XCS911 Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 B.D sterge posturile ( vb si eu (incercam) cu o fata frumoasa! B.D altii suntem FF adolescenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 B.D sterge posturile ( vb si eu (incercam) cu o fata frumoasa! B.D altii suntem FF adolescenti 229781[/snapback] Acesta nu este threadul de "incercat" fete frumoase... fii mai creativ!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Mey tin sa va anunt ca am incercat sa pun si eu macar o poza cu mine sa stiti cum arat si eu.macar asa sa va faceti o idee...dar nu am reusit...nush ce se intampla dar in skimb dak vreti sa ma vedeti gasiti la profilul meu un site p care gasiti cateva poze cu mine si cu 2 veici de bloc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 *vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Hai ca rezolv eu porblema cu poza... din pacate spirydusa are probleme cu netu', so I'll do the job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 OFFTOPIC: Deci domnilor administratori, bagati la baitu' rang special, ca ajuta forumistele sa treaca strada )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Offtopic : B.D incercam si eu greseam cu ceva? am luat carnetul ne vedem noi pe la arc sper ca miercurea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 hello everyboby! Eu sunt Ema...noua venita pe forum.Sper ca mai e loc si pentru mine inca nu am moto insa tot incerc sa strang bani...cam greu totusi cand nu ai propriul tau venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 hello everyboby! Eu sunt Ema...noua venita pe forum.Sper ca mai e loc si pentru mine inca nu am moto insa tot incerc sa strang bani...cam greu totusi cand nu ai propriul tau venit 232749[/snapback] Bine ai venit EMA!!! Asa cum ti-am mai zis, daca reusesc sa imi iau motor inaintea ta, o sa te plimbi si tu, garantat! Pana atunci sa vedem cum facem cu bicicleta...trebuie sa devii experta ca sa faci trecerea la moto. Cu rolele am vazut ca te descurci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 1, 2005 Autor Admin Share Postat Septembrie 1, 2005 @fete> bine ati venit, fiti active! @kids > lasati-o balta cu agatzatul pe forum, toate fetele sunt frumoase, nu le mai bombardati cu apropouri "subtile". pentru afaceri de'astea pe www.perecheamea.ro & co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Salut, numele meu e Ramona si sunt noua p`aici Momentan doar o mica prezentare sunt in mare graba O sa revin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Salut, numele meu e Ramona si sunt noua p`aici Momentan doar o mica prezentare sunt in mare graba O sa revin! 238819[/snapback] Bine ai venit! Completeaza si tu profilul si mai spune cate ceva daca tot te-ai prezentat: cati ani ai, de unde esti, ai carnet, ce motoare iti plac? Ma opresc aici, sa nu zica domnul Smokey ca incerc sa te agatz! Ma bucur cand apare o noua motociclista sau viitoare motociclista pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 mie nu mi-ati urat nici unul bun venit ...railor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 mie nu mi-ati urat nici unul bun venit ...railor... 240222[/snapback] Bine ai venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 mie nu mi-ati urat nici unul bun venit ...railor... 240222[/snapback] PARDON ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Saluti mai! . Noi "stie" de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 (editat) Salutare ! Ma numesc Raluca, "investighez" site-ul de vreo 6 luni , am mai postat pe ici pe colo dar abia acum mi-am facut curaj sa ma prezint. Microbul l-am primit de vre-un an de la un "ex" ... Microbul a ramas si e TARE BINE!!! Permisul sper sa-l detin in max o luna si apoi ramane motorul. Pana atunci ma distrez cu un pocket bike! P.S. cum dreak se modifica profile-ul? ca par membru... Editat Septembrie 10, 2005 de PreciouS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Salutare ! Ma numesc Raluca, "investighez" site-ul de vreo 6 luni , am mai postat pe ici pe colo dar abia acum mi-am facut curaj sa ma prezint. Microbul l-am primit de vre-un an de la un "ex" ... Microbul a ramas si e TARE BINE!!! Permisul sper sa-l detin in max o luna si apoi ramane motorul. Pana atunci ma distrez cu un pocket bike! P.S. cum dreak se modifica profile-ul? ca par membru... 240678[/snapback] Bine ai venit! Iti schimba Administratorii sexul... nu e chiar asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 wellcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Multumesc, de urari, guyz!!! Si sar'na nenea admin pentru modificare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daeath Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Buna! Eu sunt Andreea! Sunt cam "proaspata" pe forum din motive legate de accesul la net. Nu stiu cand am contactat virusul motoarelor ... si, sunt oarecum mandra sa zic ca nu mi l-a insuflat nici un fost sau actual. Mi-au placut mereu si intr-o zi nu mi-am mai putut lua ochii de la ele. Momentan nu posed nici motor, nici categoria A. Dar, din primul salar voi face scoala. Si, din urmatoarele, voi aduna mai multe bucati de fiare si imi voi face un hibrid german. Momentan invat cate una alta... legate de mecanica. PS: Si io vreau sa fiu trecuta drept membra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 WELCOME ALL OF YOU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Welcome: PreciouS Raluca si Daeath Andreea! Raluca de ce scrie la tine Just me sub avatar? Avem un membru cu id-ul asta pe forum, stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate