draculea Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 minunile naturii - o radacina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cateva resizeuri de we asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 De pe un deal din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 E inca aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ghfx Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mama ce topic fain...mi-a mers la suflet, toate pozele sunt absolut dementziale...FELCITARI...jos palaria...asteptam si alte poze la fel de intersante... Putzin offtopic....vreau un sfat vis-a-vis de aparatele foto (aici ma refer la cele poket/family sau DSLR dar mai ieftin)....am remarcat un Nikcon DSLR la un pretz bunicel D40 (nu mai stiu exact undeva la 12, 14 milioane)....merita?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mama ce topic fain...mi-a mers la suflet, toate pozele sunt absolut dementziale...FELCITARI...jos palaria...asteptam si alte poze la fel de intersante...Putzin offtopic....vreau un sfat vis-a-vis de aparatele foto (aici ma refer la cele poket/family sau DSLR dar mai ieftin)....am remarcat un Nikcon DSLR la un pretz bunicel D40 (nu mai stiu exact undeva la 12, 14 milioane)....merita?? Nikon D40 e un aparat foarte bun. Poti sa'l iei si la pret mai scazut.Incearca pe www.okazii.ro . Dar pretul este bunicel,zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Think Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mama ce topic fain...mi-a mers la suflet, toate pozele sunt absolut dementziale...FELCITARI...jos palaria...asteptam si alte poze la fel de intersante...Putzin offtopic....vreau un sfat vis-a-vis de aparatele foto (aici ma refer la cele poket/family sau DSLR dar mai ieftin)....am remarcat un Nikcon DSLR la un pretz bunicel D40 (nu mai stiu exact undeva la 12, 14 milioane)....merita?? Salut radu_ghfx, ti-as putea oferi DSLR-ul meu A200k la 1400 lei cu card de 2gb si geanta inclusa in pret. Astept sa ma contactezi daca esti interesat. Aparatul are o varsta de 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) I. Touring II. Tracking Gouter Hut(3817m) Aquile du Midi(3842m).. vazut de ceva mai sus de Gouter Hut Noapte buna... Incet si sigur.. catre vf vf Mont Blanc(4810m) ultima portiune catre varf(la intoarcere).. atentie la rafalele de vant! fost, vazut, facut.. trafic intens vf Mont Blanc in stanga, centru-jos refugiul Vallot(4362m) pe langa margine. Editat Septembrie 16, 2008 de John Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cateva pozne si de la mine si ceea din Photomagazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Din pacate din cauza timpului prea scurt de alte activitati, de fotografie nu m-am mai ocupat ca inainte...Am ramas in urma si cu topicu, am ramas si fara aparat...Oricum felicitari pentru pozele postate in ultima vreme... Azi m-am jucat si eu cu cateva ale mele...umile! Editat Septembrie 16, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ghfx Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Salut radu_ghfx, ti-as putea oferi DSLR-ul meu A200k la 1400 lei cu card de 2gb si geanta inclusa in pret. Astept sa ma contactezi daca esti interesat. Aparatul are o varsta de 2 saptamani. Multumesc de oferta, dar m-am hotarat pt Nikon D40.Oricum oferta ta pare f f f buna, dar recunosc cinstit cu mana pe inima ca nu prea ma pricep....si stii cum e, cand nu te pricepi.... Oricum in acest moment inca n-am bani de a da pe un aparat foto...dar ramane de vorbit, poate reusesti sa ma convingi mai stii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 le-am facut cu NIKON coolpix ,un aparat simplu,sper sa va placa pozele ! photo uscat si scanteie la blitz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 I. Touring II. Tracking Gouter Hut(3817m) Aquile du Midi(3842m).. vazut de ceva mai sus de Gouter Hut Noapte buna... Incet si sigur.. catre vf vf Mont Blanc(4810m) ultima portiune catre varf(la intoarcere).. atentie la rafalele de vant! fost, vazut, facut.. trafic intens vf Mont Blanc in stanga, centru-jos refugiul Vallot(4362m) pe langa margine. Nu stiu ce sa apreciez mai mult, calitatea pozelor facute la 4300m altitudine sau efortul de a urca pana acolo. Splendide peisaje. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Haideti oameni buni, mai e doar o saptamana pentru inscrieri! MotoPHOTO 2008 Premiul I – echipamente in valoare de 500 de euro oferite de Inter Motorcycle Premiul II – echipamente Acerbis in valoare de 400 de euro oferite de Garage Italia Premiul III – echipamente in valoare de 300 de euro oferite de Inter Motorcycle Premiul publicului – echipamente in valoare de 200 de euro oferite de Inter Motorcycle + 8 Mentiuni Editat Septembrie 19, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 mi-am luat un fuji s5800 stiu ca nu e ceva pro dar pt inceput mie mi se pare ceva grozav cat de curand sper ca o sa postez si eu poznele facute aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu stiu ce sa apreciez mai mult, calitatea pozelor facute la 4300m altitudine sau efortul de a urca pana acolo.Splendide peisaje. Felicitari! mersi mersi... ce sa-i faci asa se intampla cand omul are mai multe pasiuni... ..apropos.. Mont Blancul nu e chiar asa de tehnic, am vazut oameni de varsta a 3a facand varful... sunt sigur ca e in abilitatea oricarui om normal de a il face Haideti oameni buni, mai e doar o saptamana pentru inscrieri! MotoPHOTO 2008 Premiul I – echipamente in valoare de 500 de euro oferite de Inter Motorcycle Premiul II – echipamente Acerbis in valoare de 400 de euro oferite de Garage Italia Premiul III – echipamente in valoare de 300 de euro oferite de Inter Motorcycle Premiul publicului – echipamente in valoare de 200 de euro oferite de Inter Motorcycle + 8 Mentiuni hmm eu nu prea imi pare sa am nustiu ce poze pe tema , am vazut la un prieten ( tot amator ) in schimb cateva poze foarte misto.. l-am anuntat si ca sa fiu in tema : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 una recenta facuta pe langa veliko turnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Mai Pico, fisheye-ul e pt portrete, nu pt peisaje. Io sa te invat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cateva incercari patetice...nu ma injurati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Saraiu - Tulcea, dimineata devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Saraiu - Tulcea, dimineata devreme... Un HDR bunicel (:. Ce aparat, din cite expuneri, si cum le-ai compus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Un HDR bunicel (:. Ce aparat, din cite expuneri, si cum le-ai compus ? gresit. un singur cadru (jpeg fine) cu filtru Cokin ND8. (aparat nikon D300) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Aia e ceata lu' Dinu Lazar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Ce dracu', ma, s-a mutat FTu' pe motoretizm? Editat Septembrie 28, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate