rommel Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Mai am....Lucrez la 4 sei,odatã...La una,silicon,la alta,burete,croiesc la altele 2... @rommel : mi-a venit Mos Craciun,c-o ditamai cutia...Stiam cã stã-n Laponia,nu la Iasi..... heil! ...sper sa nu iti dea prea multa bataie de cap.Am vorbit azi cu @kid, o sa iti spuna el mai multe cand va auziti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markko40 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Salutari. A ajuns seaua de BANDIT acasa. A iesit cam............... cu.............. 10 trepte peste calificativul SUPER. Nu am termen de a compara calitatea lucrarii, materialul, faptul ca e super moale la ...... stii tu si nu in ultimul rand ca ai pus o parte din suflet la seaua mea si crede-ma ca se simte. Multumesc din suflet atat tie, Dariane, pentru lucrare cat si lui Adi pentru broderie. Doi oameni de mare caracter, profesionisti in ceea ce fac si foarte parolisti. O sa revin cu poze imediat ce o voi pune pe motor. Multa sanatate maestre. Salut Darian! Pentru Sefan care mi-e prieten si coleg de sala o sa postez eu creatzia ta "magna cum laude" lasand pozele sa vorbeasca chiar daca nu sunt prea bine facute (am fost impreuna si am pus saua pe motor)! In alta ordine de idei as fi vrut sa stiu daca ti-a venit materialul imitatie carbon! Inca o data felicitari pentru ceea ce faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Unde si cand pot sa o aduc? Europa,România...Bucuresti...Str. Victor Eftimiu,nr. 5-7. Sunã-mã înainte sã vii. Mersi ! heil! ...sper sa nu iti dea prea multa bataie de cap.Am vorbit azi cu @kid, o sa iti spuna el mai multe cand va auziti Stiu,am vorbit deja. Tocmai m-am întors de la cumpãrãturi (materiale). Am luat si visiniu .Nuantza care cred cã se potriveste cel mai bine.Din fericire,am avut de ales dintre 3 feluri. Salut Darian! Pentru Sefan care mi-e prieten si coleg de sala o sa postez eu creatzia ta "magna cum laude" lasand pozele sa vorbeasca chiar daca nu sunt prea bine facute (am fost impreuna si am pus saua pe motor)! In alta ordine de idei as fi vrut sa stiu daca ti-a venit materialul imitatie carbon! Inca o data felicitari pentru ceea ce faci! Mutzam fain !!! Materialul ãla,o sã-l comand cel târziu într-o sãptãmânã. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markko40 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Europa,România...Bucuresti...Str. Victor Eftimiu,nr. 5-7. Sunã-mã înainte sã vii. Mersi ! Stiu,am vorbit deja. Tocmai m-am întors de la cumpãrãturi (materiale). Am luat si visiniu .Nuantza care cred cã se potriveste cel mai bine.Din fericire,am avut de ales dintre 3 feluri. Mutzam fain !!! Materialul ãla,o sã-l comand cel târziu într-o sãptãmânã. Ok, astept un semnal de la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) E in grafic? As putea maine dimineata sa trec sa o iau? Treci s-o iei...! Acuma am terminat-o.... 04,15 A.M. Mi-i s-a pus pata,sã nu m-opresc pânã n-o termin.... Poze,însã,dimineatza...Chiar sunt mândru,de cum am gândit-o.Cel putzin la faza cu chederele,fãcute asa.Dracu',c-am tãiat destule zeci de bucãtzele de material alb si negru lucios,de 1cm X 2,5 cm....C-asa am fãcut chederele.Bucãtzele albe si negre,lipite si cusute una lângã alta,pe-o fâsie lungã si îngustã,de fâs subtire. Rezultatul final,sper sã fie pe mãsura asteptãrilor. Asta-i lucrarea ... ...Bineânteles,seaua am modificat-o-n stil Corbin... Editat Ianuarie 25, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Multam de postare Marius. Multam si lui Darian. Puneti mana bikeri si modificati seile la Darian, cu cea mai mare incredere. E profesor. Salutari si ne mai auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Asta-i lucrarea ... ...Bineânteles,seaua am modificat-o-n stil Corbin... Evident, cu mult peste asteptari. Pacat ca nu-i primavara sa-i fac rodajul da vine ea acusi. Revin cu poze cand revine soarele Si pentru comparatie, asa arata saua inainte sa-si bage Darian coada: Editat Ianuarie 25, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Dariane, ce material e asta la saua lui Discordless, negru mat cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Dariane, ce material e asta la saua lui Discordless, negru mat cumva? Si uite contrastul cu negru lucios,al partilor negre,de pe chedere... Evident, cu mult peste asteptari. Pacat ca nu-i primavara sa-i fac rodajul da vine ea acusi. Revin cu poze cand revine soarele Si pentru comparatie, asa arata saua inainte sa-si bage Darian coada: Multzam pt. feedback si pt. poze....E bine c-ai pus si-o pozã cu partea din fatzã a motocicletei,ca sã se-nteleagã de ce-am fãcut chederele alea,asa...Chiar pãtrãtzele,n-aveam cum ... @stefanut: mersi,mersi ... Editat Ianuarie 25, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 @Discordless - alo, cumva pozele-s facute in curte la gameloft? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Darian, lasa-mi te rog o adresa de mess sa tainuim putin referitor la cum o sa-mi modifici saua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 Darian, lasa-mi te rog o adresa de mess sa tainuim putin referitor la cum o sa-mi modifici saua.... darianvn750@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 La mine mai dureaza ? oricum maine si poimaine nu pot veni dupa ele dar is curios cum au iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 La mine mai dureaza ? oricum maine si poimaine nu pot veni dupa ele dar is curios cum au iesit Cred cã pânã mâine searã,le termin si pe-ale tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 abia astept sa le vad pe-ale mele....a nu se intelege ca te zoresc in vreun fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Intr-un final atasez si eu poze cu saua mea facuta de Darian. Modificari la pasager: latit, inaltat cu burete pentru extra comfort, prelungit pentru spatar la pilot. Modificari la pilot: latit, adaptat forma pentru imbinare cu saua pasager. Plus reimbracat si adaugat cusaturi in culoarea motorului. Rezultatul: Inainte: Dupa: Inainte: Dupa: Inainte: Dupa: Proba practica - feeling la drum lung o sa o fac la primavara:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Salut! Initial seile mele arata ca in poza moto visinie si vreau sa iasa ca in poza cu moto rosu+negru sau albastra. Vreau seile sa fie mai subtiri(poti pune peste suportul original de plastic orice consideri tu ca e mai bun/burete silicon etc si cred ca trebuie la pilout adaugat in partea din fata ceva material ca sa nu mai ramana locul liber aprox 3-5mm, le vreau mai mult estetice decat comode deoarece fac drumuri fara pasager deci saua de a doua persoana nu conteaza deloc la confort si pe distante scurte/50-100km) Sa aiba continuitate ce pleaca de la rezervor cu partea spate a seii pilot , inceputul seii pasager, sfarsitul seii de pasager care sa se termine cat mai aproape de aripa (linia "sa curga"/sa fie "sinusoidala"cred ca poti ma bine ca in poze) Si sa fie imbracate daca se poate dintr-o singura bucata material cel mai bun/negru lucios,fara cusaturi cum am observat in poza moto albastra(daca e posibil si la pasager tot fara cusaturi/daca nu nu). Binenteles care e ste si pretu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 Salut Hai sa le iau punctual : 1. Seaua pilotului,se poate scobi,no problem.Dealtfel,am mai fãcut-o,la sei de Virago 535. 2. De adãugat la vârful seii pasagerului,se poate.Nu prea-mi place sã lucrez orbeste,fãrã sã vadã ochiu' meu despre ce e vorba,da' hai....! Mã iau dupã ce zici tu... 3.Seaua pasagerului,NU se poate scobi aproape deloc.Buretele,e foarte subtire.Suportul de plastic,de dedesubt,e ca o cutie.Nici nu merge sã-l modifici prea usor,mai ales cã-n partea din spate,ai si sistemul de fixare. Detalii de-astea,cred cã cel mai bine,le discutãm la telefon.... 4. Slabe sperantze sã pot sã re-îmbrac seaua pilotului,fãra îmbinãri...Cea a pasagerului - nicio sansã.E prea paralelipipedicã.Au si materialele astea,o limitã de elasticitate...! Scobit,adãugat la vârf,re-îmbracat -= cam 120 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Hello, cum merge treaba cu cea de hornet? Ma roade curiozitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2012 Mai am de lipit o bucatã de burete,pe locul tãu.Azi,m-apuc si de croit.Din pãcate,din cauza vremii,nici luni nu cred c-o sã-mi vinã broderiile de la @dkid.. Ieri,am fãcut un pic de ordine,si-am gãsit într-o pungã,niste bucãtzi de material,care-ar merge bine sã le combin cu negru mat. Adicã,s-o fac în stiul negru mat cu negru lucios,numai cã bucãtzile astea,nu sunt asa lucioase,dar au altã texturã.Vrei asa ?Combinatia asta de materiale,am folosit-o la ultimie 2 sei de V-Strom.Vezi câteva pagini mai în urmã,cã-s puse si poze. Si sunt si cu chedere gri,cum va fi si-a ta...! Daca luni primesc broderiile,marti,e gata Cã-n week-end,acuma, termin de croit si cusut,restul de elemente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Sigur man, tu stii mai bine cum se potrivesc lucioasele cu nelucioasele. Am vazut seile de care zici, e ok combinatia. moale sa fie. Mai devreme am vazut ca autostrada spre Constanta e inca inchisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salut Darian, am vorbit la telefon, uite si o poza cu modelul motocicletei, iar in legatura cu broderia o facem cum ai zis tu, doar conturul cu gri.In rest ramane cum am stabilit, negru mat simplu, chedere si cusatura gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salut Darian, am vorbit la telefon, uite si o poza cu modelul motocicletei, iar in legatura cu broderia o facem cum ai zis tu, doar conturul cu gri.In rest ramane cum am stabilit, negru mat simplu, chedere si cusatura gri. OK. Astept. seile.Între timp,dau comandã pt. broderie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate