Ofata Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 ofata, motoreta ta e identica cu a mea stiu dar tu pe unde te dai? ca nu te-am zarit pe strazi. nu esti din bv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 pai sint din buc, asa ca probabil ne dam prin locuri diferite. dar poate ne-om nimeri noi odata in acelasi oras si facem o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Ce e mai frumos decat o fata pe un motor ? Doua fete pe un motor ! Pace ! hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pix Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 hehe frumos, frumos .......mai ales costumatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 hehe Ce moto e in poza? Ca restu se-ntelege... faina poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) I'm back si va pup pe toti pana dau de Thomas si-mi recuperez nick-ul voi scrie cu acest nou pseudonim In caz ca m-ati uitat, va salut cu farul din nou pe fejerica, caci am recuperat-o de la Mangalia Azi fusei la Arc, tare bine mi-a priit sa mai ies din pampersi si teme de clasa a I-a Hielau Tarzanelu am de toate, Luana face temele pe rezervor in timp ce Maya serveste un gasshake Welcome back, mamico! Sa nu te recunosc alaltaieri la Arc! Moaaama, ce pisici grase ai frumoase ai! (le vazui in curte odata). Prichindelele cand le aduci pe la Arc? Sa le imbraci in rosu, sa nu le deoache lumea! Te pup, spor la mamicit! <small>--- Mesaj completat în 19 Oct 2007 11:04 -------------</small><br/> Ce moto e in poza? Ca restu se-ntelege... faina poza Nu se intelege nici restul foarte bine, ca e cam blurry poza. @dienuta, no offense, dar banuiesc ca nu ati avut parte de gustat asfaltul (ca pasagere, ma refer ), altfel ma indoiesc ca ati mai fi asa golase cand vine vorba de plimbari. Nu va doresc nici tie si nici prietenei tale sa aveti parte de asemenea experiente, dar un pic de echipament nu ar strica! Editat Octombrie 19, 2007 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 bre acum sincer, fetele si-au facut o poza pe moto, doar nu era cazul sa ceara si echipament full, pana mea, relax, prea sunteti rai toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 exact... si e o simpla poza nu ieseam la plimbare deci echipamentu nu era necesar k doar nu merg cu el p strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pix Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 bre acum sincer, fetele si-au facut o poza pe moto, doar nu era cazul sa ceara si echipament full, pana mea, relax, prea sunteti rai toti! exact Arthemis! Au facut si ele o poza pe motor, ca e 'super cool' sa ai o poza pe motor imbracata asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pix Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Asa mai merge Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Noroc ca ti-ai dat tu acordul, ca altfel era naspa tare. am auzit ca motoretele astea,cum le zice, R1, nu prea merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Fata s-a conformat si a pus poze cu echipament, acum evident ca_carcotasii or sa comenteze ca de ce n-are ghenunchere... Nu vad de ce te deranjeaza pe tine pix, cum isi face ea poza pe moto? Poate vrea sa-si faca poza goala pe motor, chiar atat de mult te va afecta chestia asta? Serios, lasati-o mai moale cu aratatul cu degetul, ca nu e cazul. Prea faceti toti pe lupii moralisti si prea le stiti toti pe toate, mai respirati, mai beti o bere, mai ...... ceva si sa vedeti cum lumea vi se va parea mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Poate vrea sa-si faca poza goala pe motor, chiar atat de mult te va afecta chestia asta? ... si sa vedeti cum lumea vi se va parea mai frumoasa. Pe mine ma va afecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 daca nu le pune si pe forum.. da, e de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 .......mai ales costumatiile Vaaiiiiiii,blasfemieeeee!!!!!! Dia cu prietena,pe un motor fara echipament!!!!! Obosit mai esti omule ...........fa un memorandum la guvern,ca sa introduca o lege care sa-i oblige pe toti ce vor sa faca o poza pe un motor parcat sa aiba permis cat.A,echipament full,si sa fie supravegheati de 2 motociclisti mai experimentati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Eliza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 mah strumfule dar rau mai esti mah. mie imi place alta poza...dar nu va spun care ca dupa aia ma banuiti de altele... p.s.strumfule te spun ramonei ca bantui pe la sectiunea de poze...sa vezi tu ce papi conserve acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Perfect exact raspunsul de care aveam nevoie pentru a imi intari convingerile, nici nu ma mir ca nu prea intru prin partile astea, multumesc fetelor sunteti bestiale continuati tot asa cat despre romantism total GRESIT. Scuzati vizita scurta nu se mai repeta. Sa aveti parte de o viata tipica de femeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 eliza maica m-ai sugrumat degeaba cu raspunsul. poza aia imi placea ca imi si imaginez ce fete de primate au facut niste posesori de... cand au vazut ce se vede asa din poza....oi avea eu un copil si oi fi sarita de 30, dar iti garantez ca nu am viata tipica de femeie. si prefer sa raman atipica decat sa crosetez acasa. si probabil ca si copilul meu va fi la fel de "normal" tinand cont de faptul ca a mers pe moto pana la 5 luni jumate in burta mea si a participat la prima intrunire - brasov - cam la 4 luni dupa ce iesise pe lume. stai linistita ca nu faceam misto. dar pe aici multa lume glumeste....iar strumful e mai mult decat ok. doar ca e foarte glumet. hai sa aveti saptamana usoara ca abia a inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Fetzele pline de bale ale baietilor din poza a 3-a fac toata poza!!! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Fetzele pline de bale ale baietilor din poza a 3-a fac toata poza!!! =)) True, True! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 asta m-a distrat si pe mine. numai ca imi imaginasem ca sunt multi mai multi de fata decat cei care se vadin poza. ceva gen experimentul lui pavlov. imi pare rau ca s-a suparat eliza dar cred ca s-a pripit sa ne judece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 bre, da mai datzi shi voi cu shprei de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) cristi_q, prea tare semnatura ta! " - Unchiule, io cand ma fac mare vreau sa ma plimb cu motocicleta, ca tine - Ma pisoi, ori una, ori alta; amandoua nu se poate." Scuze de offtopic! Editat Octombrie 22, 2007 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate