CobraArt Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Streets of UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) MOSCOVA Editat Noiembrie 19, 2007 de GDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) unele lucrari sunt chiar bune ... respect Editat Noiembrie 22, 2007 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 hmm ceva nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Editat Noiembrie 23, 2007 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 fain topic! cateva din pozele mele, mai vechi, mai noi... --- Mesaj completat în 25 Nov 2007 03:03 -------------... --- Mesaj completat în 25 Nov 2007 03:13 -------------... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Fiind mai nou pe acest forum si deoarece beneficiez de internet la domiciliu de putin timp,abia acum am ajuns la acest topic. Am rasfoit prima pagina,ceea ce m-a facut sa o rasfoiesc si pe a doua ...si pe a treia.Si atat.E prea tarziu sa citesc fiecare cuvant,sa deschid fiecare fotografie si fiecare link.Aman pentru vineri noaptea,cand cred ca nu o sa mai dorm. Sunt uimit de frumusetea imaginilor vazute in aceste trei pagini si de talentul celor care le-au captat. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) Editat Noiembrie 28, 2007 de shortgal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) Editat Noiembrie 28, 2007 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Wan Ted ce macro!!!!!!!!! bestial! e nevoie de un aparat excelent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savubv Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Am zis sa va pun si eu doua poze...mai greu de ajuns cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 @Wan Ted: felicitari! @raven: nu oricine are o masina rapida e pilot de curse... nu oricine are un aparat bun e... Aici e o combinatie fericita intre un ochi bun, o mana ferma si un obiectiv bun. Wan Ted ce macro!!!!!!!!! bestial! e nevoie de un aparat excelent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 (editat) frumoase poze.eu nu pot atasa.nu stiu ce are. Editat Decembrie 2, 2007 de razvanheres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Pun si eu cateva; poate trecem de pagina asta ps: Sorry ca nu le-am mai redimensiunat, dar mi-i lene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 o poza din drum azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 (editat) Salut 'H3llriderr', de mai mult de 25 de ani am facut si eu poze cu un Zenit TTL, acum il am in colectia mea. Salut Vincent.Vad ca l-ai pastrat in conditie super.Nu se vede nici un pic de uzura pe la colturi. --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 00:58 ------------- Rotita din partea stinga a aparatului Zenit TTL este doar pentru a memora ce film este in aparat. Vincent,aici imi permit sa te contrazic.Butonul din stanga nu este pentru a memora sensibilitatea filmului ci regleaza parametrii la care lucreaza exponometrul.In functie de aceasta iti indica un nivel sau altul al expunerii optime. --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 02:31 ------------- hop si eu ca cate ceva Pacat ca pui data pe ele.A doua si a cincea sunt super. Editat Decembrie 2, 2007 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 dana, prima poza ii f frumoasa, celelalte parca nu au acel ceva sa atraga pt mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Merci, Raven un nud mai ciudat (ma apuca ideile prin casa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Imi iau inima in dinti si pun si eu cateva fotografii.Pana acum nu le-au vazut decat cei din familie,care nu au nici o treaba cu fotografia,dar vreau sa le vada si altii care sa imi dea bobarnace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Am vazut ca va plac macrourile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Cavaler modern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Cavaler modern Excelent! --- Mesaj completat în 05 Dec 2007 20:23 ------------- un nud mai ciudat (ma apuca ideile prin casa ) Interesant.. ce aparat ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Cred ca am folosit canon-ul (un rebel de prin 98, pe film). De ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Cred ca am folosit canon-ul (un rebel de prin 98, pe film). De ce intrebi? Ca mi se parea ca e pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 6, 2007 Admin Share Postat Decembrie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate