ruxi2k Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) Si mai am o intrebare : ce presiune bagati voi in anvelope ? eu bag fata 2.25 si spate 2.5 Revin cu intrebarea mea: Pot pune camera pe spate? Editat Iulie 15, 2015 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 (editat) Revin cu intrebarea mea: Pot pune camera pe spate? poti verifica daca iese bine valva de la camera prin orificiul valvei de pe janta,daca da,asta e!nu cred ca-i mare filosofie,sa-i dai cu talc inainte de montare si cauciucul sa nu aibe rizuri interioare accentuate sau taioase,daca are ,cumperi si protectie de camera,in principiu ar trebui sa nu ai probleme,poti incerca si cu spray antipana sa vezi daca mai pierde.....bafta! Editat Iulie 16, 2015 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Eu nu as pune camera. Riscurile sunt mult mai mari! Cauta pe unde scapa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 (editat) corect,riscurile sunt mai mari cu camera,expozia pneului e una dintre ele....S-ar putea sa ai un por pe cauciuc,valva sa nu etanseze bine sau sa fie crapata,ventilul sa nu inchida bine....cum ti-am scris mai sus,incearca cu spray de pana,e cam 25-30 lei,apoi vezi ce si cum. Editat Iulie 17, 2015 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Cine ma poate ajuta cu un site ceva de unde pot comanda accesorii gen parbriz, oglinzi, semnalizari si chestii de genul ? Si multumesc Sile pentru lamuriri:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 www.louis.de e cel mai la indemana. ebay.co.uk sau ebay.de cele mai ... accesibile. astea sunt doar cateva variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Salutare. Al meu Bandit e acum de vanzare. Motoreta buna si fiabila, nu m-a lasat niciodata in drum /index.php?/topic/729616-suzuki-bandit-600n/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Salut, O intrebare scurta: Mai multe linii inseamna mai tare sau mai moale?E vorba de reglajul de la furca. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 cumpar aripa fata bandit 600 an 1996. azi a avut fratele meu grija sa dea cu spatele masini in motocicleta mea si mi-a spart aripa fata,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Salut, O intrebare scurta: Mai multe linii inseamna mai tare sau mai moale?E vorba de reglajul de la furca. Multumesc Pai piesa aia apasa mai tare pe arc cind o stringi, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Salut, Ce bujii puneti pe modelul 2007+? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Salutari tuturor, Astazi fiind a doua zi de cand m-am urcat in saua motorului am avut ghinionul sa ii fac "botezul"...din fericire l-am scapat de pe loc dar daca nu il lasam jos si incercam sa evit iesia mai urat Cine a zis ca motociclistii nu sunt vazuti in trafic mare dreptate a avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Salutari tuturor, Astazi fiind a doua zi de cand m-am urcat in saua motorului am avut ghinionul sa ii fac "botezul"...din fericire l-am scapat de pe loc dar daca nu il lasam jos si incercam sa evit iesia mai urat Cine a zis ca motociclistii nu sunt vazuti in trafic mare dreptate a avut. Bine ca esti ok, si de acuma incolo nu mai astepta sa te vada lumea, considerate invizibil si o sa ai mai putine evenimente. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 am si eu o intrebare. am modelul s din 2000, pe la 160 imi cam vibreaza toata motocicleta. e normal? asa e si la voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 nu! verifica tot ce inseamna rulment (inclusiv cei de jug), lant, cauciucuri (deformari, echilibrari)... de curiozitate, face asa in toate treptele? banditul are o vibratie, la o anumita turatie... asta ca sa excludem acea vibratie a motorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Vibratia de la 4-5 k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Acea vibratie apare si la mine pe la 5k, dar la 5K sunt doar 100km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 pai nu am incercat sa ajung la 160 cu a 4 a . la 160 aveam undeva la 8k. nu sunt foarte mari vibratiile, dar sunt .adica am ajuns undeva la 170 si gata m.am oprit, vedeam si oglinzile cum vibrau » Post actualizat in 30 Jul 2015 10:47in rest nu vibreaza, merge excelent . ideea ca parca la 160-170 ar fi limita ei...si vroiam sa stiu daca voi atingeti sa zicem si 200 . bine turatii ar mai avea. e doar o curiozitate. ca sincer nu imi place senzatia de la 140 in sus. plus ca e deranjant si vantu. » Post actualizat in 30 Jul 2015 10:48a si inca ceva, pe zi ce trece ne indragostim si mai mult unul de celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 de-aia am intrebat in toate treptele ... ?? nu e vibratia motorului ... e prea mare viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Deci m am liniștit. Nu am de ce sa îmi fac griji. » Post actualizat in 30 Jul 2015 14:20 achimoto.ro/ghidon-alu-street-low-rosu-wrp.html...credeți ca as putea monta asa ceva?vreau o poziție ceva mai ridicat.. Parca stau prea rezemat în mâini... Era.cineva care îl schimbase aici pe forum, dar nu am reținut ce și cum. » Post actualizat in 30 Jul 2015 14:20 achimoto.ro/ghidon-alu-street-low-rosu-wrp.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Eu il am schimbat, dar din alte motive: era stramb. Tot WRP. Nu am simtit vreo diferenta notabila la pozitie, dar nici nu stiu daca e diferit de cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Pai sint o gramada de geometrii. Al meu e mai lat si mai jos, diferenta e radicala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Da e și mai spre tine? Adică mai aproape de corp ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Nope, invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibandit Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 (editat) Eu am lsl putin mai jos decat stock dar am pus niste inaltatoare de la louis.de care le si plaseaza un pic mai in spate. Este mult mai lat ghidonul acum dar si mult mai manevrabil decat cu cel original mai ingust.. Editat August 2, 2015 de andreibandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate