OLY Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 so? tonight? somebody? ANYBODY? Belbody?(am glumit cu Belbody) DA RESTU ? toti munciti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 imbracaminti.....calduri....toate bune si misto, dar tb sa te dai. si io tb sa dau o tura la paula. cineva duminica o tura? nu neaparat la paula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 imbracaminti.....calduri....toate bune si misto, dar tb sa te dai. si io tb sa dau o tura la paula. cineva duminica o tura? nu neaparat la paula. cred ca m-as baga si eu la o tura duminica, mai ales ca de luni cica se strica rau vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 atentie ca duminica e inchis la paula sambata pana la 3jumate sau 5 parca au program si in timpul saptamanii pana la 8 ce dreaq e drum de juma de ora maaaare excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 urgent, iti dau eu tot setul fara factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 sorry, pot lua doar prin firma --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 13:41 -------------sorry, pot lua doar prin firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La Ciclop vand scule Proxxon si Unior din cate imi aduc aminte, adica branduri serioase, pentru uz industrial. Tie iti trebuie hobby, deci cele de la Louis sunt ok. Foarte bine zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La cit mai multe schimburi de ulei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La cit mai multe schimburi de ulei ! cat de ciudat suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Asa e . Poate fi interpretat si ca o urare negativa . Se zice ca ce-i prea mult strica .Deci si numarul excesiv de schimburi de ulei nu ar arata o situatie normala . Dar eu am vrut sa fie o urare pozitiva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 si eu speram sa fie in sensul pozitiv. dar tot suna cam aiurea. oricum multumim, as zice ca e adresat tuturor celor cu SLRuri. nimeni altcineva? doar 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ...pentru asta trebuie deschis un alt toping. P.S. ...pinul acela limita turatia maxima. Acum ai 1000rpm mai mult. Atita tot despre pin. incredibil ok , deschid ce topicuri vrei doar sa imi spui ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 care ar fi cel mai bun model TA? ce generatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 care ar fi cel mai bun model TA? ce generatie ? Oameni buni, cititi putin topicul asta de la inceput, a mai fost intrebarea asta de cateva ori si au fost si raspunsuri, au fost pareri si despre consum... Cititi in urma inainte sa postati, cu ce credeti ca s-au umplut 53 de pagini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Baieti, nu ca zic dar vreau sa spun, nu mai fiti asa acizi cu cei e inreaba anumite lucruri ......chiar daca sau mai spus, au nevoie de AJUTOR de obicei din aceasta cauza pui intrebari si ai intrebi pe cei care chipurile se pricep asta trebuie sa va faca mandri de ceea ce stiti, daca nu stiti..........asta este lasam pe altii care stiu sau care ne pot lamuri. In speranta ca nu am suparat prea multa lume, va doresc multa bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Baieti, nu ca zic dar vreau sa spun, nu mai fiti asa acizi cu cei e inreaba anumite lucruri ......chiar daca sau mai spus, au nevoie de AJUTOR de obicei din aceasta cauza pui intrebari si ai intrebi pe cei care chipurile se pricep asta trebuie sa va faca mandri de ceea ce stiti, daca nu stiti..........asta este lasam pe altii care stiu sau care ne pot lamuri. In speranta ca nu am suparat prea multa lume, va doresc multa bafta !!! ai 100% dreptate! Hai sa fim toleranti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Eram 1000% convins ca nu te supar man (Belbody) , nu orice caracter alege acest model de motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 http://www.tenereclub.ro/super%20tenere/ac...intretinere.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 mai e pana la coclau uite si poze de azi, calare pe hondita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate