atw Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 @atw: daca iti merge jucaria... te apuci de productie in serie? (pentru v-stromerii romani) Daca merge bine si reusesc sa le produc suficient de ieftin (deocamdata n-am facut calcule), da. nici nu stiam ca exista asa ceva (Posi-tap). de unde le cumperi? merci adrian Am luat de pe Louis, desi sunt cam scumpe - 8.95€ 6 bucati. Cod 10032068 si 10032069 pe Louis, eu am luat din alea mai mici (10032069). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 @ atw nu mi-o lua in nume de rau da nu e mai bine o lipitura cu cositor bine izolata decat un sistem furacurent care poate da probleme in timp?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 @ atw nu mi-o lua in nume de rau da nu e mai bine o lipitura cu cositor bine izolata decat un sistem furacurent care poate da probleme in timp?? Teoretic da, dar din experienta mea de pana acum nu prea exista lipitura BINE izolata. Oricat de bine ai decapa, ai lipi si ai izola, in timp tot se mananca, mai ales daca e intr-un loc expus. La unele V-Stromuri mai vechi apareau in timp probleme cu aprinderea la unul dintre cilindri, si era tocmai de la o lipitura prost facuta si prost izolata din fabrica (am vazut pe stromtrooper.com niste discutii pe tema asta). Eu am folosit Posi-tap ca sa conectez o lampa de frana suplimentara, si pana acum n-am avut nici un fel de problema. E drept ca n-a trecut decat jumatate de an de atunci, sa vedem ce se mai intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Cine stie de un mi-as putea lua aparatoare pentru manere. Cele negre din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Cine stie de un mi-as putea lua aparatoare pentru manere. Cele negre din plastic. Da' cum ai ramas fara ele? Vezi la B&S sau la Elf Workshop, aduc la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Da' cum ai ramas fara ele? Vezi la B&S sau la Elf Workshop, aduc la comanda. A mai cazut motorul si s-au spart. La B&S sint foarte scumpe. O sa incerc si la ceilalti. Eu cind le-am luat cumparat au fost de la Suzuki Anglia la jumatate de pret fata B&S. Dar acum nu mai are cine sa-mi aduca din Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 A mai cazut motorul si s-au spart. La B&S sint foarte scumpe. O sa incerc si la ceilalti. Eu cind le-am luat cumparat au fost de la Suzuki Anglia la jumatate de pret fata B&S. Dar acum nu mai are cine sa-mi aduca din Anglia. Mda, la noi sunt scumpe rau, erau cam 60€ anul trecut. Intreaba-l pe userul dealer, el mai aducea piese de V-Strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) de aici:http://www.bikerfactory.it/bike2/index.html originale aici costa 80 euri !! si ale mele sunt lipite!! sau: http://www.touratech.com/shops/003/product...roducts_id=4651 Editat Februarie 17, 2009 de strom75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 sau: http://www.touratech.com/shops/003/product...roducts_id=4651 Asa mai merge... sunt 80€, dar macar au ranforsare de aluminiu. Uite si link-ul in engleza: http://www.touratech.com/shops/001/product...roducts_id=4959 Singurul dezavantaj e ca sunt mai mici decat alea Suzuki, iar ca sa protejeze bine la vant trebuie sa cumperi si spoilerul ala de 20€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Asa mai merge... sunt 80€, dar macar au ranforsare de aluminiu.Uite si link-ul in engleza: http://www.touratech.com/shops/001/product...roducts_id=4959 Singurul dezavantaj e ca sunt mai mici decat alea Suzuki, iar ca sa protejeze bine la vant trebuie sa cumperi si spoilerul ala de 20€. Cu metal le-as vrea si eu. De cele de plastic m-am convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Mi-au sosit crash-barurile ,maine montez cricul,crashurile si un topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) La protectiile de maini m-am uitat lung si eu. Problema cu spartul lor si a manetelor, la cazaturi relativ usoare, nu se rezolva numai cu unele ramforsate cu aluminiu. Foarte slab si lung este si surubul din capatul ghidonului care se stramba imediat. Am stat mult in dubiu sa le modific sau nu, prin adaugarea unei ranforsari metalice si a unui sistem de prindere mai solid, dar ma gandesc ca astfel salvez manetele si protectiile, dar indoi ghidonul, ceeace m-ar deranza mai mult. Deocamdata le-am lasat asa, dar sant curios si la ce au facut alte firme in domeniul asta. Editat Februarie 18, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Cred ca astazi am auzit si eu *ZGOMOTUL*, in sfarsit!!! Am trecut peste o sina de tramvai mai inalta, si am auzit un "CLONC" metalic infundat din furca. A fost ceva cu totul nou pt mine. E drept ca erau 0 grade, fulguia usor, eu abia plecasem de acasa si probabil uleiul din furca era marmelada. Pe vreme mai calda (chiar si 3-4 grade) n-am auzit niciodata sunetul asta, deci probabil are legatura cu vascozitatea uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 sunt foarte multi care nu il aud decat iarna, eu ma numar printre ei,vara doar in conditii deosebite il aud........oricum....bine ai venit in clubul nostru al "cloncaiturii" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Stromule 75, cum gasesc furtunul cu vacum pt cuplarea ungatorului de lant? Am mai gasit un robinet vacumatic si vreau sa-l probez in conditii reale de exploatare. Legat de cloncanit, la mine a facut urat din prima zi si indiferent de temperatura, incarcare sau reglaje. Orice incercam, diferentele erau minore. Acum am scapat. Mai distrativa si voi. Editat Februarie 18, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 adica vrei sa stii de unde iei aspiratie pentru robinet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Pe fiecare galerie de admisie in practica intre cilindri sunt doua tevi mici de cupru acoperite cu dopuri de cauciuc. Scoate un dop si pune acolo furtunul.Ala e vacumul!!! Daca gasesc pun poza! PR: daca ai manualul de service se vad bine acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Cu metal le-as vrea si eu. De cele de plastic m-am convins Am avut protectii ramforsate cu aluminiu pe un dr350 si la o cazatura cand am lovit pamantul protectia a vrut sa faca o miscare de rotatie dar nu a putut de mana mea , rezultatul a fost mana nefunctionala 1 sapt,asa ca nici pe mine nu m-au convins cele ramforsate. Editat Februarie 18, 2009 de spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Salutare Strom. Merci azi am primit husa. E super materialul din care e facuta, dar e un pic mai mica decit cea pe care o aveam. Am vazut si hainele de la varul tau. Sint super OK iar preturile sint bune. Mai vorbim pe mess ca as mai fi interesat de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) sper sa fii multumit de ea, da chiar iti intra motocicleta in husa? mie imi intra!!! si doar e aceeasi! Editat Februarie 18, 2009 de strom75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 sper sa fii multumit de ea, da chiar iti intra motocicleta in husa? mie imi intra!!! si doar e aceeasi! Da intra perfect, dar e un pic mai mica ca cealalta. Oricum materilele din care e facuta sint f. bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Concluzia: nu vreau dopuri in urechi dar vreau liniste (nici nu sunt pretentios, nu?) Timpul le va rezolva pe toate, daca nu porti dopuri acum o sa ai parte de liniste mai incolo. Lasa fudulia si baga dopuri in urechi, ca e mai sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Timpul le va rezolva pe toate, daca nu porti dopuri acum o sa ai parte de liniste mai incolo. Lasa fudulia si baga dopuri in urechi, ca e mai sanatos. Apai nu mi-am luat casca de aproape 400 EUR ca sa imi pun dopuri in urechi. Asa imi luam o casca de pana in 100 EUR si imi puneam dopuri. Revin si zic ca casca e super silentioasa. Daca aveam motor naked nu aveam probleme. Acum am lasat parbrizul la maxim sus (e prins de motor in ultimele 2 gauri de jos) si l-am inclinat cu 4 saibe puse la surubul de jos). Nu am avut tim sa testez inventia asta pentru ca de a doua zi a inceput sa ninga pe la noi (si asta face si acum). Dar cand o testez o sa va spun ce a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Apai nu mi-am luat casca de aproape 400 EUR ca sa imi pun dopuri in urechi. Asa imi luam o casca de pana in 100 EUR si imi puneam dopuri.Revin si zic ca casca e super silentioasa. Daca aveam motor naked nu aveam probleme. Acum am lasat parbrizul la maxim sus (e prins de motor in ultimele 2 gauri de jos) si l-am inclinat cu 4 saibe puse la surubul de jos). Nu am avut tim sa testez inventia asta pentru ca de a doua zi a inceput sa ninga pe la noi (si asta face si acum). Dar cand o testez o sa va spun ce a iesit. Sa stii ca e irelevant cat ai dat pe casca - oricum se recomanda dopurile pentru confort maxim. Mai mult, majoritatea site-urilor unde eu am vazut review-uri subliniaza faptul ca nivelul zgomotului se apreciaza atunci cand casca e purtata cu cagula + dopuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate