marele blond Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Salut. Am o Africană de vreo 12 ani și încă nu am reușit să ajung la Nădrag. Se ține anul ăsta? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 La 10.04.2024 la 20:09, marele blond a spus: Salut. Am o Africană de vreo 12 ani și încă nu am reușit să ajung la Nădrag. Se ține anul ăsta? Mulțumesc. Da, între 14 și 16 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jrmm Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 Salutare! Mă poate ajuta careva cu un sfat? Curge puternic robinetul de rezervor, canaua de benzina. Pe original e destul de scumpă Știe cineva daca se potrivește de la alt model de Honda? Sau are cineva un astfel de robinet de vânzare? Africa Twin XRV 750 1997 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate