the insider Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 O vipera de stepa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Fusei si io pe TA si pe TF in we, dar nu prea am avut timp de poze. Duminica a fost f aglomerat pe TF. Din concediu cateva.. Prea multa saturatie pentru mine. Si teava aia de la Bigar... Editat August 9, 2017 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 O vipera de stepa Asta-i aia care s-a aciuat la voi in gradina botanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Asta-i aia care s-a aciuat la voi in gradina botanica? Nu stiu de unde ai auzit basmele astea dar asta a mea e fotografiata in alta zona, sub nici o forma in Botanica. Subspecia asta exista doar in 3 locuri in lume,si toate trei sunt in Romania. Unul din ele este la Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Ziceau astia pe la radio ca in gradina Botanica din Iasi si-a facut cuib o familie de vipere. Si ca cei de acolo inca n-au dezvaluit locul unde exact unde se afla tocmai pentru a le proteja si urmari evolutia in liniste. Acum nuj ce sarpalau ai pozat tu acolo, de asta am intrebat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Calare pe decepticon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Acum nuj ce sarpalau ai pozat tu acolo, de asta am intrebat... you being retard? am scris deasupra pozei ce anume am pozat :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Cheia. Cum sa nu ne placa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alk Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Lacul Surduc, jud.Timiş. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Locatie: Centrul de pregatire manevra navei Ilawa, Polonia Eu pe modelul din mijloc, un container de 372 metrii redus la scara 1:24. 2 rate tupeiste intra dupa mine... si ma depasesc in canal... Pe una am depasit-o... dar cealalta mi-a aratat coada la iesire din senal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Putin rural: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Putin rural: frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 (editat) Cheia. Cum sa nu ne placa ? Ne place mai ales când se întâlnesc două TIR-uri în același ac de păr. Putin rural: Plus una: Editat Septembrie 27, 2017 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Ne place mai ales când se întâlnesc două TIR-uri în același ac de păr. Le faci usor depasind pe dreapta in curba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Niste 'plane spotting': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 Pe drumuri dobrogene: » Post actualizat in 23 Oct 2017 19:22TF ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Trovanti in Bozioru, BZ. Cerul n-a fost cine stie ce in dimineata aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 (editat) Înapoi la panorame: Editat Octombrie 24, 2017 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Putin rural: Portretele de copii sunt atat de placute! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 (editat) tot cu telefonul.... » Post actualizat in 25 Oct 2017 12:07 Înapoi la panorame: Cumpana (Vidraru)? Editat Octombrie 25, 2017 de 1xu1xf1xu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 (editat) Exact! Bravo pentru poza cu telefonul! Ai ochi. Editat Octombrie 25, 2017 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Bravo pentru poza cu telefonul! Ai ochi. Pare suparator de simetrica, pentru ochi. (eu as evita orice simetrie...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 1, 2017 Share Postat Noiembrie 1, 2017 Barajul Al Wehda pe raul Yarmouk, intre Siria si Iordania. Scuze pentru calitate, telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate