evil1 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Now, that's a fake smile ceva de genul [media]http://ewtvrecaps.files.wordpress.com/2012/09/screen-shot-2012-09-12-at-9-21-24-pm1.png[\media] Editat Iunie 19, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Dar cârjele sunt reale PS - sau tu crezi că vreau să trolez pe topicul fanilor ? ( ăla în cărje e Ryan Villopoto, de 4 ori consecutiv campion AMA Supercross ) Editat Iunie 19, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Nu ma indoiesc. Ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Cat de tare e poza 3 din postul lui vampi! In 4 ce naiba fare MM - derapaj sau contra-virare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 In 4 ce naiba fare MM - derapaj sau contra-virare? Țintește în cablul TC al lui Pedrosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 » Post actualizat in 19 Jun 2014 17:15 Superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Ce a zburat atunci pe pista de s-a izbit de motorul lui Rossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Ce a zburat atunci pe pista de s-a izbit de motorul lui Rossi? Vopseaua alba de pe jos, care era razuita de sliderele pilotilor. Eu asa am inteles. Editat Iunie 19, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 A aruncat Rossi cu un pumn de cioburi în Marquez. Dar tot nu i-a ieșit (la Assen a pregătit cuie) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 A aruncat Rossi cu un pumn de cioburi în Marquez. Dar tot nu i-a ieșit (la Assen a pregătit cuie) ... Creca niste cuie dalea olandeze ar trebui....cu alea ar avea sanse.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 (editat) Editat Iunie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 da, ar fi singura sansa. @unamed - cum spunea si Bogdan, comentatorii BT suspectau vopseaua de calitate de pe vibrator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 ah, bun, merci , am urmarit cursa fara sonor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 A aruncat Rossi cu un pumn de cioburi în Marquez. Dar tot nu i-a ieșit (la Assen a pregătit cuie) ... De fapt a aruncat Lorica spre Rosica... Nu i-a iesit nici lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 oricum anul asta Rossi merge destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Aveti idee, daca va aparea si la noi editia limitata Monster cu Doctorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 21, 2014 Autor Share Postat Iunie 21, 2014 Sigur va fi.probabil in malluri si benzinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Aveti idee, daca va aparea si la noi editia limitata Monster cu Doctorul? Ce conteaza? Oricum e urata ca dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 cred ca se referea la bautura monster energy editie special VR 46... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 cred ca se referea la bautura monster energy editie special VR 46... Clic...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Ce conteaza? Oricum e urata ca dracu. Dacă tot ai pus poza ... tobele sunt oribile. Îmi amintesc puțin de alea de la B-KIng ( bine, alea erau mult mai oribile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Dacă tot ai pus poza ... tobele sunt oribile. Îmi amintesc puțin de alea de la B-KIng ( bine, alea erau mult mai oribile ) Just. La ambele afirmatii. Ceea ce nu inteleg e de ce tobele astea stil "palnie" au inceput sa "infloreasca" (pun intended) in ultimul timp la mai multi producatori. Sinistru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Din ciclul: adevar graieste tricoul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Cât entuziasm pe fața mexicanului din ultima poză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Si eu am observat Banuiesc 2 posibilitati: -ori ii e ciuda nu a apucat si el sa combine o asistenta -ori se gandeste: "apai eu voiam poza cu number 1 aka MM, nu cu tine bai mosulica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate