PHANTOM II Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 vreau si eu una din asta , nu stiti preturi ? Vezi aici:http://www.enfield-deutschland.de/ sau aici:http://www.zmtgmbh.de/ Am inteles ca intelegi Germana, altele nu stiu. Daca ai nevoie de ajutor la detalii de acolo da-mi un pm. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Vezi aici:http://www.enfield-deutschland.de/ sau aici:http://www.zmtgmbh.de/ Am inteles ca intelegi Germana, altele nu stiu. Daca ai nevoie de ajutor la detalii de acolo da-mi un pm. Bafta m-am linistit, preturi intre 2500 la 5 cai putere ai 10000 E nu are rost nu inteleg germana dar mai mult nu imi trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiuss2 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 zidule ... cum ti se pare 34.000 km rulaj ... la un dakar din 2005 ... e mult .???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 zidule ... cum ti se pare 34.000 km rulaj ... la un dakar din 2005 ... e mult .???? e normal eu am facut 8000 in 3 luni daca are revizia facuta corect la 30000 as zice ca e chiar un avantaj - mai ai 6k de mers pana la evizia de 40 la care tre sa verifici joc supape. motoarele la F nu crapa - nu am auzit de niciunul crapat mecanic niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Topic pentru programari iesiri enduro touring. De exemplu pentru weekendul 15 - 16 martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 cred ca majoritatea din buc vor fi la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 va multumesc mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 pe forum sunt mai de demult dar activam la rubrica detinatori de GS 500 exact la fel, nu mi am dat seama ca a ramas id ul prietenei cand am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Bine ai venit! Eu te sfatuiesc sa incerci sa iti completezi profilul pentru ca nu stim din ce oras esti ca sa te ajutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 nu mi am dat seama ca a ramas id ul prietenei cand am scris Intrebarea e care e cea mai cea prietena? Bebelusa sau Crista? Teoretic, Crista ar trebui sa aiba motive de ingrijorare, acum ca ti-ai luat bebelusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_santo Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Am revenit cu un nou profil.... si cu aceasi intrebare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 2 ipostaze care mi se pare ca reflecta valentele motorasului: prin oras sau pe pamant (batut si uscat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 dar weekendul 29-30 martie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 pacat ca se mai intampla si cate una de asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Stimate domn Dijmarescu ,poate nu am fost eu prea clar sau nu am crezut ca cineva poate crede ca eu voi merge cu motoreta la vulcanizare sa rezolv problema unei eventuale pene mai ales ca vulcanizarile respective sunt f aproape de mine sau poate sunteti patronul uneia dintre ele.............la motoreta mea rezolv destule probl singur fara ajutorul nimanui sa ca..........nu criticati fara sa cunoasteti problema, am fost cu camera in mana si au refuzat asa ca ...................... uneori asa este mai usor sa dam lectii altora noi stim ............tot ! Fara suparare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Stimate domn Dijmarescu ,poate nu am fost eu prea clar sau nu am crezut ca cineva poate crede ca eu voi merge cu motoreta la vulcanizare sa rezolv problema unei eventuale pene mai ales ca vulcanizarile respective sunt f aproape de mine sau poate sunteti patronul uneia dintre ele.............la motoreta mea rezolv destule probl singur fara ajutorul nimanui sa ca..........nu criticati fara sa cunoasteti problema, am fost cu camera in mana si au refuzat asa ca ...................... uneori asa este mai usor sa dam lectii altora noi stim ............tot ! Fara suparare ! Scuze insa ori na-i fost destul de explicit ori nu aveam destula cafeina in sange. In cazul asta ai perfecta dreptate si nu nu sant patronul vreunei vulcanizari Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 fratilor am nevoie de niste sfaturi vreau sa aranjez o tzira mobra:1. sa indrept engine bar-ulsi sal vopsesc 2. sa pun niste protectii la ghidon; plasticul ala poate fi lipit/sudat cumva? daca nu unde gasesc de schimb? merci in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 despre ce mobra vorbesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 astia doi se cupleaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Sper să fi reuÂşit să pun poza cu motorul meu , până acum nu am reuÂşit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Sper să fi reuÂşit să pun poza cu motorul meu , până acum nu am reuÂşit ! Nu din pacate nu ai reusit. Nu stiu ce are forumul ca nici eu nu am putut pune poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ideea cu intalnirea inainte de miting nu-mi displace deloc. sunt de acord. mai schimbam impresii alea-alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Pentru cei care participa sambata 12.04 la miting, n-ati dori sa ne intalnim inainte sa ne cunoastem apoi sa mergem eventual intr-un grup al nostru? Bafta Si mie mi-ar palcea sa ne strangem intr-un grup marisor si sa mergem impreuna la miting. Avand in vedere ca pe 15.04 imi expira "dovada" sunt de acord aproape cu orice presupune mersul pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Deci intalnirea va incepe la ora 9 si plecarea din Piata Constitutiei va fi la ora 10. Eu propun sa ne intalnim tot pe undeva pe acolo la ora 9:00 se va astepta pana la 9:15 apoi plecam impreuna spre piata. Eu stau in sectorul 4 si voi cobora spre piata pe la Marriott, veniti si voi cu propuneri in legatura cu locul de intalnire. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Deci intalnirea va incepe la ora 9 si plecarea din Piata Constitutiei va fi la ora 10. Eu propun sa ne intalnim tot pe undeva pe acolo la ora 9:00 se va astepta pana la 9:15 apoi plecam impreuna spre piata. Eu stau in sectorul 4 si voi cobora spre piata pe la Marriott, veniti si voi cu propuneri in legatura cu locul de intalnire. Bafta Hai sa vedem mai intai cati confirma ca vin la miting. Eu unul vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate