masterus Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 acum am gasit topicul asta , foarte interesant. pozele le fac cu un fuji a607. am ajuns la concluzia ca reda cel mai bine culorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Poza artistica ....mar furat de la o colega...multe markere la mine....plictiseala mare...mar colorat....si uite ce a iesit excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Sa va mai dau niste macro... cate putin, cu picatura! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Cu Ricoh-ul ala metalic facuta, hm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Cu Ricoh-ul ala metalic facuta, hm? Neah, cu un GX, ca al tau! Il am si pe ala metalic, dar le folosesc pe rand. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 am vreo doua poze care lasa putin de dorit calitativ si la care tin foarte mult .... daca are cineva timp si se pricepe sa le 'recicleze" ii voi fi recunoscator .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Una din pasiunile mele pe langa moto, este fotografia, si incerc sa le combin pe astea 2.. In fiecare weekend de obicei o tai prin "lume" cu motoru&camera Cea mai fain poza imi sta pe desktop saptamana urmatoare.. am zis sa le pun si pe aici. Sper sa uploadez pe topicu asta in fiecare saptamana, daca o sa ma lase vremea Acuma pun pozele din ultimele 3 saptamani Enjoy! Valea Ierii Lacul Belis Sat Berind, langa Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Taticu, esti tare! jos palaria! chiar esti tatic... continua! macar unul (eu) iti va urmari pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 foarte frumoase pozele! una din ele deja este pe desktop (mi-a placut mult poza cu Valea Ierii) keep going! PS: avem o tara frumoasa. pacat ca nu toata lumea isi da seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 .....digital, cu program "My colors", intensificare albastru...? Numai drumul până a face fotografiile... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Super frumoase pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 (editat) Hai sa inviem un topic frumos. Ceva notati, cu ce va mai laudati? Editat Iunie 13, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 2 mai mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 multumesc, multumesc nu ma asteptam sa va placa asa mult la poze prelucrez raw-ul (corespondentul cu developarea filmului la aparatele pe film), si mai aplic cateodata un "filtru de polarizare" digital, ca inca nu mi-am luat d'ala de infiletat pe obiectiv si improvizez si eu Oricum, multumesc inca odata de aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 (editat) Sper sa va placa. Variatiuni pe aceeasi tema. Eu zic ca sunt misto pentru niste poze facute cu telefonul. Editat Iunie 13, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Cam asa fac si eu... adica imi schimb desktopul o data pe luna cu o poza facuta de mine dintr-o tura... Banuiesc ca nu e exclusivist topicul asa ca o sa va tin si eu la curent... Wk trecut am fost la maratonul de role din CT asa ca nu am peisaje dar ma laud cu locul III. Eu sunt nr.149 si va rog nu radeti de colanti... Desktopul meu arata asa de o luna: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Am si eu cateva mai proaspete, sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 o idee buna, imi plac si mie pozele, o sa urmaresc si io topicul asta, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) Hai ca bag si eu 2... Editat Februarie 4, 2008 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Pentru ca se merge la Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Last weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Hai sa va arat si cateva foto cu prietenul meu cel mai bun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate