Macsy Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Merci fain. Si handguarduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Nu am decât niște plastice chinezești, bune pe ploaie și vreme rece. Nu ți le pot recomanda, pentru că nu au metal. Dar mie îmi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macsy Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Cu toate ca am vazut ca si plasticul e cat de cat ok-ish la "atingerea" cu partea carosabila, as face un upgrade totusi la ceva metalic. Protectia ii protectie si tre sa fie capabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Absolut! Fiecare procedează cum crede că e mai bine. Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 https://www.louis.eu/artikel/sw-motech-hand-guards-kobra/10021504 Cu voucher de discount de 20% cand apare. Sau varianta oleics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Salutare, Stiti cumva daca protectia de pe cadrul V-Strom 650 2012 e aceeasi la modelul anterior? Am reusit sa pierd una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Acum 2 ore, Macsy a spus: Merci fain. Si handguarduri? Eu am luat swmotech si m-a impresionat calitatea. Bara de aluminiu este masiva, plasticul nu este rigid si nici casant. Mai ramane sa vad cum fac prinderea, ca imi lovesc in parbriz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 1 oră în urmă, Diddi a spus: Salutare, Stiti cumva daca protectia de pe cadrul V-Strom 650 2012 e aceeasi la modelul anterior? Am reusit sa pierd una... Iti dau eu, daca vrei. Mi am luat aparatorile de la Cosmo si astea stau degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 (editat) 1 oră în urmă, borsulica a spus: Iti dau eu, daca vrei. Mi am luat aparatorile de la Cosmo si astea stau degeaba. Multumesc, apreciez! Cat costa? Editat Octombrie 9, 2019 de Diddi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Va repet, fiti atenti ce handguard-uri puneti, am schimbat destule ghidoane indoite de handguard-uri. Sunt ok la off unde se cade la viteze mici si de obicei pe ceva cat de cat moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macsy Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Cu alte cuvinte zici ca mai degraba ramanem la plastice? Din punctul asta de vedere a fost ok cel de fabrica pe care il am, doar s'a crapat la impactul cu asfaltul, nu pare ca s'a indoit nimic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Pasărea Phoenix. Aproape gata, mai e aripa față + vopsit masca și rezervorul (când o fi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Acum 2 ore, Diddi a spus: Multumesc, apreciez! Cat costa? Ce sa te coste?? Da un semn in privat, sa ti trimit. Te costa curierul/posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Salutare colegi, doresc sa fac inbunatatire la șa, burete din spuma cu memorie, sau gel, alta membrana de acoperire (a mea fiind galbena se murdareste extrem de repede), etc.. Cunoasteti pe cineva de incredere care se ocupa cu asa ceva? Multumesc, Sică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 https://www.amazon.com/Motorcycle-Cover-Elastic-Breathable-Saddle/dp/B00TGSK1OW ma tenteaza mai degraba asa ceva. Se aeriseste bine, se scurge apa cand ploua, nu se murdareste saua si e si destul de moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macsy Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Eu mi'am luat asta: https://www.ebay.com/itm/Black-Seat-Cover-Net-Sit-Fly-For-SUZUKI-Vstrom-650-1000-KTM-Adventure-990-950-/183926946975 Pro: aerisirea e mai buna vara; pentru 105 RON merita. Cons: Pozitia e mai inaltata oleaca si se cam toceste in timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 On 05.10.2019 at 18:38, TrekOut said: Salut, am luat de pe olx niste protectii maini, cu specificatia ca ar fi pt v-strom. Am incercat sa le montez, insa imi ating in parbriz cand virez stanga sau dreapta spre maxim. Am parbrizul din imagina si fara protectii maini ajunge la capat, adica 2-3 mm pana sa atinga de parbriz. Este prea in spate parbrizul? Mai lat decat original nu cred ca este, insa am vazut altele mai late si cu protectii maini montate. Are cineva protectii maini sw montech sa imi spuna ce prindere au? Multumesc Din cate-mi dau seama, da, este foarte in spate parbrizul. Mi se pare ca nu mai ai distantierele alea care-l ridica un pic de pe botul motocicletei, plus ca e si el curbat inspre interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Acum 8 ore, Sică37 a spus: Salutare colegi, doresc sa fac inbunatatire la șa, burete din spuma cu memorie, sau gel, alta membrana de acoperire (a mea fiind galbena se murdareste extrem de repede), etc.. Cunoasteti pe cineva de incredere care se ocupa cu asa ceva? Multumesc, Sică. Ori husa aceea, ori exista pernute/huse cu aer sau gel (AirHawk, pernuta gel la Louis (https://www.louis.eu/artikel/moto-112-seatpad-different-sizes/10018782?list=dfaeb608eae52ac3402e4aa1c4191210) ) sau refaci saua dupa cum vrei tu si cu ce culori vrei, unde il pot recomanda pe Dacian MotoVis (e in Ploiesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Multumesc tuturor pentru idei (Bozoro, Macsy, AlexandruMa), cred ca o sa iau legatura cumva cu Dacian MotoVis, am uitat sa specific, am doua șei originale dintre care una mai joasa, care e si destul de incomoda la drum lung, pe asta vreau sa o modific. Multam fain, Sică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 (editat) Am rezolvat problema, am distantat parbrizul cu cca 5 cm la partea de sus, s-a mai indreptat putin, parca era cam inclinat. Daca avea alta culoare (alb, portocaliu, albastru..) eram cel mai fericit Editat Octombrie 13, 2019 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 15, 2019 Share Postat Octombrie 15, 2019 Dacă îi pui înălțătoare de ghidon se mai depărtează de parbriz... (eu am împușcat doi iepuri dintr-un foc cu ocazia asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) Si cablurile? Nu mai am chef de bagat banuti. Benzina si consumabile. Editat Octombrie 17, 2019 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Octombrie 18, 2019 Share Postat Octombrie 18, 2019 Inaltatoarele de 2-3 cm merg fara sa faci vreo modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_pyn Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Salut, imi puteti recomanda un cric central ieftin si bun pentru v-strom 1000 2006? Am gasit varianta urmatoare https://www.cosmo-accessories.com/products/suzuki/dl-1000-v-strom-2004-2011/centerstand-dl1000-vstrom-120-detail l-a cumparat cineva? Ma intereseaza de asemeni un scut motor si un engine guard. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 100 e, bun preț, vz pe olx 600.lei și nu negociază. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate