Nechifor Solitaru' Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) -ori se gandeste: "apai eu voiam poza cu number 1 aka MM, nu cu tine bai mosulica" - Ești MM ? - Nu, VR46. - ... bine .... hai să facem o poză. Editat Iulie 1, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Cât entuziasm pe fața mexicanului din ultima poză Zici ca Rossi ar fi venit si a insistat sa faca poza cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Zici ca Rossi ar fi venit si a insistat sa faca poza cu el. Eu sper ca nu man nurse Pe spatele tricoului scrie "I am with Juanito" Editat Iulie 1, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 https://www.facebook.com/ValentinoRossiVR46Official/photos/a.545014712196646.1073741831.535049976526453/781687861862662/?type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Super.sa moara de ciuda haterii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 doamneajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 A pus ZaiR poza asta pe alt topic, dar trebuie pusa si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 uraaaaat sincer nu stiam ca fumeaza, de aici cred ca si rezultatele slabute din ultima vreme . citisem acum ceva vreme intr-un interviu ca se simtea neconfortabil cand facea reclama la camel sau gauloises, ca nu e un exemplu bun ,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Asta nu e ipostaza de fumator 'neam'! E caterinca totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 Eu cred ca e joint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 ... ceea ce ar explica revenirea de forma din ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Asta nu e ipostaza de fumator 'neam'! E caterinca totala. Ar fi bine sa scrii si la CANCAN, poate asa va avea si mai multe supozitii Florin Ion despre motogp : Da-le o idee Ce MCN si alte astea... sa fie cu foc de tabara! Editat Iulie 4, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Eu cred ca e joint. Se vede din avion ca nu e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 Pai poa sa scrie marlboro si sa bage iarba in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Da si rossi fumeaza drogurile cu filtru....hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 Managing Director Jarvis is delighted to have him stay on board. “I am very happy that we have concluded the agreement with Valentino for 2015 and 2016. Since his return to Yamaha in 2013 it's been a very positive experience for everybody involved. After two difficult years 'away from home' Valentino returned last year, not only to us but also to his beloved YZR-M1. Fans of racing across the world were happy to see him rediscover his competitive performance and witness him take pleasure in riding and having fun again on two wheels. “The “fun factor” is crucial to Valentino to get results – in fact when he first joined us in 2004 one of the most important motivations for his move to Yamaha was his desire to create an environment where he could enjoy racing. His enjoyment is obvious to all who meet him at the MotoGP events or who see him race on TV and is reflected in his excellent race results this year where he is currently in second position in the World Championship.” Though this deal has been expected for several weeks, speculation of Rossi's plans beyond 2016 remain open to debate, with rumours suggesting he could continue in MotoGP, follow through on the much teased suggestion of racing in World Superbikes or retire altogether. Whichever path his chooses, Jarvis is confident Rossi will remain with Yamaha beyond 2016 in some capacity. “We look forward to the next two and a half years together and it is our intention that Valentino will remain with Yamaha until the end of his sporting career and beyond.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Se pare ca Rossi a imbunatatit intr-adevar ceea ce ii reprosam anul trecut si anume timpii pe primul tur. Mai sunt si alte surprize la acest capitol: Link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Faina poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 ce cursa a facut Rossi la indianapolis baieti ,nu am cuvinte.Ma bucur ca inca mai pune bete in roate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Asta in caz ca a obstructiona pe pista pt a pune bete in roate ti se pare ok Rossi a facut un start si un prim tur absolut senzational pentru el - in sensul ca, daca am fi vazut acelasi start la Jorjel sau Pedrosa am fi spus, aa ok - iar au plecat astia ca din tun, mare brânza..Din pacate senzationalul se termina dupa primul tur, urmareste foaia cu timpii pe fiecare tur si o sa intelegi de ce spun asta ...a si terminat dealtfel cursa la peste 6.5 s de MM so.. JLO a facut cursa mult mai buna, cu timpi similari lui MM, si ar fi avut sansa sa lupte pt victorie daca nu era incurcat de unu' - altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 sunt de acord cu tine vampiria.nu a jucat corect,sa zicem,insa imi place inca stilul si incapatanarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Foarte fain clipul! Sweet poetry.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Acum 18 ani a inceput totul http://www.motogp.com/en/videos/1996/1996+Czech+Republic+GP+125cc+Highlights?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=RossiFirstGPWin&utm_campaign=socialmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Rossi vs public in tribune 90° Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 http://www.motogp.com/en/news/2014/Rossi%20on%20staying%20competitive%20and%20relationship%20with%20Lorenzo Cred ca este prima data cand vorbeste despre adevaratul motiv pentru care a lasat yamaha in 2010. Foarte corecta declaratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate