topi Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 (editat) Prima mea dragoste ... pe zapada ... dupa un vin fiert Si ultima jucarie ... Editat Octombrie 17, 2005 de topi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 mai topi.... si acuma ce motocicleta ai??? si....cam de pe unde din iasi esti??? ca poate ma ajutzi si pe mine cumva...la o mobra...macar cu sfaturi . cat despre ...prima dragoste a ta...e cumva monocicleta? sau ma insel. dar dupa coarne....asa pare...sau carpatzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Si ultima jucarie ... superba ultima jucarie... frumoasa culoare, frana fatza pe disc... welcome, frate planetist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 superba ultima jucarie... frumoasa culoare, frana fatza pe disc... welcome, frate planetist ! +contact de mouse si cablu UTP la frina fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Mai pun si eu cateva poze cu mobra care m-a facut fericit vara asta. Sper ca si la vara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Uite-o si pe Bestia mea...De-abia astept sa o pun la pounct iarna asta ca sa ma prezint cu ea la intruniri la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Octombrie 18, 2005 Autor Share Postat Octombrie 18, 2005 (editat) @UnderTaker de la ce provin furca si roata din fatza? Editat Octombrie 18, 2005 de eugenbiscuitulhipiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 UnderTaker, sa ai grija de ea,prietene, ca s-a pus mult suflet in motocicleta aia... Fostul proprietar plange inca ca a dat-o... Sa ai parte de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Furca e de la o Yamaha, la fel si frana. Imi dau seama ca a pus suflet, insa...Dupa ce am luat-o am avut destule probleme cu ea incat incep sa ma indoiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Octombrie 18, 2005 Autor Share Postat Octombrie 18, 2005 Furca e de la o Yamaha, la fel si frana. poti fi un pic mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Ma asteptam totusi de ceva comentarii la poza mea... probabil pt ca mie imi place, si a fost singura data cand mi-am chinuit iubita in halul ala. Si cred ca poza a iesit super. Intr-un fel cred ca fiecare e mandru de comunista lui! PS Undertaker chiar arata beton Niprul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Asta este motocicleta mea, un IJ '56 Festival, care acum traieste a doua tinerete. Si o traieste bine! Pune si niste poze cu cealalta daca ai! uite eu Si HelloBaby. In timp ce am chinuit-o putin Nu prea se vede HelloBaby, mai mult burnout-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Ata-e o poza care imi place f. mult.....da cred ca si ptr Requiem (dar nu stiu unde ai disparut cand am facut poza) Baietii mergeau la Targul din Negreni si erau opriti la mine la o (in saula). Ptr cei care nu stiu ETZ ul din stanga e a lui Requiem ...Hello baby. Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Foarte faina poza... eu sun acolo langa al treilea motor din fata, povestesc cu roscatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Deci in primele poze asa arata nepra mea in primavara,urmau o gramada de modificari care n-au mai fost facute din cauza unui accident(pt motocicleta aproape mortal,pt mine mai usor).Dupa ce ii pun alt cadru o sa continui munca inceputa.Poate iarna asta(Doamne da) In ultima poza asa arata cand am cumparat-o. bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 uite eu Si HelloBaby. In timp ce am chinuit-o putin Hehehe... AdjĂĄl neki!!!! Faina poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iju Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Iaca-ta si IJley-ul meu, cam asa arata. Acum calaresc un Gpz600, dar cum a venit frigul incep tratamentul geriatric. Modificari vor fi "no limit", idei sunt gramada, asa ca revin cu poze la primavara. Chiar nu m-am gandit ca investitia va fi mai mare decit valoarea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Uite si poze foarte recente(facute azi), dupa o foarte lunga plimbare(5 ore) in orras, si imprejurimi, am ajuns la poligonul unde canva am invatat sa ma dau pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Da, frumoase toate, unele de-a dreptul superbe! N-am vazut insa nici un Minsk... asta ma face sa imprumut cat dse repede o camera si sa va arat tovarasa mea de drum. Cat de repede am sa revin cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoix_mikle Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 uite-o shi pe a mea uite-o shi pe a mea uite-o shi pe a mea inainte de restaurare uite-o shi pe a mea inainte de restaurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 uite-o shi pe a mea uite-o shi pe a mea uite-o shi pe a mea inainte de restaurare uite-o shi pe a mea inainte de restaurare pozele nu s-au incarcat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Am si eu in final niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 And this is : "Pacientul german" - Simsonachele meu, din nou acasa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 frumos nu-l vinzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 And this is : "Pacientul german" - Simsonachele meu, din nou acasa : Fain te invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate