul la incarcat la paznicul de la traf . Fara cablurile alea nici nu mai era interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Cat de murdar poate fi acel avion ... Editat Mai 28, 2014 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate