Mihutz77 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Pun si eu ceva poze din tura din zona Branului. A fost super fain, peisaje de vis, trasee pe masura, si... doua seri de pomina De la crampoane la slicuri, ne-am balacit cu placere pe coclauri prin noroaie si ape de munte fara sa ne plangem prea mult de carene rupte, parbrizuri crapate si altele... A fost fain https://picasaweb.google.com/115298495788126860111/LaHoinarealaCuAfricanele# Editat Septembrie 19, 2011 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 SUPER TURA SI GASCA DE MILIOANE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Întrebare de... copil prost (sau nu) Diferă cadrele de la XRV750 (Africanul) față de cadrul de NX250 (Dominatorul mic) ? În ideea, se poate monta pe Dominator carenaj+rezervor+Âşa+celelalte de African ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Am ataÂşat traseul de sâmbătăt. E împărțit în 2. Verificați pe linkul -> http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=18&t=120&p=799#p799 (Nu am reuiÂşit să ataÂşez aici nimic.) In arhiva aia mai este un traseu micuț pe care l-am făcut duminică cu Gabi brusc. Pentru a vizualiza traseele pe o hartă folosiți -> http://www.gpsvisualizer.com/ Aici incărcați câte un fiÂşier Âşi o să apară dâra pe care am mers pe hartă. HCMM P.S. Am găsit Âşi eu o poartă cu inventar duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 În ideea, se poate monta pe Dominator carenaj+rezervor+Âşa+celelalte de African ? Cu un ciocan mare, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Cu un ciocan mare, da da' cu un ciocan mai mic si o arzatoare si launtrica dorinta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Oamenii sunt rai!...Raspunsul e NU!....E alt cadru alta mancare de peste! Nu se potrivesc ele diverse intre unele variante de africane, ce sa mai vorbim de restul!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Am ataÂşat traseul de sâmbătăt. E împărțit în 2. Verificați pe linkul -> http://www.xrv.ro/fo...=120&p=799#p799 (Nu am reuiÂşit să ataÂşez aici nimic.) O-hoooo... deci am facut treaba buna Haideti, cu mic, cu mare pe xrv.ro, ca este loc pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Întrebare de... copil prost (sau da) Diferă cadrele de la XRV750 (Africanul) față de cadrul de NX250 (Dominatorul mic) ? Nu Paule, cadrele is identice, ce conteaza ca una e de 7 jumate si alta e de 2 jumate. Trebe sa iei Flexu si sa tai cilindru din spate de la african, dupa care pui ce ramine pe cadru de domi de 2 jumate si o sa ai NX de 375 ccm.Ai ca-i simplu si usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) Evident ca difera; nu intra in cadru de domi mic niciun motor in V! ...insa pe un domi mare... ...n-am incercat dar am un cadru in plus in Bucuresti. Daca vrea cineva sa se plimbe, verificam Editat Septembrie 21, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sora13 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Salut, are careva dintre voi un cablu de kilometraj in plus? ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa fac comanda de unu. Multumesc anticipat. numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 ...Âşi iaca aÂşa, printre băÂşcăliile unor mari meÂşteri... mari, s-a pierdut Âşi modificat întrebarea... Eu întrebam: Se poate pune carenaj de African pe Dominator de 250 ? (evident se păstrează cadrul+motorul!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 cam greu! pentru ca africana este foarte lata, 2 faruri si rezervorul ala de peste 20l, pe cand domi-ul e o mobra ingusta. daca ai banuti, nervi si scule se poate confectiona ceva asemanator dar de pus direct nici vorba BUBA MEA! RAULICA STRICA TOT o futizat un ignition coil, pen ca o crezut ca se poate schimba fisa si pipa bujiei. este vorba de rd04, si drept si prin urmare sponsorizeaza cineva ignition coil-ul de la cil. spate, bujia din ext ? becurile de italia se pot inlocui cu succes cu altele Led care sa lumineze mai puternic si sa nu fac schimbari, gen pus h4, electronisme necunoscute mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) becurile de italia se pot inlocui cu succes cu altele Led care sa lumineze mai puternic si sa nu fac schimbari, gen pus h4, electronisme necunoscute mie? In niciun caz cu unele LED. Am incercat cu unele f scumpe si nu e combinatie (am incercat in far mic, far mare, far mic cu sticla clara, far mare cu sticla clara, lupa ieftina si lupa de Audi A4). Xenonu poate merge. Editat Septembrie 21, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Salut, are careva dintre voi un cablu de kilometraj in plus? ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa fac comanda de unu. Multumesc anticipat. numai bine. Daca se potriveste de Transalp PD06, am eu, nou, nefolosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 stie cineva diametrul colierului de la toba/galerie sau unde gasesc asa ceva ? multumexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sora13 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Daca se potriveste de Transalp PD06, am eu, nou, nefolosit multam fain dar nu cred ca il pot folosi pe cel de Transalp pt. au lungimi diferite, cel de Africana are 106 cm iar cel de Transalp are 86 de cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 stie cineva diametrul colierului de la toba/galerie sau unde gasesc asa ceva ? multumexxx diametrul galeriei este de 43mm dc nu ma insel .. dili are pe stoc coliere cu 25 lei ... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 coliere de forta gasesti la magazinele auto. cel de inox ( 44-47mm, ce-mi trebe mie ) la rolling e 8 ron, cel normal e 4,5 ron.restul tot la acelasi pret is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Are cineva idee de unde pot cumpara un ghidaj de lant pentru un RD03? Ma refer la bucata aceea de plastic cauciucat care vine pe bascula si pe care freaca lantul. Mi-am montat pe Transalp bascula de RD03 (multumesc mult Cstelia) si am dotat-o cu un amortizor de KTM LC4 si furca de CRF. Se comporta incredibil in teren, dar datorita lungimii prea mari a amortizorului (+3cm) mi-a ros foarte repede ghidajul. Se poate sa fi fost vina mea pentru lantul prea intins sau prea uzat, sau e posibil ca ghidajul sa fi fost imbatranit. Cumpar un lant nou, un alt ghidaj, pun pe spate o foaie mai mare si sper sa se rezolve problema. Macar 5000 de km sa ma tina un ghidaj. Pot sa scurtez amortizorul, dar n-am de gand momentan. Cunoaste cineva vreo sursa pentru ghidaj? Multumesc mult, Andrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel07 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salut,gasesti la www.dillypoit.ro eu am luat acum 2 ani origine Honda in jur de 200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salut,gasesti la www.dillypoit.ro eu am luat acum 2 ani origine Honda in jur de 200 ron. Multumesc mult...imi iau 2 ca e groaznic daca ma lasa cauciucul ala, mi-a mancat 2 mm din bascula in 1 km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Ieri am scos iar caprele la pascut, 3 africane si un KLE 500 pe care o sa scrie in loc de twin cilinder, africa twin cilinder Traseul a fost Brasov-Bran-Podu Dambovitei-Satic-Barajul Pecineagu (turul barajului)- retur. Ciprian iar face pe crocodilul dar e constructiv...(citez "mana-n gaz..., da-i cu tupeu" mihut mihut, omori omu ) Pozele le asteptam de la ciprian. In total 6 pers, 4 mobre , aprox 200 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 nu va mai saturati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate