Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

Pun si eu ceva poze din tura din zona Branului. A fost super fain, peisaje de vis, trasee pe masura, si... doua seri de pomina :friends: De la crampoane la slicuri, ne-am balacit cu placere pe coclauri prin noroaie si ape de munte fara sa ne plangem prea mult de carene rupte, parbrizuri crapate si altele...

A fost fain :rock:

https://picasaweb.google.com/115298495788126860111/LaHoinarealaCuAfricanele#

Editat de Mihutz77
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator VULPOIU

Întrebare de... copil prost (sau nu)

Diferă cadrele de la XRV750 (Africanul) față de cadrul de NX250 (Dominatorul mic) ?

În ideea, se poate monta pe Dominator carenaj+rezervor+Âşa+celelalte de African ?

Link spre comentariu

Am ataÂşat traseul de sâmbătăt. E împărțit în 2.

Verificați pe linkul -> http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=18&t=120&p=799#p799

(Nu am reuiÂşit să ataÂşez aici nimic.)

In arhiva aia mai este un traseu micuț pe care l-am făcut duminică cu Gabi brusc.

Pentru a vizualiza traseele pe o hartă folosiți -> http://www.gpsvisualizer.com/

Aici incărcați câte un fiÂşier Âşi o să apară dâra pe care am mers pe hartă.

HCMM

P.S. Am găsit Âşi eu o poartă cu inventar duminică. ;)

Link spre comentariu

Am ataÂşat traseul de sâmbătăt. E împărțit în 2.

Verificați pe linkul -> http://www.xrv.ro/fo...=120&p=799#p799

(Nu am reuiÂşit să ataÂşez aici nimic.)

O-hoooo... deci am facut treaba buna bigstar.gif

Haideti, cu mic, cu mare pe xrv.ro, ca este loc pentru toti makeout.gif

Link spre comentariu

Întrebare de... copil prost (sau da)

Diferă cadrele de la XRV750 (Africanul) față de cadrul de NX250 (Dominatorul mic) ?

Nu Paule, cadrele is identice, ce conteaza ca una e de 7 jumate si alta e de 2 jumate.

Trebe sa iei Flexu si sa tai cilindru din spate de la african, dupa care pui ce ramine pe cadru de domi de 2 jumate si o sa ai NX de 375 ccm.Ai ca-i simplu si usor. :moron:

Link spre comentariu

Evident ca difera; nu intra in cadru de domi mic niciun motor in V!

...insa pe un domi mare... :scratch: ...n-am incercat dar am un cadru in plus in Bucuresti. Daca vrea cineva sa se plimbe, verificam :P

Editat de switch
Link spre comentariu

Vizitator VULPOIU

...Âşi iaca aÂşa, printre băÂşcăliile unor mari meÂşteri... mari, s-a pierdut Âşi modificat întrebarea...

Eu întrebam:

Se poate pune carenaj de African pe Dominator de 250 ? (evident se păstrează cadrul+motorul!)

Link spre comentariu

cam greu! pentru ca africana este foarte lata, 2 faruri si rezervorul ala de peste 20l, pe cand domi-ul e o mobra ingusta. daca ai banuti, nervi si scule se poate confectiona ceva asemanator dar de pus direct nici vorba

BUBA MEA! RAULICA STRICA TOT o futizat un ignition coil, pen ca o crezut ca se poate schimba fisa si pipa bujiei. este vorba de rd04, si drept si prin urmare sponsorizeaza cineva ignition coil-ul de la cil. spate, bujia din ext ?:rolleyes:

becurile de italia se pot inlocui cu succes cu altele Led care sa lumineze mai puternic si sa nu fac schimbari, gen pus h4, electronisme necunoscute mie?

Link spre comentariu

becurile de italia se pot inlocui cu succes cu altele Led care sa lumineze mai puternic si sa nu fac schimbari, gen pus h4, electronisme necunoscute mie?

In niciun caz cu unele LED. Am incercat cu unele f scumpe si nu e combinatie (am incercat in far mic, far mare, far mic cu sticla clara, far mare cu sticla clara, lupa ieftina si lupa de Audi A4). Xenonu poate merge.

Editat de switch
Link spre comentariu

Salut,

are careva dintre voi un cablu de kilometraj in plus? ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa fac comanda de unu. Multumesc anticipat.

numai bine.

Daca se potriveste de Transalp PD06, am eu, nou, nefolosit

Link spre comentariu

stie cineva diametrul colierului de la toba/galerie sau unde gasesc asa ceva ?

multumexxx

diametrul galeriei este de 43mm dc nu ma insel .. dili are pe stoc coliere cu 25 lei ... bafta!

Link spre comentariu

Are cineva idee de unde pot cumpara un ghidaj de lant pentru un RD03?

Ma refer la bucata aceea de plastic cauciucat care vine pe bascula si pe care freaca lantul.

Mi-am montat pe Transalp bascula de RD03 (multumesc mult Cstelia) si am dotat-o cu un amortizor de KTM LC4 si furca de CRF.

Se comporta incredibil in teren, dar datorita lungimii prea mari a amortizorului (+3cm) mi-a ros foarte repede ghidajul.

Se poate sa fi fost vina mea pentru lantul prea intins sau prea uzat, sau e posibil ca ghidajul sa fi fost imbatranit.

Cumpar un lant nou, un alt ghidaj, pun pe spate o foaie mai mare si sper sa se rezolve problema. Macar 5000 de km sa ma tina un ghidaj. Pot sa scurtez amortizorul, dar n-am de gand momentan.

Cunoaste cineva vreo sursa pentru ghidaj?

Multumesc mult,

Andrei..

Link spre comentariu

Ieri am scos iar caprele la pascut, 3 africane si un KLE 500 pe care o sa scrie in loc de twin cilinder, africa twin cilinder :crack:

Traseul a fost Brasov-Bran-Podu Dambovitei-Satic-Barajul Pecineagu (turul barajului)- retur.

Ciprian iar face pe crocodilul dar e constructiv...(citez "mana-n gaz..., da-i cu tupeu" mihut mihut, omori omu :crack: )

Pozele le asteptam de la ciprian.

In total 6 pers, 4 mobre , aprox 200 km :bigstar:

post-45861-0-86262900-1317039945_thumb.jpg

post-45861-0-21218200-1317039963_thumb.jpg

post-45861-0-34035600-1317039981_thumb.jpg

post-45861-0-53480900-1317039993_thumb.jpg

post-45861-0-97510600-1317040008_thumb.jpg

post-45861-0-43134200-1317040022_thumb.jpg

Link spre comentariu