Lucian_M Postat Iunie 2, 2021 Share Postat Iunie 2, 2021 Păi pe loc nu-ți trebuie frână blană. Învață frânarea de urgență, să te ajute când va fi nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius claudiu Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Multumesc Lucian. Ma interesez de ceva cursuri pentru posesori de cat A .Intreleg ca se fac pentru dexteritate si precizie in circulatia cu motorul ( viraje, spatiu de franare , etc).Cred ca ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Niciodată nu prind rău astfel de cursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy2o13 Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Salut, sunt nou pe forum și nou în lumea moto, momentan sunt în școală, de aceea și scriu, sper sa cam nimerit locația. Făceam la școală pe o cb500 din 1997 și am reușit sa o daram la prima ora. Am strâmbat mânerul de la frana fata și trebuie sa îl cumpăr. Problema este ca am cumpărat unul și nu se potrivește. Am atașat 2 poze, manerul negru este de pe cea lovita iar cel argintiu este cel cumpărat de mine (toți vânzătorii îl vând pe asta de cb500) dar care nu se potrivește. Aveți o idee de ce ar putea fii diferite sau ce ar trebui sa caut sa găsesc un mâner compatibil ? Mulțumesc și o zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 (editat) Ce scoala este asta de te pune sa platesti un rahat de piesa? Cand te-ai apucat de scoala ti-au pus in vedere (ai semnat ceva?) ca daca dai cu moto de pamant platesti piesele? Intreb pentru ca nu stiu cum functioneaza treaba... Legat de intrebarea ta: trimite un e-mail la Honda despre maneta, indicand seria de sasiu a motocicletei. Ca ordin de marime pret: eu am dat 210 Lei pe maneta de frana (maneta dreapta) la o Honda Shadow din 2011. Piesa originala. Uite ce am gasit pentru CB500 din 1997: Cod piesa: 53175MY5731 si arata asa: Adica piesa ta (aia argintie) nu este ce trebuie. Partea nasoala este ca nu am gasit-o pe nicaieri de vanzare. Piesa noua. Eventual dai pe ebay o cautare. Uite ca astia de la CMS spun ca ar avea asa ceva... https://www.cmsnl.com/products/lever-handle_53175my5731/ Si se jura ca ar costa cam 250 lei trimisa in RO. Incearca si pe la fiare vechi ... Editat Iulie 19, 2021 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Cine știe ce pompă/comandă dr de ghidon o fi montată pe tinerica aia de moto de școală! Caz în care face șah mat orice catalog de piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 incearca si pe olx la dezmembrari/piese cb500 Zi-ne si noua ce scoala moto e aia atat de bine asigurata incat te pune sa platesti daunele/ sa le cauti piese cand scapi un pic moto pe jos. Sa radem un pic. Desi e de plans. Nici macar inainte de '89 nu am auzit de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Este de bun simt,sa platesti ceea ce strici. Au RCA ca este obligatoriu.Ce firma de asigurari si la ce pret asigura o moto de scoala? Si in ce conditii? Nu mai zic ca ar creste pretul scolii si ar plange multi,ca-i jupoaie patronii de scoli. Si cand inchiriezi o saracie de trotineta esti bun de plata.daca o comiti din vina ta. Doar bifezi casuta cu termeni si conditii.Si esti bun de plata. Acum 1 oră, fressko a spus: incearca si pe olx la dezmembrari/piese cb500 Zi-ne si noua ce scoala moto e aia atat de bine asigurata incat te pune sa platesti daunele/ sa le cauti piese cand scapi un pic moto pe jos. Sa radem un pic. Desi e de plans. Nici macar inainte de '89 nu am auzit de asa ceva Nu a scapat-o un pic.Motoreta este nefunctionala momentan.Ca sa nu mai zic ca politistii au devenit mai exigenti cu starea mobrelor de cand se iese in trafic.Cand se dadea doar poligon era mai soft treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Si daca schimbi prost vitezele si se strica timoneria sau cutia viteze oare esti pus sa repari cutia? Sau daca o ambalezi aiurea si se sparge o supapa esti pus sa o platesti? Sau daca dai cu roata intr-o bordura si spargi cauciucul sau rupi altceva esti pus sa platesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Nu te lasa instructorul sa ajungi la spart cutia sau sarit supape. Daca spargi cauciucul din vina ta,sau bulesti janta esti bun de plata,Asa e corect. Crezi ca daca inchiriezi o mobra nu platesti toate astea?Sau o bicla,trotineta,masina. Ma repet ,ce firma de asigurari face fullcasco pentru mobre de scoala?Si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merkerik Postat August 23, 2021 Share Postat August 23, 2021 Salut, caut suport pt cutii laterale pt CB500 din 1997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALMAX Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Salutare tuturor, Are cineva de vanzare o pompa de frana fata de CB 500 (pc26). Ma intereseaza pentru suportul de oglinda, al meu este rupt. Stima, Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandor_F CB500 Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Salut, Ce ulei recomandati sa folosesc pentru o Honda CB 500 PC32 din 2003? Stiu ca ar trebui sa fie 10W40, dar ma intereseaza si producatorul si tipul de ulei, (sintetic, semisintetic)? Cu respect, Sandor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Semisintetic, orice marca mare, Motul, Motorex, etc etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin4 Postat Iulie 10, 2022 Share Postat Iulie 10, 2022 As avea nevoie de toata fata la un cb de 500 din 2013 posibil sa am nevoie inclusiv si de roata astept comentarii si ajutor please help me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate