floo Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 ador motoarele enduro, (mai ales de cand mai merg sa asist la raliuri) Ai gusturi f bune!!!! La ce raliuri te referi? Auto sau moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Ai gusturi f bune!!!!La ce raliuri te referi? Auto sau moto? Pfii... n-am fost la multe raliuri, dar la cele la care am fost, pe langa Craiova, au concurat si masini si motoare. Imi amintesc o Lada Niva si KTM-urile, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedya Postat Februarie 13, 2005 Share Postat Februarie 13, 2005 hi..allow me to introduce myself: sunt Dyana(neaparat cu y) ,din Severin!! pasiunea mea pentru motoare se dezvolta de vreo 2 ani,cand tanjeam dupa o plimbare cu motorul fratelui meu (pe locul din spate,pentru k nu aveam carnet). acum am reusit sa cresc putin,si am un fzr de 250,care acum,ca orice motocicleta probabil ,e la garaj pentru micile restaurari! ma bucur sa va cunosc,si abia astept sa va vad! p.s.:am atasat si o poza,unde sunt impreuna cu un prieten motociclist!e cam intunecata poza,era seara,dar daca o luminez isi pierde farmecul,credetima ca am incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Bine ai venit! Asfalt uscat (stiu ca suna cam ciudat pe vremea asta) si bafta cu noua ta motocicleta! p.s. Pune si tu poze cu fzr-ul sa-l vedem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 o idee tare buna ai avut sa postezi poza dimpreuna tovarasul. A.i. vei fi scutita de oarece hartuiri forumistice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedya Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 am mai pus poze pe "Here she comes",dar mai pun una,din momentul primirii motocicletei..alte poze nu am mai avut cand sa-i fac:D am fost ocupata cu plimbatul .. cat despre tip ,e doar un motociclist,un prieten.... merci see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Tu esti superba,iar fzr-ul demential,pacat ca lipseste cu desavarsire din cadru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Tu esti superba,iar fzr-ul demential,pacat ca lipseste cu desavarsire din cadru! Il vezi mai bine la "Here she comes" e pe forum la fete motocicliste. E fain motorul! Bluedya, poti sa mai pui si aici poze, ca d-aia e tema asta. Eu m-as bucura daca la fiecare replica scrisa pe forum s-ar pune si o poza cu o motocicleta faina! In felul asta sa as fi interesata de toate temele de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedya Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 mda,lipseste din carena stanga,pentru ca a fost cazut cu ea..dar carenele sunt la facut,ii voi schimba look-ul:P iti atasez o poza cu motorul care m-a bagat in boala..yamaha fz6!hope you'll like it..see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iziraider Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Salut banuiesc ca sunt cea mai noua venita .......primesc vreun botez ?? Ciao Daya! Poza aia...Hmm...noroc ca nu erai si pe motor`, ca prococi accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i666a Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Ciao Daya! Poza aia...Hmm...noroc ca nu erai si pe motor`, ca prococi accidente. hmmmm........ schimba-ti nik-ul.......ca si tu provoci accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliana Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Salutare la toate fetele. Eu sunt Liliana, din Bucuresti. Sunt si eu ca voi toate inebunita dupa motociclism de 3 ani. Nu am inca motor. Sper, dar sper sa imi iau anul asta sau viitorul. Pana atunci merg si eu cu ce motor po, dupa rugaminti indelungate pe la prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 pentru o mai buna comunicare si o imegine pe care sa o avem in minte atunci cand vorbim cu / despre tine......pui si tu o poza? ........oricum bine ai venit pe forum . Speram sa te simti bine printre noi si diverse discutii/barfe. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Bine ai venit printre noi !!! Bafta shi asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Bine ai venit! Da, ar fi buna o poza acolo la profil. Nu-ti fie teama, nu esti singura de pe aici care nu are propria motocicleta! Wellcome to the club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 vreau motoor! salut toate fetele motocicliste si sper sa ne cunoastem mai bine la vara pe "motoaie"!!! ar fi tare o plimbarica doar intre fete pan' la mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Va salut pe toate !!! Ma bucur foarte tare ca acest microb a infectat si sexul frumos.. motociclismul chiar are nevoie de fete si ce bine ii sta motorului o tipa draguta (sau invers) sper sa ne vedem pe sosele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 vreau motoor! Si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Salut la toate fetele din Bucuresti, eu sunt Georgi dar prieteni imi spun Jo, inca nu am permis dar.....cu sigurantza il voi avea pana in vara .... unde sper sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Sal Georgi...o intrebare...esti viitor motociclist sau viitoare motociclista? Nu de alta dar te-ai prezentat la "Fetelor prezentati-va" dar figurezi ca "membru" . Oricum multa bafta la examenul moto si cati mai multi km inainte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Mercic mult,......sunt viitore motociclista...........si sincer acum am vazut si eu ca apar ca "membru" mercic mult inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Hey! Sunt Cartush & I LOVE HONDA! Am permis din octombrie si mor dupa motoare de vreo 5 ani ! Abia ashtept sa vina vara si sa ne vedem la intruniri! Inca nu am motor dar...o sa am unul (curand...sper eu) ! pana atunci numai bine si avetzi grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Cartus, esti fetita mai nou de postezi aici? Magarule, am auzit ca nu-ti mai place atat de mult Honda.. e doar un zvon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 (editat) hey...nu stiu cu cine vrei tu sa vorbeshti, dar e clar ca ma confunzi... sunt fata si nu stiu care e faza de apar ca membru si nu ca membra, dar... am 20 de ani si chiar iubesc Honda so... (again) Editat Martie 16, 2005 de cartush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 scuze. vezi ca ai ciordit porecla altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate