bill Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) talpa dural cu suruburi inox , grosimea propriu-zisa 4mm, 100 lei. 0740790038 Editat Martie 28, 2014 de bill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 talpa dural cu suruburi inox , grosimea propriu-zisa 4mm, 100 lei. 0740790038 stiti pe cineva care are sau dezmembreaza 11xx/gs? vreau doua roti, fata/spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 cum iti lumineaza proiectoarele? esti multumit? eu i-am mai pus inca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 cum iti lumineaza proiectoarele? esti multumit? eu i-am mai pus inca 2 daca pe mine ma intrebai, da, sunt foarte multumit de proiectoare. vroiam de mult led-uri in loc de xenon. am avut inainte doua proiectoare duble, 2 halogen si 2 xenon, dar astea de acum sunt mult mai puternice. inainte aveam 180 w(2x35w+2x55w), acum doar 2x28w. sunt usoare, consuma putin si ai lumina instant, nu mai ai lag-ul ala ca la xenon. le am montate cu dimmer si stau aprinse tot timpul, dar cand trec pe faza lunga lumineaza la putere maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 ia mai da o data linkul, sa stiu ce-mi cumpar la tenereu, misto, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 In caz ca e careva interesat, fac kituri de reparat pompa de frana la 1100 si 850, R si K. Detalii >>aici<< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 new shoes coming... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Suna bine pe hartie. Astept un review dupa ce le montezi, ca am vazut ca mai si iesi de pe asfalt cu a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Salut baieti, Ma uitam intamplator pe aici si am vazut discutia despre cauciucuri. De curand mi am montat si eu un set pe Africa mea. La inceput pareau foarte ciudate pe aplecare -- motocicleta parea sa "cada" pe curbe. Dupa 50km s au lasat foarte fain. Chiar ai curaj sa faci orice cu ele. Nu am apucat sa vad inca cum tin la rulaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Salut baieti, Ma uitam intamplator pe aici si am vazut discutia despre cauciucuri. De curand mi am montat si eu un set pe Africa mea. La inceput pareau foarte ciudate pe aplecare -- motocicleta parea sa "cada" pe curbe. Dupa 50km s au lasat foarte fain. Chiar ai curaj sa faci orice cu ele. Nu am apucat sa vad inca cum tin la rulaj despre karoo 3 vorbesti? cand am cumparat motoru avea un sticker pe el si zicea s-o lasi domol vreo 200 km daca ai cauciucuri noi. am montat astazi karoo 3. arata intr-un mare fel. chiar daca picura putin si era si cam frig, n-am rezistat si am facut o tura. pe asfalt, parca se inclina diferit, clar, dar era destul de frig, gumele noi si n-am insistat. am facut un giratoriu cat de strans am putut, cu viteza mica ce-i drept, dar se inclina frumos. in afara drumului e nebunia. am mers pe unde mergeam eu deobicei. o placere. am ajuns pe pamant, noroaie din alea cleioase de erau rotile pline cu pamant, de nu se mai vedea cauciucu deloc. de-a dreptu prin brazda, sa pot intoarce. fara nici un fel de probleme. ceva derapaje, dar era de inteles, afara ploua si eu eram prin mocirla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Sunt in Timișoara si ar trebui Reglate supapele la bmw r1100rt. Recomandări ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) bmw 1150 gs pe LPG http://s980.photobucket.com/user/atacolor1/media/bmwtestvideosu.mp4.html?sort=2&o=155 Editat Aprilie 18, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 mai degraba un jeep micut decat asa. nu cred ca mai simti placere in a conduce asa o motocicleta. Totusi stima/respect si admiratie pt. avenura in care se baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Recunosc ca cei care si-au dat cu parerea despre costul pieselor sunt posesori de japoneze.., dreaku stie pe cine sa mai crezi, toti spun ca Honda e Honda si Bmw e departe de ceea ce iti ofera o Honda(asta in cazul meu, am Honda de 4 sezoane si in afara de consumabile nu am schimbat NIMIC!), in conditiile in care moto are 15 ani vechime si mere snur, imi va fi f greu sa cred ca si alta moto, in speta Bmw(asta voi cumpara) , va mere atat timp fara defecte sau alte necazuri marunte care de multe ori ne erodeaza placerea de a o conduce. CATI KM AI FACUT IN CELE 4 SEZOANE??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) cred ca a aflat, suntem in 2014 asfalt uscat Editat Aprilie 29, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 geamul ala zidit din spate..., era si ala prins la bagaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 pe unde se dau unii mai curajosi... eu inca n-am atata curaj, dar ma antrenez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Salutare tuturor, Am la boxerul meu, un sunet specific de "bataie de avans" (in engleza pinging ii spune). Se aude la peste 4000 de ture si doar in sarcina. Cu cat e sarcina mai mare cu atat si sunetul e mai mare. Daca urc o panta, sunt in a 4-a sau a 5-a, sunt pe la 4000 si trag tare de gaz, asa suna de parca s-ar dezintegra sau s-ar crapa tot motorul. Alta simptoma nu am observat sa fie (nu consuma mai mult, nu se incalzeste mai tare... chestii de astea). Sunetul vine dinspre ambii cilindri, deci nu numai dintr-o parte. Ma lupt de ceva vreme sa scap de problema asta si pana acum n-am reusit. Nici chiar guru boxerelor din Cluj n-a reusit deocamdata sa afle de ce suna asa. S-a mai lovit cineva de o astfel de problema? Stie cineva de la ce apare sunetul asta? E chestie de ceva uzura? (am 113.000 km la bord). Merci mult, salut..! este o discutie mai veche...dar nu sa mai spus nimic despre asta. cum sa remediat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Nu mai este nimeni in cautare de 1100 GS? Eu vreau sa schimb clasa(1100 RT) si nu ma intreaba nimeni de sanatate.....Daca stiti pe cineva poate da o privire peste anuntul meu /index.php?/topic/713660-bmw-r-1100-gs/ Ma grabesc sa-l dau pt ca toata luna august sunt plecat cu motorul si mi-ar fi placut sa fie cu un RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 /index.php?/topic/714506-bmw-camp-5-the-real-deal/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Un nene care nu si-a strans bine suruburile la roata spate la 1150GS a facut buf pe autostrada cu pasagera... http://m.motorradonline.de/recht-und-verkehr/bmw-verliert-hinterrad-auf-der-autobahn/566390 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Adica: Din nou și jefuit pe de o parte de procedură: GS de la Germersheim încă la locul accidentului. Respinge dreptul roata rupt de pe balustradă.Sambata dimineata (21,6). Pe A8 ocupat: Un grup de motocicliști din Renania-Palatinat este pe drumul de intoarcere acasa la Germersheim. Deoarece de neconceput sa întâmplat chiar înainte de zona de odihnă Pforzheim. Neajutorat, cu amici trebuie să urmăriți ca una dintre cele două BMW R 1150 GS din grupul încărcate cu două persoane, bagaje și top box, dintr-o dată se indreapta și apoi se prăbușește literalmente.Rupt-off de pe o singură față rolele roți spate bascula pe cont propriu. Cuplul (ea 56, el 58), este aruncat pe drum.Potrivit poliției, șofer și copilot Karlsruhe au fost grav răniți, dar nu pun în pericol viața în accident. Ambele au venit în spitalele locale. Aproximativ o oră, poliția a reținut două din cele trei benzi de trafic în vacanță la un blocaj de trafic lung de opt kilometri format. Trei din cele patru șuruburi care fixează bascula spate cu Planetara si GS, au fost lipsă, al patrulea a fost demolat. Motivul pentru acest lucru a rămas neclar pentru moment.Șuruburile se pare că nu strânse corectMai târziu, investigațiile au relevat Karlsruhe: conducătorul auto a aparent chiar fixat la BMW sa și cele trei șuruburi lipsă aparent nu strânse corect. Ei au avut apoi unul câte unul a trecut pe autostrada, pana la scena de la înălțimea de motel, de asemenea, penultima rupt și ultima fisura sub tulpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Adica: Din nou și jefuit pe de o parte de procedură: GS de la Germersheim încă la locul accidentului. Respinge dreptul roata rupt de pe balustradă. Sambata dimineata (21,6). Pe A8 ocupat: Un grup de motocicliști din Renania-Palatinat este pe drumul de intoarcere acasa la Germersheim. Deoarece de neconceput sa întâmplat chiar înainte de zona de odihnă Pforzheim. Neajutorat, cu amici trebuie să urmăriți ca una dintre cele două BMW R 1150 GS din grupul încărcate cu două persoane, bagaje și top box, dintr-o dată se indreapta și apoi se prăbușește literalmente.Rupt-off de pe o singură față rolele roți spate bascula pe cont propriu. Cuplul (ea 56, el 58), este aruncat pe drum. Potrivit poliției, șofer și copilot Karlsruhe au fost grav răniți, dar nu pun în pericol viața în accident. Ambele au venit în spitalele locale. Aproximativ o oră, poliția a reținut două din cele trei benzi de trafic în vacanță la un blocaj de trafic lung de opt kilometri format. Trei din cele patru șuruburi care fixează bascula spate cu Planetara si GS, au fost lipsă, al patrulea a fost demolat. Motivul pentru acest lucru a rămas neclar pentru moment. Șuruburile se pare că nu strânse corect Mai târziu, investigațiile au relevat Karlsruhe: conducătorul auto a aparent chiar fixat la BMW sa și cele trei șuruburi lipsă aparent nu strânse corect. Ei au avut apoi unul câte unul a trecut pe autostrada, pana la scena de la înălțimea de motel, de asemenea, penultima rupt și ultima fisura sub tulpina. ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Iar pt vorbitorii de limba germana: GS aus Germersheim in der Szene immer noch: Immer auf der einen Seite des Gehäuses ausgeraubt. Entlässt die rechte Seite des Geländers brach.Samstagmorgen (21.6). Bei Besetzt A8: Eine Gruppe von Motorradfahrern in Rheinland-Pfalz ist auf dem Weg zurück nach Hause nach Germersheim. Wie undenkbar passiert direkt vor dem Rest Pforzheim. Hilflos mit Freunden, um als einer der BMW R 1150 GS sowohl mit der Gruppe zwei, Gepäck-und Top-Box geladen, bricht schlagartig zusammen und gingen dann weg literalmente.Rupt auf einem Vorderrad Rollen aufpassen schwingen zurück auf ihre eigenen. Paar (sie 56, er 58), wird auf der Straße geworfen.Nach Angaben der Polizei wurden der Fahrer und Copilot Karlsruhe schwer verletzt, aber nicht lebensbedrohlichen Unfall. Beide kamen zu lokalen Krankenhäusern. Über eine Stunde nahm die Polizei zwei der drei Fahrspuren in Ferien Stau gebildet acht Kilometer lang. Drei der vier Schrauben, die die Hinterradschwinge Wellen-und GS, fehlten zu sichern, der vierte wurde abgerissen. Der Grund dafür bleibt vorerst unklar.Schrauben anscheinend nicht richtig schließenSpätere Untersuchungen ergeben, Karlsruhe Fahrer offenbar auch bei BMW gesetzt und die drei Schrauben fehlen anscheinend nicht richtig schließen. Sie hatten dann eine nach der anderen auf der Autobahn, um die Szene auf der Höhe des Motels weitergegeben brach auch vorletzten und letzten Riss unter der Belastung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate