lhoria46 Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Salut! Vinde cineva vre-un VTEC 800? ca reper undeva pana in 3000e deci 2002, 2003. Hello, am eu unul de vanzare. Ptr detalii da-mi mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 te rog fa o poza mai clara. merci anticipat Iti zic eu ce scrie: COLOR: NH-411M CODE: NH411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Multumesc frumos. Gasesc aceasta vopsea daca dau codul la un magazin de profil. de unde-mi recomandați sa iau vopseaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Sapt trecuta am avut suspensia fata la servisat (am ramas dator cu schimbul de cuzineti) in Buc la Cesar (GRG). Dupa montare le-am facut si o proba ... cam de-o suta de km Va trebui sa-i fac ajustarea statica, desi n-am avut problemenici prin gropi si nici pe asfalt bun. O escala fu in Medgidia (locul copilariei) la vara-mea. Tot ea m-a tras in poza la plecare. Mobra-i nespalata de cateva luni - ii tot promit c-o duc la coafat dar... Am luat la oferta aceasta trusa http://www.oxfordmoto.ro/cumpara/trusa-scule-moto-272 si, dupa ce am indesat in ea si sculele mobrei, am reusit (dupa ceva efort, impins si realocat diverse electronice sub sa) s-o indes sub sa. » Post actualizat in 12 Sep 2014 21:21Stie cineva un VFR800 gen 5 ('89-'01) de vanzare? As avea pe cineva interesat sa cumpere... » Post actualizat in 15 Sep 2014 10:56Pt cei ce ar dori sa-si imbunatateasca suspensia fata, in SUA este un nene care schimba internele furcilor adaugand posibilitatea ajustarii damping-ului. Detalii aici: http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php/topic/79177-new-fork-cartridge-kits-for-vfr750-and-vfr800/ Eu unul as vrea sa-mi iau doar tijele cu capacele de ajustare pt ca am deja valve de la Race Tech. Incercasem sa gasesc unele de la un F3 sau F4 dar fara succes. In alta ordine de idei, vreau sa merg cu acesti colegi/e in weekend-ul ce vine: /index.php?/topic/717983-cheile-bicazului-pasul-tihuta-sighisoara-20-21-septembrie/ Ar mai fi cineva interesat? Toate bune si drumetii placute! Editat Septembrie 9, 2014 de ciprinakos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Salutare! Doar ce am luat si eu un vfr 800-2003. Lămuriti ma si pe mine ce face butonul din dreapta turometrului...cele doua din lateral( scrie si sub ele stiu , cred, ce fac . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Salutare si bine-ai venit in randul VFR-istilor. Daca rupi ceva engleza, descarca de aici http://mybikemanuals.com/honda/honda-vf-owners-manuals/ manualul utilizatorului/proprietarului. In principiu, acel buton este pt a opri led-ul de HISS sa mai palpaie. Si eu tot din C-ta sunt si, daca vrei, ne putem intalni sa-ti raspund la alte intrebari/nelamuriri. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Multumesc! Pai de ce nu.?...poate plănuim si ceva drumetii ( obisnuiesc). 0722554630 » Post actualizat in 16 Sep 2014 13:24 Sau lasa tu nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Salut! Cat va consuma vfr-ul de 800 model dupa 2002 in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 In general 7 dar poate ajunge si la 8, depinzand de stilul de condus. La semafoarele cu peste 50 sec, eu opresc motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bb0 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Treaba cu consumul este relativa. Sustin spusele colegului de mai sus ca fiind 100% adevarate, insa eu am vazut autonomie intre 220km si 380km cu a mea (evident, nu in oras). Daca o tii in VTEC si mergi sportiv (frana-gaz-frana-gaz-...), opresti destul de des la benzinarie. Daca iesi la drum intins si mergi in limitele legale (DN, nu autostrada), fara sa iti tremure mana dreapta, e vaca de cursa foarte lunga, inclusiv cu pasager si bagaje (Bucuresti - Vama Veche dintr-o bucata fara sa ma ingrijorez de benzina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Peste 300 km in mod croaziera. Cu a mea 340 km pana s-a aprins becul pe drum spre Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Vand parbriz pentru VFR750F 1995-1997. Il vrea careva? http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=ac&ID=222876 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Genti laterale+suporti HONDA VFR VTEC originale 2002-2009 Contact mail: Evomotors11@yahoo.com Sau Pm PRET 350e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Daca are cineva un parbriz de vrec in plus, dati de veste ... va rog. Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Genti laterale+suporti HONDA VFR VTEC originale 2002-2009 Contact mail: Evomotors11@yahoo.com Sau Pm PRET 350e Vreau PM pentru genti si suporti. Pret, poze, etc. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Genti laterale+suporti HONDA VFR VTEC originale 2002-2009 Contact mail: Evomotors11@yahoo.com Sau Pm PRET 350e Poti sa pui si tu cateva poze ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Poti sa pui si tu cateva poze ? Multumesc ! Aveti Pm! Lasati o adresa de mail si le pun, de pe telefon pe forum nu merge. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Vreme frumoasa azi .. am iesti cu oile la pascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Crash-bars pe VFR si tehnica, dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Crash-bars pe VFR si tehnica, dom'le... Ia! » Post actualizat in 30 Sep 2014 09:46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Oare de unde gasesti crash-bar-urile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Cu cateva saptamani in urma, am tavalit mobra (in poza apare si VFR-ul lui Septy): Asta s-a intamplat in Neamt si m-am intors calare pe ea si cu ceva peripetii - fara frana de mana. Desi lovita mi-au ramas functionale proiectoarele: Daune: far spart, pierdut oglinzi, pierdut topcase cu tot cu suport, pierdut suport geanta laterala, avariata o geanta laterala, pierdut maneta de frana, pierdut carena frontala indoit cadru bord si ghidon. Am gasit o carena sh/reparata si-am instalat un ghidon mai vechi. Daca stie cineva unde gasesc un far dreapta, rog sa dea de veste. Acu arata asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 I-ai dat de l-ai julit ... De asta "iubesc" eu carenatele, presupun ca nu ai cazut la 200 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Nu 200 ci putin peste jumatatea lui da oricum prostia costa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate