Dan Cata Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 (editat) Ceva frumos arata misto de tot cu rotile alea. nu m-am lamurit insa, ce modificari trebuie facute sa se potriveasca? (citisem ceva de melcu de la vitezometru, mai e ceva?) citisem ceva intr-o vreme, dar mi s-a parut prea multa bataie de cap, asa ca am cam renuntat. ideea era sa am alt set de roti pentru offroad, dar caut o motocicleta mai usoara pentru asta. Editat Decembrie 14, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Are cineva habar daca potriveste parbrizul de pe GS Adventure 1150 pe GS tot de 1150? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Are cineva habar daca potriveste parbrizul de pe GS Adventure 1150 pe GS tot de 1150? trebuie schimbat sistemul de prindere de la gs, in rest se potriveste. piesele se pot comanda de la reprezentanta. eu as incerca un alt parbriz daca tot de deranjeaza vantu (aeroflow, cee bailey). si pe mine ma deranja initial si am avut un spoiler de la touratech acu m-am obisnuit si nu-l mai folosesc nici pe asta. mai sufla vantu ce-i drept, da asa-i fain pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 @ gabyshor - daca te rog frumos, cand ajungi pe la motocicleta, te poti uita sub sa sa-mi spui si mie codul de culoare? Am achizitionat aceasta motocicleta /index.php?/topic/715560-bmw-r-1150-gs/?hl=1150 si nu-mi place culoarea aleasa de proprietar dupa schimbarea rezervorului. Doresc sa o vopsesc cu acel gri deschis de la adventure, cum este a ta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 (editat) @ gabyshor - daca te rog frumos, cand ajungi pe la motocicleta, te poti uita sub sa sa-mi spui si mie codul de culoare? Am achizitionat aceasta motocicleta /index.php?/topic/715560-bmw-r-1150-gs/?hl=1150 si nu-mi place culoarea aleasa de proprietar dupa schimbarea rezervorului. Doresc sa o vopsesc cu acel gri deschis de la adventure, cum este a ta. Multumesc. s-o stapanesti sanatos! culoarea e "aluminium white metallic" (265). in locul tau, l-as face asa (eventual gri cu rosu) Editat Decembrie 15, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Multumesc. Interesanta idee mi-ai dat...doar sa gasesc pe cineva dispus sa faca asa ceva. E ceva de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Multumesc. Interesanta idee mi-ai dat...doar sa gasesc pe cineva dispus sa faca asa ceva. E ceva de munca. de gasit nu cred ca e problema, bani sa fie. daca nu e problema de vreun defect la rezervor, iti recomand o husa de la bagster. nu mai dezmembrezi nimic, nu te complici cu vopsitu, actele in caz ca schimbi culoarea... cred ca e in jur de 120 euro, daca imi amintesc bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Am luat in calcul si husa de la bagster dar oricum trebuie vopsit ciocul...asa ca o sa vopsesc si rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 In locul tau - as lua rezervorul, l-as sabla, l-as vopsi electrostatic gri deschis si apoi i-as pune o husa dinaia. Iesi mai lesne asa si arata si mai bine, IMHO. + ca pe bagster poti pune un tankbag tot de la ei, care si ala e mare si ai si mai mult loc de bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 O sa vad ce fac pana la urma cu vopsitul. Dan, tu sa-mi spui cu senzori Hall....ce poti sa-mi faci sa nu am probleme cu ei. . La cat am citit de ei, am o frica. Am vazut ca ai 2 tipuri de senzori pe site. Ce sa aleg ca sa stau linistit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Am doua variante - placa reparata sau alta placa de la 0. Avand in vedere ca nu cred ca te mai dai anul asta cu motorul, poti sa imi trimiti placa ta sa ti-o repar si nu mai ai nici o grija acolo. Detaliile le putem discuta pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 trebuie schimbat sistemul de prindere de la gs, in rest se potriveste. piesele se pot comanda de la reprezentanta. eu as incerca un alt parbriz daca tot de deranjeaza vantu (aeroflow, cee bailey). si pe mine ma deranja initial si am avut un spoiler de la touratech acu m-am obisnuit si nu-l mai folosesc nici pe asta. mai sufla vantu ce-i drept, da asa-i fain pe motor. Merci mult de informatie, Vreau alt parbriz din mai multe motive: Al meu e deja destul de zgariat, si are si cateva fisuri in jurul gaurilor de prindere, Vreau si un suport pe care sa-mi fixez suportul de gps si inca cateva maruntisuri. Momentan e prins de ghidon si nu-mi place deloc. Initial imi facea cu ochiul modelul Desierto 3 de la TT, dar am tot vazut ca putinii care si-au luat nu-s asa de multumiti in cazul GS-ului de 1150. De aceea vreau sa comand de la Ztechnik http://shop.nationalcycle.com/perl/cycle/Z2422 E enervant si vartejul care-l am exact in viziera, iar spoilerul ala cum ti-ai pus tu in trecut, nu-mi place deloc. Prinderea parbrizului se pare ca la modelul meu e identic cu cel de adventure. Cel putin arata la fel, iat pe realoem e acelasi cod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Am de dat daca intereseaza pe cineva o sa Sargent pt GS1150. Este varianta lowered -- pe gri. http://www.sargentcycle.co.uk/acatalog/sargent_bmw_r1150_gs_adventure_motorcycle_seat.html Eu din pacate nu o folosesc pt ca sunt f innalt si imi e mai ok cu cea originala -- in schimb pt cineva care e scurt in picioare poate face diferenta. Pret 350e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Salut, are cineva in Romania piese de 1100 rt ('99)? M-ar interesa capac cilindru dreapta , chiulasa dreapta , oglinzi ambele, sistemul de înălțare al parbrizului (urechile ce tin parbrizul sunt rupte) stop pe spate FID-ul si ceva plastice pe la bord? Merci! » Post actualizat in 22 Jan 2015 21:45 Fac maine si poze daca trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Vezi ca are dan cata un 1100 la dezmembrat.e r dar vezi ce ti se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206227916806500&set=gm.10153120808609379&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madryder46 Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Buna baieti.Ieri am cumparat un R1150GS din 2000 fara ABS si motorul nu are urme manere incalzite. Nu este pe motor butonul pentru asta. Au fost fabricate modele asemenea? Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Poate intereseaza pe cineva /index.php?/topic/722993-vand-suport-topcase-bmw-r1150gs/. Eu mi-am pus un topcase de la Kappa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fadrianradu Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Postez si aici ca poate gasesc pe cineva sa ma scap de o piesa comandata aiurea. Este vorba despre manerul dreapta(cu totul) pentru 1150 GS si normal si adventure, fara incalzire in manere si cu tipul de cauciuc asemanator ca si la 1200 GS. Nu modelul preponderent dominant de 1150 GS(cu striatii paralele). Piesa 4 si nu piesa 3 din link: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=0492&mospid=51761&btnr=32_0955&hg=32&fg=72&hl=51. Codul e urmatorul: 32727658470 Eu am platit pe 144 ron pe el si tocmai ce l-am ridicat. Platesc transportul la cine il doreste sau pentru cine e din Cluj-Napoca si doreste sa il ridice personal, scad 20 de lei din pret. Conform realoem.com se mai potriveste si la R1100 S, R1150 RS, R1150 RT, R1150 R si R1150 R Rockster. Mai multe detalii aici: http://realoem.com/bmw/partxref.do?part=32727658470. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Are cineva un crash bar de 1100gs normal de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sveat Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Are cineva un crash bar de 1100gs normal de dat? Salut, /index.php?/topic/718460-vand-crashbar-pentru-bmw-1100-1150-gs/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fadrianradu Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Daca doreste/cauta cineva sa isi schimbe cauciucul de pe manerele incalzite uzate la 1100/1150 cu reper OEM la un pret bun poate il ajuta informatia asta: /index.php?/topic/723351-manerhandle-acceleratie-bmw-r1150-gsadv;r1150-rtr-si-altele/?p=3922371 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Mare atentie la transmisie/cutie. In special cele fabricate intre oct 1993 si apr 1996 ( cutiile tip M94) pot avea probleme mai ales dupa 50-60000 km si o reparatie costa spre 7-800 EUR. Nu e o regula ca toate sa aiba aceasta problema insa daca te uiti pe forumurile dedicate acestui model vei vedea ca sint ceva probleme la modelele de dinainte de 1997. In rest ceva probleme cu map-area injectiei la modelele mai vechi (asa numitul surging) si cam atit. Motorul se pare ca e bombproof. am vazut un topic pe advrider.com cu un flacau care facuse 400000 MILE!!!! cu ea. apropoz: citi bani costa gs-ul pe care vroiai sa il cumperi? si citi km avea? Flacaul de care vorbesti, a trecut de 500.000 de mile - (incepand cu postul 187): http://advrider.com/forums/showthread.php?t=278021&page=13 Bravo lui, a intretinut-o cum trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Flacaul de care vorbesti, a trecut de 500.000 de mile - (incepand cu postul 187): http://advrider.com/forums/showthread.php?t=278021&page=13 Bravo lui, a intretinut-o cum trebuie! ai dat reply la un post din 2008? da stiu ca te-ai gandit putin ce sa scrii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate