yo4hgx Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Discutand pe PM cu cineva care avea nevoie de asistenta in alegerea unui sistem de comunicatii pentru auto/moto mi-am amintit ca am o statie mobila CB care se prafuieste prin dulapuri de multi ani de zile. Este vorba despre un MIDLAND ALAN 100 PLUS si o antena PROXEL de 1.45m (5/8 lambda) cu talpa magnetica si cablu RF de 3m. Maine am un drum cu un cunoscut pana la Bucuresti si, daca nu uit, poate o testez sa vad daca mai e in mintile ei. Intereseaza pe cineva?... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 11, 2013 Admin Share Postat Aprilie 11, 2013 Pai pune un pret la pachet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Stai sa vaz mai intai ca totul e in regula, a stat (multi) ani intr-un dulap... maine ii fac o proba si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 salutare! vad ca nu s-a mai scris nimic de multisor. am una bucata alan 52 si vreau s-o conectez cu cardo scala rider g9. ceva idei? cred ca-mi trebuie un adaptor bluetooth. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Adaptorul BT e cea mai comodă soluţie. O altă variantă ar fi o unitate de genul lui Albrecht A600BT , dar ajungi la preţ mai mare, fire mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 (editat) Gabishor acum am gasit topicul. Iti scrisesem pe p.m. sa imi trimiti linkul de aici. Eu inca nu am montat nimic, nu am timp si stau cu Easy-Talkie G4,Storm explorer, Sirio GL27 in garaj... Editat Iulie 31, 2013 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 DE VANZARE alan 42 cu sistem pentru auto si moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 hau maci? da si mie un pm sau mail...cred ca il ai pe ala de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 pieroradea asta e setul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 salutare! vad ca nu s-a mai scris nimic de multisor. am una bucata alan 52 si vreau s-o conectez cu cardo scala rider g9. ceva idei? cred ca-mi trebuie un adaptor bluetooth. Aceiasi intrebare am si eu, poate un coleg sa ne explice mai detaliat, ceva poze sau daca e f dragut sa vedem live (daca e din buc).Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Si eu am de vânzare un Midland Alan 100 plus nou nout cu antena de 100cm, gata de us pe mașină. Garanție 2 ani. Pret 300 lei plus transport. Pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Ce parere aveti ??? http://www.claysradioshop.com/jm_products-JMCB03.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 13, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Sunt scule misto, dar costa o gramada de bani si din ce stiu eu sunt pt.piata nord-americana care foloseste alte frecvente, nu merg trase in banda la noi.. Editat Noiembrie 13, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Sunt scule misto, dar costa o gramada de bani si din ce stiu eu sunt pt.piata nord-americana care foloseste alte frecvente, nu merg trase in banda la noi.. Asta nu stiam Luigi salutare! vad ca nu s-a mai scris nimic de multisor. am una bucata alan 52 si vreau s-o conectez cu cardo scala rider g9. ceva idei? cred ca-mi trebuie un adaptor bluetooth. Cum ai rezolvat pana la urma Si apropo Alan 52 nu are bluetooth incorporat cum am crezut esential deci nu scapam de adaptor Editat Noiembrie 13, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Asta nu stiam Luigi Cum ai rezolvat pana la urma Si apropo Alan 52 nu are bluetooth incorporat cum am crezut esential deci nu scapam de adaptor asta are... http://www.cbmania.ro/statii_radio_emisie_receptie_pmr_466_mhz/statii_radio_pmr_portabile/alan_midland_445_bt_cu_bluetooth.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 asta are... http://www.cbmania.ro/statii_radio_emisie_receptie_pmr_466_mhz/statii_radio_pmr_portabile/alan_midland_445_bt_cu_bluetooth.html Da, deci acum 20 de minute am vb cu un tip (vanzari statii CB - cbmania.ro) care sustinea sus si tare ca statii CB bluetooth nu are ) Il sun acu si revin cu detalii Da, deci am revenit... statia este intradevar cu bluetooth dar este in PMR 446 Mhz, pe cand CB (canal 22 info trafic) merge in 27 Mhz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 buna seara ....eu va recomanda sa mai studiati putin pentru ca nu toate aparatele sunt compatibile intre ele ....in momentul in care emiti printr-un dispozitiv auxiliar risti ca cel care receptioneaza sa nu inteleaga nimik din cauza aparitiei brumului.....se povestea la inceputul topicului despre o distanta de emisie receptie de cca 130 km adica pitesti-craiova exclus .....se poate discuta pe distante mari numai cand apare fenomenul propagarii undelor ........am mai citit ceva de genul cu buton pe ghidon pentru a intra in emisie (putina umezeala = brum).......o fregventa a motociclistlor este greu pentru ca sunt putin care au statii pe mobre deci informatia este destul de rara asa ca tot la 22 apelam .......dac totusi vreti performante pe moto (claritate si emisie receptie buna) va recomand ceva care sa contina in meniu functia WOX adica ai casca si microfon cu fir iar cand deschizi gurita si vrei sa zici ceva statia intra automat in emisie ....YAESU Multumesc o seara buna ......daca va mai pot ajuta cu ceva va stau la dispozitie.......sunt pasionat de asa ceva iar ca idee eu in momentul defata comunic cu aprox 300w si am investit ceva in aparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Nu cred ca e nevoie sa vorbesti din Otopeni cu unul care e la Barcanesti nici de pe moto , nici din masina . Cat despre VOX , trebuie reglata sensibilitatea intr-atat incat sa nu stai numai intr-o emisie Eu am Alan 42 Multi cu adaptor bluetooth BPA 100 conectat cu un sistem Midland si e ok . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 O intrebare putin stupida: pentru info trafic, nu merge sa folosesti un walkie-talkie clasic (nu ma refer la jucarii)? De genul: am statie de emisie-receptie pe baterie in buzunarul de la geaca, casca in ureche, microfonul in bot. Stiu ca nu bate mult, dar nu pot sa il rog pe tiristul pe care urmeaza sa il depasesc cum e drumul in fata? Statiile de tir stiu ca bat km buni, a mea bate 500 de metri. Ma tin de tir si il rog sa intrebe cum e pana la Xulesti. Nu merge teoria mea? Pt carcotasi: nu sunt tiruri, merg regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 26, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Pai walkie/talkie sunt statii PMR, cele de care discutam sunt CB, lucruri diferite, lucreaza in benzi diferite. Ca sa te lamuresti citeste aici Editat Noiembrie 26, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 (editat) Baieti imi cer scuze, nu am avut rabdare sa citesc toate cele 35 de pagini. Sfatuiti-ma si pe mine ce fel de statie sa-mi cumpar care sa aibe un raport pret calitate BUN. In primul rand am nevoie de asa ceva pentru masina, sa nu mai stau ca berbecu cu un ochi pe sosea si cu altul dupa masini de politie..........sa-mi pot vedea linistit de drum. Acum daca statia asta pe care o voi folosi in primul rand cu masina, se potriveste si pe motocicleta pe tankbag........ e parfum.........dar nu e un MUST pentru mine. Repet vreau sa conduc linistit cu masina ......in primul rand. Saptamana viitoare intentionez sa cumpar o statie. PS : Se poate gasi o statie din aia mai discreta? Adica sa nu stau cu sarma de rufe pe portbagaj. Ceva asa finut care sa functioneze din interior fara o antena imensa pe masina? Mentionez ca NU stiu cum se utilizeaza o statie, nu am folosit asa ceva si nu m-am atins de asa ceva pana acum. Imi pot face treaba cu o statie CB de moto , si in cazul utilizarii auto? Din ce este aici voi ce imi recomandati si mai ales de ce? http://www.statii-auto.ro/magazin/index.php?categoryID=816 Ce ziceti de asta. Merita ? http://magazin-statiiradio.ro/statii-radio-cb-27mhz-informare-trafic/promotii-statie-antena/set-statie-radio-cb-crt-s-mini-antena-crt-ml-145.html Editat Decembrie 20, 2013 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) Eu ti-as recomanda midlan alan 52. Eu am doua. Pe motor n-am pus inca.Avantajul e ca-i micuta si o alimentezi de la priza pt bricheta. Nu trebuie sa modifici nimic in masina si nu ocupa mult loc. La nevoie poti s-o muti imediat in alta masina.O sa-ti trebuiasca si antena exterioara totusi. Recomand President Alaska (+6db castig). Baza magnetica sa fie cat mai mare, sa nu ai surprize la viteza. Editat Decembrie 21, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Baieti imi cer scuze, nu am avut rabdare sa citesc toate cele 35 de pagini. Sfatuiti-ma si pe mine ce fel de statie sa-mi cumpar care sa aibe un raport pret calitate BUN. In primul rand am nevoie de asa ceva pentru masina, sa nu mai stau ca berbecu cu un ochi pe sosea si cu altul dupa masini de politie..........sa-mi pot vedea linistit de drum. Acum daca statia asta pe care o voi folosi in primul rand cu masina, se potriveste si pe motocicleta pe tankbag........ e parfum.........dar nu e un MUST pentru mine. Repet vreau sa conduc linistit cu masina ......in primul rand. Saptamana viitoare intentionez sa cumpar o statie. PS : Se poate gasi o statie din aia mai discreta? Adica sa nu stau cu sarma de rufe pe portbagaj. Ceva asa finut care sa functioneze din interior fara o antena imensa pe masina? Mentionez ca NU stiu cum se utilizeaza o statie, nu am folosit asa ceva si nu m-am atins de asa ceva pana acum. Imi pot face treaba cu o statie CB de moto , si in cazul utilizarii auto? Din ce este aici voi ce imi recomandati si mai ales de ce? http://www.statii-auto.ro/magazin/index.php?categoryID=816 Ce ziceti de asta. Merita ? http://magazin-statiiradio.ro/statii-radio-cb-27mhz-informare-trafic/promotii-statie-antena/set-statie-radio-cb-crt-s-mini-antena-crt-ml-145.html Daca vrei sa folosesti aceeasi statie si in masina si pe moto , iti trebuie una portabila ( ex. ALAN 42 ) , micuta , si cu antena proprie . Una mobila este ok in masina , dar pe moto , e putin mai greu . Asta in cazul in care nu ai tourer , unde sa fie montata in permanenta intr-unul dintre coburi ( cum are Luigi ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 21, 2013 Admin Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) Cum spuneau si colegii, 42 sau 52 s-ar preta la ce vrei tu (vezi ca un Alan 42 avea de vanzare pretinu tau Ianachim, detalii aici ) Daca iti iei doar pt.masina si optezi pt.altceva nu arunca bani multi pe statie, toate fac acelasi lucru, diferenta este de fite, pt.un ping sau ecou nu merita sa arunci banii, calitatea receptiei/emisiei vine de la antena, nu de la statie. La mobra va fi mai dificil, daca esti insa hotarat sa mergi mai departe si sa-ti faci asa ceva imi spui si te trimit eu la un meserias care-ti face montura pe mobra.. Idem si pentru CB, omul are si de vanzare statii si antene.. Editat Decembrie 21, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 După pățania din noiembrie cu poliția, mă gândesc să îmi iau și eu una. Problema este că nu le suport, nici când lucram pe camion nu umblam cu ea deschisă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate