Sari la conținut

Banditmania


hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

:D

 

valabil doar in Bucuresti cel mai probabil, ca asa am eu. Dar uite o idee .. .cauta un UPS vechi, ceva de 425 VA erau la un moment dat, si scoate firele si fa-ti singur un incarcator. Iesi gratis (evident daca si UPS-ul e gratis). Daca fac eu rost de unul, ti-l trimit la Buc sau ti-l aduc la SMAEB! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O baterie ok trebuie sa tine si 7 ani daca nu-ti bati joc de ea. Daca e o ieftineala, nu-i chiar noua si a stat descarcata complet un timp mai indelungat, sansele sa mai fie buna de ceva sint mici dar totusi incearca. Eu din pacate am experienta cu bateriile pt. ca am avut imbecila incapatinare sa-mi pun alarma auto pe motor. Nu exista, repet, NU exista comparatie intre ieftineli si ceva gen Yuasa.

Editat de gn77b
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana la Yuasa, nu are nimeni un redresor moto?! Recunosc ca nu am avut interesul de a investi in asa ceva pana aqm, dar am inteles ca incarcarea peste valorile specificate (gen 0.6 A sau 1.6 A) pana la 20 A ( batranul redresor romanesc de pe la Dacii) + ceafa porc = o friptura in suc propriu.

Bateria pe care o am este SAITO exact ceva specificata pe site-ul Louis pentru modelul WVA8, pe care o am de 2 ani. In prima iarna a stat pe motor si in casa si periodic la 2-3 saptmani mai porneam motorul pentru 10-15 min. Iara aceasta nu am mai pornit-o de loc, iar bateria a stat toata iarna in casa, in debara (temp ULTRAconstanta).

Ceva sugestii! Unde as putea sa masor valorile releului de incarcare? Mi-e sa nu se fi dus si asta.



Vreo parere despre asta:

http://www.rombat.in/index.php/ro/bateriile-rombat/baterii-de-pornire/baterii-moto/agm-fara-intretinere/item/root/rbx12-bs

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a lasat cineva o baterie Bosch, sa o mai pun pe redresor. A murit subit, fara vreun motiv si n-a mai vrut incarcata. Am vorbit pe PM cu un tip, tot de pe forum, mi-a zis ca se ocupa cu intretinerea bateriilor de locomotive si cica de multe ori fix asa pica, subit. Naiba sa le ia. Concluzia mea e toate cele ieftine sint la fel. Vrei ceva bun, incepe cu Y. Restul e wishful thinking.

 

PS: daca ai redresor auto, merge si varianta cu inseriat un bec. Daca pui un bec standard de semnalizare (21W), iti limiteaza curentul pe la 1,5 amperi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am Saito pe bandit...de 5 ani(2 la mine,3 la anteriorul proprietar).Cu manere incalzite,priza(folosita intens pt tel,gps si intercom) si 0 mentenanta nu am avut probleme.Redreseaz-o si trage concluzia.Tine tine,nu tine o schimbi,ultra simplu.In plus verifica sistemul electric,incarcarea(la un service autorizat nu pe net).Peste cei 130ron cat costa rombatul mai pui 2 poli si iei ceva ok.Experiente neplacute(din spusele clientilor si constatari) au fost cu bosch si varii chinezarii.Yuasa Varta chiar si Saito(rar ce-i drept) au feedback pozitiv.Succes si multi km fara incidente

p.s: sau incearca una cu jelatina(nu m-am putut abtine scuze :)) ) orice marca,jelatina sa fie :) Tavi H.N.T Motors

Editat de tavi_cc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

marmotzell. te astept dupa orele 17:00 in fiecare zi de luni pana vineri in militari, pe la gorjului, cu tot cu baterie. Nr. de tel. il primesti pe pm.

Haida spor si asfalt uscat celor care au iesit deja pe strazi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@marmotel, asa arata releul ala de care iti ziceam eu, si daca nu ma insel e facut de vicma

post-68651-0-41076200-1395772398_thumb.jpg

si este asta de aici

si uite atat indica ampermetru de la redresor dupa ce l-am pus pe baterie.

post-68651-0-54825100-1395772562_thumb.jpg

dupa cum vezi e abia la 2 ceea ce ar trebui sa insemne ca nu e asa zapacita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

De curand am cumparat bujii pentru bandit de la louis. Selectand acolo motoreta potrivita, mi-au rezultat bujii iridium cr9eix. Ajung eu la motoreta, desfac vechile bujii, infiletez 2 dintre cele noi si cand, ce sa vezi? Stupoare! Nu puteam sa infig pipele in bujii. Ma tot uit eu, ma invart, iau o bujie veche si vad ca de fapt aia era cr8eix. Capul bujiei cr9 este mai gros decat cel de la cr8. Ciudat este ca in manual scrie ca merg cr9. Ma gandeam sa schimb pipele sau ceva (am dat vreo 350 de lei pe bujii si probabil ca nici inapoi nu cred ca pot sa le mai duc).

 

Ceva sfaturi, idei?

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

schimba pipele. Am mai auzit de oameni care au pus pe banditi cr8, asa ca probabil fostul proprietar a facut exact asta.

 

 

Hai ca m-am prins: se desfileteaza capacelele si raman ca si CR8. O sa fac si proba efectiva cand le voi monta si vedem daca porneste.

 

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca m-am prins: se desfileteaza capacelele si raman ca si CR8. O sa fac si proba efectiva cand le voi monta si vedem daca porneste.

 

:cheers:

eh de asta am uitat ... am crezut ca nu mai vin cu capacelele alea pe ele ... spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt doar cateva marimi standard de bujii, ma refer la forma. CR8 sau CR9 sunt identice ca forma, difera caracteristica termica. Se monteaza cu sau fara acea piulita buclucasa, in functie de agregat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am schimbat la kawasaki... aveam cr8ek si am puys cr9ek. nu cred ca e diferenta.

nu cumva are piulita deasupra cum avea alea de dacie ? :D

 

Ba da, cu capacelele alea infiletate. Mi-a dat prin cap sa le desfiletez, insa nu prea mergea usor si m-am gandit sa nu rup ceva in bujie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare banditi!

Am scos si eu mobra acu vreo 2 sapt... a pornit la prima cheie, a-3-a invarteala de motor, dupa o pauza de aproape 7 luni :eek:

Dupa care, am pus-o la punct.

- schimbat ulei

- schimbat bujii+filtru aer

- curatat/reglat/sincronizat carbelitoare

- revize furca (ulei simeringuri)

- schimbat rulmenti jug

- burdusit rulmentii la roti cu vaselina

- montat toba Leo Vince SBK (pfuai ce frumos s-aude...imi mai trebe doar un dB-killer, just in case)

- montat ungator Loobman (o sa va zic ce si cum lucra dupa 1 mai)

- verificat cap coada: suruburi, jocuri etc...

- placutele + lichidul de frana si aerisirea au mai putin in 1500 km/1an

 

mai am de schimbat:

- cauciuciuri

- s-ar putea si bateria (asta de o am e din 2009 si nu bag mana in foc pt ea, sa vedem)

 

Acum tehnic e giugiuc, estetic e binisor :P...

 

Maine ma duc la ITP...sper sa nu-mi faca probleme toba...

chiar, are vreunu dintrre voi Leo Vince pe mobra? am si eu nevoie de un db-killer pana maine seara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uitindu-ma la lista aia mi-e imposibil sa nu ma gindesc la conservarii care se smiorcaie ca trebuie sa-si schimbe cauciucurile. Auzi, 600 de lei toate 4, hotie la drumul mare! :crack:

 

Chiar is curios daca zic ceva de toba. La Iasi la RAR (nu mai trec pe acolo pt. ITP in viata mea, de-acum avem service autorizat pt. ITP moto 36.gif) zicea Mitica ca atitta timp cit are E-ul ala gravat e ok.

Editat de gn77b
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da...m-a cam lovit revizia asta la buzunar, dar unele chestii ma vor tine 2-3 ani

apropos, pe ceas, banditul meu a facut 59.0000 km :D

 

Teoretic, E-ul ala te scapa din rahao....Leo V zice ca tobele astea ale lor sunt omologate/legale in E.U. atat timp cat mergi cu db-killeru' instalat... (sunt 2 tipuri de db killere, unul mai lejer, si unu mai sufocant) asa ca, sa fiu sigur, am imprumutat unul de la cineva si-l montez maine dim inainte sa merg la ITP. BTW, la nemtalai nu merge decat un singur tip de db killer, ala care sufoca mai mult.

Oricum, daca nu s-au schimbat lucrurile intre timp, statia la care merg nu e dracu' in persoana, sa vedem ce face frate-miu, ca merge si el maine cu mine, si are un chopper cu tobe americanesti....a zis ca daca-l respinge da o fuga la mercerie si se intoare cu 2 "bureti" de sarma in fiecare toba :laugh:

 

Am auzit zvonuri cum ca astia de la RAR Buc te pun sa vii cu toba orginala la "prima inmatriculare", si n-ai cum sa scapi de ei, ca atunci cand faci carte unei mobre aduse de afara, esti obligat sa faci ITP la RAR....dar astea-s zvonuri, n-am patit-o pe pielea mea...

Mai sunt zvonuri cum ca au inceput militienii bucuresteni sa stie ce e ala db-killer, si cum arata/suna toba fara el, si daca te opresc si nu-l ai la tine sa-l montezi, iti salta talonu'...dar tot asa, zvonuri si nimic concret.

Se plangea un baiat de prin Oltenia ca a ramas fara talon ca i s-a parut militianului ca suna cam tare, pe un topic p-aici, dar n-am inteles daca avea toba omologata cu sau fara silencer, sau un burlan facut pe genunchi/ originala golita.

Alta idee ar fi ca ii doare la basca si pe miltieni si pe RAR daca ai tu toba cu E si db killer, cica in omologare in RO e doar cu toba originala, si legea locala, e mai sus ca aia U.E.... dar plm, asa si cu oglinzile, ghidoanele, scarite, manete, semnale etc...aftermarket...

Dracu stie!

Oricum, merita o toba "de firma". se simte diferenta de sunet si greutate. s-aude B6-ele meu de zici ca e GSX1400, nu de tare, ci de gros/bass :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Garcea nu are voie sa-ti ia talonul ca asa vrea el decat daca este impreuna cu cei de la RAR si acestia zic ca e ceva in neregula. Si la ITP daca-l faci la sevice poti sa patesti ca mine sa-ti blocheze RARul ITPul prin calculator si trebuie sa astepti pana vin ei. Cand a venit inspectorul sau cum s-o chema nu tu frane nu tu lumini la serie, cauciucuri si toba s-a uitat.Ale mele erau stoc (au si poza de la omologare sau ITPurile anterioare la o adica) si neplacerea a fost ca l-am asteptat 40min.

PS primul ITP l-am facut la RAR (pentru ca nu stiam alt loc) si tin minte ca era cineva cu o albinuta si numai ce la vazut la coada slujbasul si i-a spus ca o sa-l respinga din cauza tobei ca nu-i stoc (parca era carbon).

Oricum cand achizitionezi o mobra trebuie sa treci pe la RAR cel putin pentru certificatul de autenticitate, si cu o toba care nu e stoc nu prea cred ca se obtine.

Editat de vlad58
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E din carbon toba?

 

Btw, ai o poza cu dB killerul ala mai silentios? Vreau sa-mi fac altul sau sa-l modific pe asta, eu m-am saturat de zgomot.

 

e din aluminiu

 

uite silencerul ala mai sufocant:

 

10003609_662387317155820_740046022_o.jpg

 

 

si uite-l si pe ala normal:

 

1655169_662387320489153_1805050942_o.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...