Smeagol Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Ie capu tau? apoi bine mah ce faci, tzii cu ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Pst, tovarasha, dar casca nu obisnuiti sa purtati in trafic ? Pst, tovarashu'!...Ba da, obisnuiesc! Acolo eram intr-o parcare! Mai am cateva poze cu celalalte doua motoare din familie: Kawa zx10r si Simson (daca i se mai poate spune Simson dupa ce a trecut prin mana puiului meu>>Smeagol>>) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Hai sa pun si eu ceva poze. Nu sunt chiar o motociclista in adevaratul sens al cuvantului, dar in afara de conserva mea, cam asta am condus vara asta: Prea putin ce-i drept! Editat Octombrie 9, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Hai sa pun si eu ceva poze. Nu sunt chiar o motociclista in adevaratul sens al cuvantului, dar in afara de conserva mea, cam asta am condus vara asta: Prea putin ce-i drept! cati cai are o camila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sihaya Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 this is me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 cati cai are o camila ? cati vrea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 hmm si io p'aici frumoase fete in bucuresti. ma mut. circulatia si accidentele sunt multe dar vad ca merita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Salutare! Sunt noua pe forum, dar pe la intruniri sunt prezenta de ani buni. Asadar: aici la arad la intrunire aici la timisoara la intrunire... voinica tare la un chef... iar, daca tot s-au terminat intrunirile, m-am retras intr-un bar la o bauta... Anul acesta am participat la mai multe intruniri, dar nu ma apuc acum sa incarc aiurea topicul. Ma gandesc ca de o prezentare ajung, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Salutare! Sunt noua pe forum, dar pe la intruniri sunt prezenta de ani buni. Asadar: bine ai venit...si succese... 2 intrebari am: 1. IMS-ul ala e de vanzare?? daca da pls pm me 2. in poza 4 nu ai si un 4 bis cu picioarele desfacute??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? Touche monsieur pussycat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 bine ai venit...si succese... 2 intrebari am: 1. IMS-ul ala e de vanzare?? daca da pls pm me 2. in poza 4 nu ai si un 4 bis cu picioarele desfacute??? 1- din cate stiu eu, nu-l vinde, iar acte nu are... deci, fara acte nu cred ca te mai intereseaza. 2- bis cu picioarele desfacute? vrei sa moara ninja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? de fapt nu se vede decat ala din dreapta in ambele poze ce uameni rai dom`ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? De obicei unii se oftica atunci cand cineva are ceva ce ei nu au... In cazul tau, tu ce nu ai: sfarcuri, chiloti sau forta? Iar legat de motoare stiu destule pt o fata. Chiar si sa segmentez anumite motoare... Daca ai probleme cu asa ceva , da de stire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 De obicei unii se oftica atunci cand cineva are ceva ce ei nu au... In cazul tau, tu ce nu ai: sfarcuri, chiloti sau forta? Iar legat de motoare stiu destule pt o fata. Chiar si sa segmentez anumite motoare... Daca ai probleme cu asa ceva , da de stire ! Aici m-ai prins ce sa mai zic Inainte de a ma retrage umil in cochilie, iti recomand sa dai cateva detalii despre tine vis -a vis de moto, ce fel de honda ai, de cand ai permis, ce inseamna sa segmentezi un motor etc etc Eu, spre exemplu habar n-am la capitolul tehnica. Nu de alta dar cu pozele pe care le-ai pus s-ar putea sa ai viata scurta pe forumul acesta. Se ajunge la caterinca si jigniri foarte repede pentru mai putin de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 eu nu ma oftic, nici nu vreau sa am ce ai tu dar ash vrea sa ating se paote ? oh da.... Cu ei ne mandrim! Si cu ninja_skija ne madrim si mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 La partea cu mersul la intruniri al fetei pot confirma! Am vazut-o la Cluj! Am gasit si vreo 2 filmulete cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? cama asta am mobservat si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Lasati domne fata sa se exprime asa cum doreste! dark_castle_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABONE77 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 mi se pare pueril sa iasa atata agitatie de la o chestie frivola care excita cativa tineri chinuiti hormonal. si mai aiurea mi se pare sa iti postezi asa poze de parca e vreun site de matrimoniale. erase & rewind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 ce e ma asa anormal? unu pune o motocicleta misto, altu o geaca de blugi care i se pare tare, altu o femeie (sau se pune singura). daca era f urata intelegeam. ia uite dom'ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 mi se pare pueril sa iasa atata agitatie de la o chestie frivola care excita cativa tineri chinuiti hormonal. si mai aiurea mi se pare sa iti postezi asa poze de parca e vreun site de matrimoniale. erase & rewind. Cam acid, dar a exprimat concis ideea. Clean&Polish , ma scuzati ca nu am timp sa va dau PM la fiecare din cei 11 carora le-am sters posturile off-topic. (inclusiv unul de-al meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Irina...noi sa fim sanatosi si sa ne clatim ochii! Oricum...forumul merge bine...mai vezi o tzatza, un sfarc, ba o caruta de femei(asta incluzand si barbati) care au probleme hormonale si le descarca aici, ba unu care a mai luat o tranta, ba unu care injura un "conservar" ca i-a taiat fata cu toate ca mergea cu 200 prin oras, ba o caruta de RIP-uri! Sincer...prefer sa o vad pe domnisoara in curu' gol segmentand un motor de jucarie decat sa va vad sarind ca hienele si certandu-va! Bravo fetele...sus sfarcurile! P.S. Thomas...ceva vesti pt. mine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Irina...noi sa fim sanatosi si sa ne clatim ochii! Oricum...forumul merge bine...mai vezi o tzatza, un sfarc, ba o caruta de femei(asta incluzand si barbati) care au probleme hormonale si le descarca aici, ba unu care a mai luat o tranta, ba unu care injura un "conservar" ca i-a taiat fata cu toate ca mergea cu 200 prin oras, ba o caruta de RIP-uri! Sincer...prefer sa o vad pe domnisoara in curu' gol segmentand un motor de jucarie decat sa va vad sarind ca hienele si certandu-va! Bravo fetele...sus sfarcurile! P.S. Thomas...ceva vesti pt. mine??? buna sinteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Irina...noi sa fim sanatosi si sa ne clatim ochii! Oricum...forumul merge bine...mai vezi o tzatza, un sfarc, ba o caruta de femei(asta incluzand si barbati) care au probleme hormonale si le descarca aici, ba unu care a mai luat o tranta, ba unu care injura un "conservar" ca i-a taiat fata cu toate ca mergea cu 200 prin oras, ba o caruta de RIP-uri! Sincer...prefer sa o vad pe domnisoara in curu' gol segmentand un motor de jucarie decat sa va vad sarind ca hienele si certandu-va! Bravo fetele...sus sfarcurile! P.S. Thomas...ceva vesti pt. mine??? Si eu subscriu la aceasta rezolutie! Fara P.S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate