boieru' Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Mai da ce saritzi totzi cu gura. Eu stiam ca e stabilita atunci, dar am vazut ca au mai aparut comentarii dupa asta, in care s-au mai propus locatzii. Si de aceea spuneam sa se stabileasca odata, ca m-am saturat... Nici nu stiu daca o sa fie gata motorul pana atunci, daca o sa mai am permis, sau daca o sa fiu pe uscat sau la munca. Dar daca nu e gata Reta pana atunci, cred ca o sa vedetzi prima Afrika Twin cu pedale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Mai da ce saritzi totzi cu gura. Eu stiam ca e stabilita atunci, dar am vazut ca au mai aparut comentarii dupa asta, in care s-au mai propus locatzii. Si de aceea spuneam sa se stabileasca odata, ca m-am saturat... Nici nu stiu daca o sa fie gata motorul pana atunci, daca o sa mai am permis, sau daca o sa fiu pe uscat sau la munca. Dar daca nu e gata Reta pana atunci, cred ca o sa vedetzi prima Afrika Twin cu pedale... personal n-am dorit sa deranjez pe nimeni .. dar pe bune.. la fiecare 2 saptamani iarasi se incepe cu intrunirea si locatia aferenta.. tocmai de asta vezi posturi care incep din nou cu ideea intrunitii cd deja s-a stabilit. personal nu am absolut nimik contra sa se schimba data/locatia.. dar o data ce majoritatea a fost de acord nu are sens sa reluam, nu? @boieru: Mult succes cu reparatiile si sper sa fii gata cat mai devreme.. cel putin pina in iulie. chiar nu cred ca vreau sa vad o africana cu pedale Editat Mai 12, 2009 de cernunos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) salutare !Deschid lista: 1. Sherky - 1 set - fara nume 2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' Editat Mai 12, 2009 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) 1. Sherky - 1 set - fara nume 2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). Editat Mai 12, 2009 de za_sly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 1. Sherky - 1 set - fara nume2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). 10.xel-un set fara personalizare si spune-mi ce-ai mai facut cu scrisul cu africa twin...si pt baietii din husi alica si luci(rip)cred ca vor cate un set personalizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 da da ! ma bag la un set , dar nu personalizat ( nu stiu cum ar suna Africa Twin Romania - RIP )) deci : 10. RIP-HUSI : 1 set nepersonalizat Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 10.xel-un set fara personalizare si spune-mi ce-ai mai facut cu scrisul cu africa twin...si pt baietii din husi alica si luci(rip)cred ca vor cate un set personalizat... 11. set nepersonalizat - alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 1. Sherky - 1 set - fara nume 2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). 10.xel-un set fara personalizare 11. RIP-HUSI : 1 set nepersonalizat 12. set nepersonalizat - alex sper ca nu am omis pe nimeni din lista de pana acuma 13. vlad302 -1 set- cu nume, adik numar "302" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 1. Sherky - 1 set - fara nume 2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). 10.xel-un set fara personalizare 11. RIP-HUSI : 1 set nepersonalizat 12. set nepersonalizat - alex 13. vlad302 -1 set- cu nume, adik numar "302" 14. Un set personalizat "Mielu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 1. Sherky - 1 set - fara nume2. Perl - 1 set - cu nume : PERL 3. Si mie un set cu PEDROS. 4,5. 1 set custom - OLDMOTORS + 1 set custom - GROSSVATER 6. 1 set, cu nume: BALEE 7. 1 set, cu nume. JEAN, adica. 8. un set cu nume: Bulinu' 9. Sly - un set, cu nume (Sly). 10.xel-un set fara personalizare 11. RIP-HUSI : 1 set nepersonalizat 12. set nepersonalizat - alex 13. vlad302 -1 set- cu nume, adik numar "302" 14. Un set personalizat "Mielu" 15.nepersonalizat 1 set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Un set personalizat cu ETY - evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Un set personalizat cu ETY - evident... Bah, ne personalizam cu totii.., vom fi numa personalitati pe Africane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Partea buna este ca o sa ne (re)cunoastem, cind ne intilnim prin trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Partea buna este ca o sa ne (re)cunoastem, cind ne intilnim prin trafic. eu sincer prin trafic nu prea ma uit dupa stickere .. mai ales in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Prieteni, balena mea a capatat o noua evacuare. Rezultatul este ca acum ma aude lumea in trafic si motorul raspunde mult mai bine la acceleratie. In plus, am reusit sa-mi repar si tripmaster-ul (2 capacitori erau lesinati, iar zeama ce a curs din ei a deteriorat un traseu din sandwich-ul placii). Cu ocazia asta am facut si modificarea care iti permite sa vizualizezi viteza pe tripmaster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Prieteni, balena mea a capatat o noua evacuare. Rezultatul este ca acum ma aude lumea in trafic si motorul raspunde mult mai bine la acceleratie. In plus, am reusit sa-mi repar si tripmaster-ul (2 capacitori erau lesinati, iar zeama ce a curs din ei a deteriorat un traseu din sandwich-ul placii). Cu ocazia asta am facut si modificarea care iti permite sa vizualizezi viteza pe tripmaster. frumos un mic video cu sunetul balenei se poate? cu db se incadreaza in norme? sa nu iei amenda de la nenea garcea pt.zgomotul mare brrrmmm,brrrrmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Normal ca nu se incadreaza La turatie constanta nu face urat, cand bag mana in gaz si cand decelerez "it's music to my ears" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 eu sincer prin trafic nu prea ma uit dupa stickere .. mai ales in bucuresti Precum sti tu cine. doar inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 vreau si eu un set personalizat - MIRCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 asa...scrieteti toti de carevreti. si can s-a terminat lista eu le fac. adica dupa aia sa nu se trezeasca unu sa spuna ca vrea personaliat. ca eu fac personalizate si apoi restu simple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Domnule, da raspunde-mi si mie la PM ca i-mi moare piticu de deshidratare de cat se inbalaste dupa toba aia. Prieteni, balena mea a capatat o noua evacuare. Rezultatul este ca acum ma aude lumea in trafic si motorul raspunde mult mai bine la acceleratie. In plus, am reusit sa-mi repar si tripmaster-ul (2 capacitori erau lesinati, iar zeama ce a curs din ei a deteriorat un traseu din sandwich-ul placii). Cu ocazia asta am facut si modificarea care iti permite sa vizualizezi viteza pe tripmaster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Prieteni, balena mea a capatat o noua evacuare. Rezultatul este ca acum ma aude lumea in trafic si motorul raspunde mult mai bine la acceleratie. In plus, am reusit sa-mi repar si tripmaster-ul (2 capacitori erau lesinati, iar zeama ce a curs din ei a deteriorat un traseu din sandwich-ul placii). Cu ocazia asta am facut si modificarea care iti permite sa vizualizezi viteza pe tripmaster. Salut ! e home made ? mai usoara ? se mai poate face ? cat? Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Normal ca nu se incadreaza La turatie constanta nu face urat, cand bag mana in gaz si cand decelerez "it's music to my ears" Arata foarte bine...poate pui un fisier wav ceva cu sunetul ei. La drum lung nu te ia de cap de la galagie? eu nu pot sa merg fara silencer la Leo Vince mai mult de 100 de KM ca ma turmentez si sperii fauna.... Bah, ne personalizam cu totii.., vom fi numa personalitati pe Africane! Hahahaha pai deja suntem personalitati. Daca ne intalnim o sa ne strigam numai dupa nick uri si porecle... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Referitor la toba... Toba este mult mai usoara decat cea originala si este de la African Queens modelul Dakar Racing 2 si in catalog costa 430 eur. O sa incerc sa inregistrez sunetul si sa postez aici pentru cei interesati. Ieri i-am schimbat si scaritele cu unele de rally raid, mai late. Azi am sa dau o tura sa vad daca e vreo smecherie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate