Toni Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 In numele Dunarea Motor Club Galati va felicit ca ati reusit acest lucru si va urez viata cat mai lunga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 SA TRAITI BINE....DAC MOTORS LA MAI MULTI SI MAI MULTE ASTEPTAM BOTEZUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Nu va urez sa cresteti mari ca se interpreteaza. Dar sa fie intr-un ceas cu cuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Sa ne traiti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 viata lunga si felicitari pt reusita !!! ESD M.C. IASI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 La cat mai multi ani si la o prietenie cat mai stransa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Felicitari Dac Motors , la mai mare si la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Sa fie intr-un ceas bun!!! Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Sa ne fie intr-un ceas bun, o vom tine tot asa, spre mai bine, si capul sus! Multumiri Motociclism.ro si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 PT Dac Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 (editat) FELICITATIUNI , ... , mai bine mai tarziu decat niciodata. Editat Februarie 24, 2006 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Hai noroc, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 FELICITARI! Sa aveti ani multi de existentza shi multe realizari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Cinste voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de realizari. Ma bucur foarte mult pentru reusita voastra, si totusi exista ceva ce ma face curios: cum de ati gasit acest nume, mai ales ca sunt foarte interesat de istoria dacilor, aceasta fiind "amanta sufletului meu" daca pot spune asa... Toate cele bune si la mai mare! '' Salutari cu faru' P.S. Mi-as dori sa ma inscriu si eu in club... ,ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de realizari. Ma bucur foarte mult pentru reusita voastra, si totusi exista ceva ce ma face curios: cum de ati gasit acest nume, mai ales ca sunt foarte interesat de istoria dacilor, aceasta fiind "amanta sufletului meu" daca pot spune asa... Toate cele bune si la mai mare! '' Salutari cu faru' P.S. Mi-as dori sa ma inscriu si eu in club... ,ma primiti? idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Hip hip ura! Hip hip ura! Sa fiti happy!! Felicitari "dacilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Felicitari!!! Asteptam botezul Clubului! Prietenie si Libertate! Botezul o sa-l facem cat de curand. Trebuie sa adunam fonduri shi sa hotaram data shi locatzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 La multi ani si BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Toate cele bune ,si la multe intruniri impreuna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 FELICITARI!-VALAH MC TARGOVISTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 A mai trecut un an. Am ajuns sa ne dublam numarul de membrii dar tot prieteni am ramas. Poza cu o mare parte din membrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Felicitari! I'll drink to that! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate