Taurasu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 o sa pun filme noi dupa 25 mai rabdare nu mai e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sar si eu pe interval cu capturile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 O partida din zona mea folclorica... nu e mare dar m-a obosit ca pe un caine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 In sfarsit prima captura pe anul asta.Draghiceanu( jud. Giurgiu),plantat la bob de porumb uscat.7,5 kg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Cea mai recenta captura amea..., o stiuca prinsa acu 3 zile pe lacu Suatu, jud Cluj. Tre sa recunosc , k pe asta nu am mai eliberat-o Fir intins la toata lumea !!! mare pacat ca nu ai eliberat-o. la dimensiunile alea nici nu intelegi mare lucru din ea ( nu m-as mira sa spui ca ai prajit-o in tigaie ). lasati rapitorul sa traiasca singurul peste la care nu am mila este carasul fir intins tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mare pacat ca nu ai eliberat-o. la dimensiunile alea nici nu intelegi mare lucru din ea ( nu m-as mira sa spui ca ai prajit-o in tigaie ). lasati rapitorul sa traiasca singurul peste la care nu am mila este carasul fir intins tuturor Deci sa intzeleg k tu retzii numa' carasul? M-as mira... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Deci sa intzeleg k tu retzii numa' carasul? M-as mira... nu nu...ai inteles gresit retin si rapitor si crap insa numai exemplare mai mari ( teoretic nu as retine exemplarele foarte mari, dar numai teoretic pentru ca practic nu am prins exemplare foarte mari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Maine ma duc pe Dunare pe la Giurgiu sa vedem ce oi prinde ca am auzit ca a mai scazut apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Maine ma duc pe Dunare pe la Giurgiu sa vedem ce oi prinde ca am auzit ca a mai scazut apa. Ai idee ... iti trebuie un abonament ca sa pescuiesti la Dunare? sau o taxa? Pana acum am fost doar la balti unde stiu sigur ca nu ma deranjeaza nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 iti trebuie permis de pescuit eliberat de AVPS si in zona de granita iti trebuie si PG eiberat de graniceri (asta se da pe fiecare judet in parte dar trebuie sa ai permisul de pecuit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Nu am prins nimic pe Dunare, deci in perioada asta nu va faceti planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Saptamana trecuta am fost in concediu la mare. Mi-am dus si unditele cu mine pt ca am vrut sa "evadez" intr-o zi pe vreun canal din zona Sinoe-Razim. La fel ca Razorbladed, n-am prins nimic. Apa mare, murdara, plina de vegetatie. Astept sa vina toamna, sa mai dau pierd un weekend la crap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Salut,weekendul asta plec la Sf Gheorghe in Delta Dunarii,ma gandeam sa iau si doua bete cu mine sa ma amagesc putin prin canalele din zona.....credeti ca o sa le car degeaba dupa mine? Nu prea am experienta in domeniu si de aceea va intreb.Ce momeli se folosesc pentru un pescuit amator in Delta? Orice sfat este mai mult decat bine venit. Fir Intins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Maine plec catre o balta din apropiere de bucuresti.Care vrei sa vii ai detlaii de contact la semnatura. p.s: la aceeasi balta acu 2 sapt. am luat 11kg Editat Iulie 30, 2010 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 pai tipa si tu data viitoare. Maine plec catre o balta din apropiere de bucuresti.Care vrei sa vii ai detlaii de contact la semnatura. p.s: la aceeasi balta acu 2 sapt. am luat 11kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 pai asta si am facut oricum nu am mai plecat din motiv de job probabil weekendu viitor am sa merg iar pe undeva...ori Ciocanesti 2, ori Dunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) pai asta si am facut oricum nu am mai plecat din motiv de job probabil weekendu viitor am sa merg iar pe undeva...ori Ciocanesti 2, ori Dunare ok atunci ramane pt weekend-urile care vor veni: tel la moi in caz ca nu-l mai ai. 0722513475. Spor in toate musiu! Editat August 1, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) Captura de ieri de la Dumbravita (BV) - 3h de pescuit 1.800 kg caras Editat August 5, 2010 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pescuit sportiv pe Prut. Ăin să vă spun că a fost minunat, mai ales că am prins sezonul somoteilor. Am prins de la crap mic, la crap mare, biban, caras, Âştiucă, omăț, somotei, somn, sânger, novac etc. Iar acum niÂşte poze cu capturile cele mai mari. Crap românesc Âşi novac, captura cea mai mare având 7 kg 800 grame. Fir întins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Super tare! Frumosi pesti. Fir intins in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Duminica, Daesti (langa Rm Valcea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 chinezii aia la ce au tras? in ce zona ai fost pe prut? Pescuit sportiv pe Prut. Ăin să vă spun că a fost minunat, mai ales că am prins sezonul somoteilor. Am prins de la crap mic, la crap mare, biban, caras, Âştiucă, omăț, somotei, somn, sânger, novac etc.Iar acum niÂşte poze cu capturile cele mai mari. Crap românesc Âşi novac, captura cea mai mare având 7 kg 800 grame. Fir întins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) chinezii aia la ce au tras? in ce zona ai fost pe prut? La râmă neagră/roÂşie + mămăliguță. La Vărsătura Prutului în Cârja (Murgeni, Vaslui). Din cauza debitului mare, a ieÂşit din matcă Âşi-a format bălți în jurul digurilor. Editat Septembrie 1, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 cautam un al 4-lea om pentru o iesire la stiuca in delta...luna viitoare. detaliile aici: http://rapitori.ro/forum/about11979.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 aa si sper sa nu vina cu sacul de rafie dupa el 'sa-si scoata cheltuiala', ca ne suparam Geniala! Pe la inceputul lunii octombrie o sa ma duc si eu 2-3 zile la crap undeva prin zona Cluj/Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate