Lucian_M Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Harnic sau nu? Mulțumesc, Marian, pentru jucărie, abia in seara asta am apucat să o montez. Cu ocazia asta am scurtat levierul, îmi ajungea capătul fix înaintea întăriturii de pe cizmă. S-a belit pielea acolo, intră apă. În dreapta nu intră. Făcut și suport pentru termos, a ieșit interesant. Și extensie talpă cric, dar nu e gata (duraluminiu de 6 mm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Cuzinetii ALL BALLS RACING sunt buni pentru DL650 2008 ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Cuzineti de furca? Daca da, sunt buni, da nu ca aia originali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Cuzineti de furca? Daca da, sunt buni, da nu ca aia originali. Da, despre cei de furca intrebam. » Post actualizat in 30 Jun 2018 07:06 Neata buna, A venit momentul sa schimb cauciucurile pe DL650. Din 2012 tot Anakee 2 am avut si m-am saturat moral de ele. Ce imi trage acum cu ochiul e Pirelli SCORPION RALLY STR. A pus cineva gumele astea? Daca da, niste pareri ar fi binevenite. Mersi, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Salutare, De cca 1 saptamana am schimbat motorul si am achizitionat si eu un Vstrom 650, din 2011. Foarte multumit in cei 1000 km facuti pana acum. Inafara de "bubele" specifice, adica frana fata si suspensiile nu am nimic de comentat. Am cateva intreabari 1)Ce imbunatatiri la suspensie pot aduce sa fie mai ferma. Banuiesc ca arcuri schimbate. Daca a facut cineva ce imi recomandati? Vreau sa fac ceva cu suspensiile pentru ca uneori merg si cu pasager si incarcat full cu bagaje. Pe langa asta imi place sa merg si pe viraje si cred ca Stroama face asta foarte bine. Uneori comenteaza daca se intra prea tare in viraj, dar asta poate daca intaresc putin suspensiile si le reglez cum trebuie rezolv asta. 2) Si-a ridicat cineva scaritele? Nu de alta dar deja am dat cu ele pe asfalt de cateva ori si imi e frica sa nu le polizez prea tare 3) Ce verificari pentru chestii specifice imi recomandati, in ideea in care motocicleta va mai face 20 k anul asta. Merci, Alex Editat Iulie 2, 2018 de manoliu_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Legat de suspensii, poti schimba arcurile cu unele HYPER PRO, investitia nu este foarte mare (undeva pana in 200 eur) si se va simti o imbunatatire clara. Nu ridica scaritele ca o sa-ti schimbi toata ergonomia triunghiului sa-scarite-ghidon, lasa-le asa, nu se intampla nimic daca le polizezi. Pune-ti filtru de aer K&N, ajuta motorul sa "respire mai bine" si nu trebuie sa-l mai schimbi niciodata (doar curatat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Arcuri fata si amortizor spate nou (nu doar arcul, tot amortizorul, reglat dupa greutatea ta, a pasagerului si a bagajelor precum si dupa % mers solo vs cu pasager), ambele de la hyperpro. Ca un sfat, ar merita sa iei si reglajul hidraulic pentru preload-ul amortizorului, e super enervant sa-ti zdrelesti degetele de fiecare data cand schimbi de la mers solo la mers cu pasager si bagaje. Si iti recomand sa pui si un forkbrace, e destul de ieftin, gasesti la cosmo accesories, stabilizeaza furca si ajuta destul de mult in curbe. Editat Iulie 2, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Di ce inteleg iti place sa o alergi, asta inseamna ca pe fata merg si niste valve Ricor. O sa ai atunci o suspensie aproape foarte buna. Doar arcurile nu o fac sa nu sufere la intrarea in viraje. O sa ai mereu probleme la intrarea rapida, mai ales daca franezi tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Salutare. @bozoro, cred ca noi ne vom vedea putin mai pe seara si mai discutam. Nu neaparat imi place sa o alerg..Nu vreau sa o chinui, ca totusi nu e ss. Dar nici "batraneste" nu imi place sa merg. Mai ales la cat sunt de incantat cu senzatia de motor in V si cuplul specific. Nu mai zic de toba sport Imi plac virajele, doar. La drum intins cu pasager + juma de casa mai tare de 130 nu merg. Pe viraje se mai schimba treaba putin Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 salut Alex. tu ai luat moto de la Adi din Cta? daca da este fostul meu motor. vezi ca o sa-ti iei "injuraturi" din cauza tobei, la mersul in grup . Salutare, De cca 1 saptamana am schimbat motorul si am achizitionat si eu un Vstrom 650, din 2011. Foarte multumit in cei 1000 km facuti pana acum. .............. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Salut. Da, eu sunt. Sincer nu prea merg in grup. Prefer sa merg mai mult singur. Cu cei care mai merg e super ok. Inainte aveam un zx6r cu toba HP corse Hidroformed, fara silencer. Acum o sa creada ca am o toba stock, normala:)) Daca tot ne-am gasit si pe aici, multam inca o data de motoreta!! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Parbriz vs cioară: 0 - 1. Nici 400 km nu făcusem cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 cioara cu pene sau fara? nasol, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Salutare. De curand am intrat si eu in randul V-strom-istilor. Din experienta celor mai vechi - ce variante de reglaj ale parbrizului stock recomandati pentru a mai reduce turbulentele? Ca la mine e nasol rau, zici ca-mi invarte casca pe cap+aleatoriu cate-o palma in casca..... Sa-l dau jos de tot ? Momentan am nevoie de un fix rapid, ca tre` sa plec in concediu - ulterior o sa vad variante, alt parbriz sau deflector...etc Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Ai incercat pe toate treptele de reglare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 N-am incercat inca, ca probe pot sa fac doar in week-end. Dar voiam sa stiu care-i directia corecta, in sus sau in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 (editat) cioara cu pene sau fara? nasol, oricum.Cu pene, a țâșnit dintr-un copac, din scurt. 80 sau 90 aveam, intre localități. Mergeam lejer. Asta e. Florinel, să-ți trăiască utilaju'!!! Editat Iulie 3, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Eu l-am ridicat la ultima treapta si e liniste si pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Niste saibe si suruburi mai lungi la cele de jos si se schimba usor unghiul, dar evisent prima varianta e ridicatul lui. Suruburile si ridicatu se face la tot H ul acela de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Tu ai si deflector. Eu l-am ridicat la ultima treapta si e liniste si pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ăla face cam 70% din "liniște", după părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ăla face cam 70% din "liniște", după părerea mea. Nici chiar asa dar conteaza. Oricum cand m-am suit pe asta, după ce înainte am avut un naked, am zis ca sunt într-o altă lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Nici chiar asa dar conteaza. Oricum cand m-am suit pe asta, după ce înainte am avut un naked, am zis ca sunt într-o altă lume. apropos de deflectoarele astea, genul asta de deflector l-am vazut si pe aliexpress, la preturi foarte ok-ish (in jur de $20), dar sunt cu prindere intr-un singur punct, central, cum se comporta? e stabil? nu se balangane intr-o parte si alta la viteza mai mare? Si tre sa dai gaura in parbriz? sau se strange cu o clema doar, fara gaura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Salutare. De curand am intrat si eu in randul V-strom-istilor. Din experienta celor mai vechi - ce variante de reglaj ale parbrizului stock recomandati pentru a mai reduce turbulentele? Ca la mine e nasol rau, zici ca-mi invarte casca pe cap+aleatoriu cate-o palma in casca..... Sa-l dau jos de tot ? Momentan am nevoie de un fix rapid, ca tre` sa plec in concediu - ulterior o sa vad variante, alt parbriz sau deflector...etc Multumesc. Eu il am ridicat cel mai sus si cel mai in fata. Nu am turbulente si nu am deflector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 apropos de deflectoarele astea, genul asta de deflector l-am vazut si pe aliexpress, la preturi foarte ok-ish (in jur de $20), dar sunt cu prindere intr-un singur punct, central, cum se comporta? e stabil? nu se balangane intr-o parte si alta la viteza mai mare? Si tre sa dai gaura in parbriz? sau se strange cu o clema doar, fara gaura? Al meu e prins în 2 puncte cu găuri prin parbriz. Nu stiu ala într-un sg pct.o sa stea fix. Al meu e fixat pe 2 pârghii de unde il cobor sau il ridic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate