igi Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Si eu as vrea sa merg la Bikes on ice. Poate ne gasim cativa din Bucuresti sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 nu frigul e problema...aderenta e buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Bogdane foarte buna idee mi-ai dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Sa vedem cum o sa fie vremea pe atunci. Cred ca este o aventura interesanta...Mai ales daca mergem mai multi o sa fie mai frumos. Din toate variantele enumerate imi suradea cea propusa de Bogdan cu soriceii. Aveti idee ce rezultate a avut Raul cu lanturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Nu as avea curajul decat cu atas, sau cu un cadru cu roti ajutatoare, in genul celor de teste pt franare, pe pista alunecoasa, cu si fara ABS. Daca eram mai curajos faceam niste crampoane din cauciuc legate cu soricei sau altceva de roti. Ma gandisem la furtunul de cauciuc folost la sinele ingropate la tranvaie. Am salvat o bucata, folosita, pt alte intrebuintari si cred ca ar merge, dar nu am destul. In incheiere, setul complet montat in premiera pe Vstrom. Nu sariti cu paru, ca telefonul deformeaza. Top case-ul este mic , 330x330x420, cca45 L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 sa treaca sfarsitul lumii si vedem... , oricum daca este sa ajung la bikes on ice merg cu CZ-ul ca este cu 100kg mai usor ca v-stromul si este o joaca cu el pe alunecus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Amin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Salutare, Va rog sa dati o geana si pe vstromania.ro, incercam sa hotaram/votam o locatie pentru Vstromania 2013. Multumesc frumos si Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Nu as avea curajul decat cu atas... In anumite conditii nu faci mare lucru daca nu are tractiune si la roata de la atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Macar stai pe loc, nu in sant si cu motorul peste tine. Visul meu, oricum, este un Ural cu tractiune pe atas. Poate la pensie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Sa vedem cum o sa fie vremea pe atunci. Cred ca este o aventura interesanta...Mai ales daca mergem mai multi o sa fie mai frumos. Din toate variantele enumerate imi suradea cea propusa de Bogdan cu soriceii. Aveti idee ce rezultate a avut Raul cu lanturile? Ne vedem la Bike on ice dar cu ele pe africana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Vorbesti serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Uitati acilea, nu stiu daca a mai fost, pare foarte utila si sigura, mai ia si curba pe deasupra: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Nu as avea curajul decat cu atas, sau cu un cadru cu roti ajutatoare, in genul celor de teste pt franare, pe pista alunecoasa, cu si fara ABS. Daca eram mai curajos faceam niste crampoane din cauciuc legate cu soricei sau altceva de roti. Ma gandisem la furtunul de cauciuc folost la sinele ingropate la tranvaie. Am salvat o bucata, folosita, pt alte intrebuintari si cred ca ar merge, dar nu am destul. In incheiere, setul complet montat in premiera pe Vstrom. Nu sariti cu paru, ca telefonul deformeaza. Top case-ul este mic , 330x330x420, cca45 L. vaileleu asa is de late cele laterale ? ce dimensiuni au ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) http://www.metzeler.com/site/uk/products/tyres-catalogue/Karoo-3.html ia te uita ce noutate!!! mi se pare mult mai stradal decat karoo t. asta umple golul dintre tourance si karoo2 Editat Decembrie 23, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 arata interesant, dar par a fi si astea din categoria cauciucurilor zgomotoase pretul e maricel dar ok (cam 200e prechea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Azi m-am dat cu Bivolul pe A2 - 120 kmph. A fost frig (minus 7/9).. ..mai ales cand am coborat de la volan ca sa leg chingile mai bine.. se lasase animalul intr-o parte pe remorca. ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 nu sunt mai scumpe decat karoo t sau tourance. si nu cred ca sunt mai maspa decat karoo t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Arata bine caroaiele astea, dar neavand crampoanele intrepatrunse sigur vor fi zgomotoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Pace si belsug @gospodarule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) Sarbatori si An Nou fericit tuturor(fie ei si BMW-isti).... Editat Decembrie 25, 2012 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Craciun fericit si un an nou mai bun va urez tuturor! Doamne ajuta sa ne vedem sanatosi si fericiti la cat mai multe intruniri in anul ce vine!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) O idee pt deplasarea in siguranta iarna pe motor. http://thekneeslider.com/archives/2005/11/01/mtc-voyager-winter-wheels-for-your-motorcycle/ Nu stiu cat de legal poate fi la noi, dar merita discutat. Si inca un material interesant. http://www.wpi.edu/Pubs/E-project/Available/E-project-042312-114340/unrestricted/Sears_Segala_White_MQP_Report_2012.pdf Editat Decembrie 26, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Zilele astea m-am tot plimbat cu motoreta. Cred ca a devenit traditie la mine Destul de greu cu tourancele pana la asfalt uscat insa nu imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Ma uit la filmuletul Si sunt curios daca putem face si noi asa ceva. Fabio & Bogdan ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate