Sari la conținut

Honda Cb500 - Home

CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Salut, sunt nou pe forum și nou în lumea moto, momentan sunt în școală, de aceea și scriu, sper sa cam nimerit locația. Făceam la școală pe o cb500 din 1997 și am reușit sa o daram la prima ora. Am strâmbat mânerul de la frana fata și trebuie sa îl cumpăr. Problema este ca am cumpărat unul și nu se potrivește.  Am atașat 2 poze, manerul negru este de pe cea lovita iar cel argintiu este cel cumpărat de mine (toți vânzătorii îl vând pe asta de cb500) dar care nu se potrivește. Aveți o idee de ce ar putea fii diferite sau ce ar trebui sa caut sa găsesc un mâner compatibil ? Mulțumesc și o zi buna !

20210719_094746.jpg

20210719_094752.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce scoala este asta de te pune sa platesti un rahat de piesa?

Cand te-ai apucat de scoala ti-au pus in vedere (ai semnat ceva?) ca daca dai cu moto de pamant platesti piesele?

Intreb pentru ca nu stiu cum functioneaza treaba...

Legat de intrebarea ta: trimite un e-mail la Honda despre maneta, indicand seria de sasiu a motocicletei.

Ca ordin de marime pret: eu am dat 210 Lei pe maneta de frana (maneta dreapta) la o Honda Shadow din 2011. Piesa originala.

Uite ce am gasit pentru CB500 din 1997:

image.thumb.png.125c272617696e862d162ad4b6746611.png

Cod piesa: 53175MY5731

si arata asa:

image.thumb.png.872b7474ad1da7fd86ab957081f6fd31.png

Adica piesa ta (aia argintie) nu este ce trebuie.

Partea nasoala este ca nu am gasit-o pe nicaieri de vanzare. Piesa noua.

Eventual dai pe ebay o cautare.

Uite ca astia de la CMS spun ca ar avea asa ceva...

https://www.cmsnl.com/products/lever-handle_53175my5731/

Si se jura ca ar costa cam 250 lei trimisa in RO.  Incearca si pe la fiare vechi ...

Editat de Silver Arrow
Link spre comentariu

Cine știe ce pompă/comandă dr de ghidon o fi montată pe tinerica aia de moto de școală! Caz în care face șah mat orice catalog de piese. 

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

incearca si pe olx la dezmembrari/piese cb500

Zi-ne si noua ce scoala moto e aia atat de bine asigurata incat te pune sa platesti daunele/ sa le cauti piese cand scapi un pic moto pe jos. Sa radem un pic. Desi e de plans. Nici macar inainte de '89 nu am auzit de asa ceva :)

Link spre comentariu

Este de bun simt,sa platesti ceea ce strici.

Au RCA ca este obligatoriu.Ce firma de asigurari si la ce pret asigura o moto de scoala?

Si in ce conditii?

Nu mai zic ca ar creste pretul scolii si ar plange multi,ca-i jupoaie patronii de scoli.

Si cand inchiriezi o saracie de trotineta esti bun de plata.daca o comiti din vina ta.

Doar bifezi casuta cu termeni si conditii.Si esti bun de plata.

Acum 1 oră, fressko a spus:

incearca si pe olx la dezmembrari/piese cb500

Zi-ne si noua ce scoala moto e aia atat de bine asigurata incat te pune sa platesti daunele/ sa le cauti piese cand scapi un pic moto pe jos. Sa radem un pic. Desi e de plans. Nici macar inainte de '89 nu am auzit de asa ceva :)

Nu a scapat-o un pic.Motoreta este nefunctionala momentan.Ca sa nu mai zic ca politistii au devenit mai exigenti cu starea mobrelor de cand se iese in trafic.Cand se dadea doar poligon era mai soft treaba.

Link spre comentariu

Si daca schimbi prost vitezele si se strica timoneria sau cutia viteze oare esti pus sa repari cutia?

Sau daca o ambalezi aiurea si se sparge o supapa esti pus sa o platesti?

Sau daca dai cu roata intr-o bordura si spargi cauciucul sau rupi altceva esti pus sa platesti?

Link spre comentariu

Nu te lasa instructorul sa ajungi la spart cutia sau sarit supape.

Daca spargi cauciucul din vina ta,sau bulesti janta esti bun de plata,Asa e corect.

Crezi ca daca inchiriezi o mobra nu platesti toate astea?Sau o bicla,trotineta,masina.

Ma repet ,ce firma de asigurari face fullcasco pentru mobre de scoala?Si la ce pret?

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...