lauramarginea Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Este site-ul meu doar ca ...se lucreaza la el inca.Am cumparat domeniu de ceva vreme doar ca nu am gasit cine sa imi faca sit-ul Mesaj completat matrita noua pt 48 de litri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2011 Admin Share Postat Martie 21, 2011 Misto tare cutiile tale..! Daca as avea mobra care sa le merite as comanda un set.. Succes./. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 ms ms nush ce sa zic cred ca mai mult depinde de asteptari decit de mobra,Acum ceva ani aveam un R1 editie limitata foarte frumoasa,prima investitie pe ea a fost slidere laterale 8buc full:)) e la o saptamana pe Gutin la o fecioreasca noaptea am scapato si am polizat slidere pe o parte dar..nu am spart nimic codita sa atins 2cm o zgarietura fina.Pt vacile noastre (eu am 1000dl) e ok din mai multe puncte de vedere,o scap nu imi rup piciorul,sau nu sparg mobra...sau pur si simpu le folosesc pt ce sunt produse.Dar totul se rezuma la gusturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 clasa nu stiu daca le dau da 100% sunt mult mai rezistente Mesaj completat 99%.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Pune o poza si cu capacul deschis sa vedem interiorul. Arata impecabil! Spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 pun maine.Domnule Harea te-am rugat de un parbriz mare pt dl1000 nu ai mai zis nika:) Mesaj completat finishhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Salut capace din fibra faci si la alte dimensiuni? de ex.45x35cm sau ceva asemanator..., doar capacul si fundul pt un topcase. Editat Martie 31, 2011 de cristialex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Nu a am momentan matrita pt topcase dar fac cit de curind si te anunt Mesaj completat Si pe mobra.. Si un set nou... Mesaj completat in curande gata si site-ul cum ai multe tipuri de genti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 salut Mesaj completat noile cutii primite de la "lauramarginea", o minunatie, daca doreste cineva din bucuresti sa le vada ca sa isi dea seama de calitate sa nu ezite sa ma contacteze. Mult respect pentru mana de lucru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) poate cineva sa ma ajute cineva cu niste schite, as vrea sa-i dau unui meserias sa-mi faca coburi. ma intereseaza o schita pentru coburi de 38-40l, fara decupari pentru toba. Multam anticipat Editat Aprilie 20, 2011 de zemil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) poate cineva sa ma ajute cineva cu niste schite, as vrea sa-i dau unui meserias sa-mi faca coburi.ma intereseaza o schita pentru coburi de 38-40l, fara decupari pentru toba. Multam anticipat Aceasta cutie are urmatoarele dimensiuni : 57x21x26 cm si costa 79 roni. Mi-am cumparat 3 bucati. Sunt cutii de munitie, ultrarezistente si fac toti banii. Se gasesc la www.kaki.ro cod produs : 627927 Oamenii de acolo sunt de treaba. Editat Aprilie 21, 2011 de haralambie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 pai sunt super rezistente dar din ce material sunt facute? si cauta te rog sa le pozezi langa o motocicleta sa ne facem o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Aceasta cutie are urmatoarele dimensiuni : 57x21x26 cm si costa 79 roni. Mi-am cumparat 3 bucati. Sunt cutii de munitie, ultrarezistente si fac toti banii. Se gasesc la www.kaki.ro cod produs : 627927 Oamenii de acolo sunt de treaba. Ar fi o idee, mai ales pt un motor replica militara vopsit kaki, dar sunt cam mici pe inaltime. Celelalte doua dimensiuni sunt ideale pt genti laterale moto. Sunt si ieftine, dar cat cantaresc? Editat Aprilie 23, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Cutiile astea par chiar foarte OK. Dar nu pot sa mi le imaginez langa o motocicleta. Daca si-a cumparat cineva, sa faca a poza si sa posteze. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Ar fi o idee, mai ales pt un motor replica militara vopsit kaki, dar sunt cam mici pe inaltime. Celelalte doua dimensiuni sunt ideale pt genti laterale moto. Sunt si ieftine, dar cat cantaresc? Nu stiu cat cantaresc, dar vreo 3-4 kg tot au. Insa daca am ocazia o sa le agat de un cantar si o sa va spun exact. Raportul calitate / pret il ia fiecare in discutie, vorba 'ceea : "cu bani putini si cuc mic _uti acasa " Cutiile astea par chiar foarte OK. Dar nu pot sa mi le imaginez langa o motocicleta. Daca si-a cumparat cineva, sa faca a poza si sa posteze.Multumesc ZIlele viitoare sper ca reusesc sa le prind pe suportul deja existent al negresei si va voi prezenta si poze. Mai dificil (pt mine) va fi de facut un suport pt "topcase", insa imi asum aceasta cheltuiala. Sper sa nu fie doar un moft de-al meu, dar in cel mai rau caz le voi folosi la altceva, candva, cand voi fi mare Editat Aprilie 23, 2011 de haralambie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 interesant dar prea scump as zice: http://www.military-shop.ro/Surplus-milita...gesbox-A5-Oliv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 la aia ma uitam si eu. si sincer mai bine apelez la baietii de heavy duties Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cutie de 60L!? Si vreo 10kg bucata? No way 100e la HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 in curande gata si site-ul cum ai multe tipuri de genti.. Ce se mai aude cu site-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 saptamana ce vine e gata :)la fel si topcase-ul modelul dupa genti si un scut nou pt dl1000 Mesaj completat Apropo mi-am vopsit mobra....sper sa nu am probleme de trafic:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 hello a venit saptamana .. deci ..care e site ul ? Nu a am momentan matrita pt topcase dar fac cit de curind si te anunt Mesaj completat Si pe mobra.. Si un set nou... Mesaj completat in curande gata si site-ul cum ai multe tipuri de genti.. Fa mi te rog si mie o oferta pt un set (2 buc ca astea pe negru ) + suporti prindere pt dl650 vstrom. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 sper saptamana viitoare sa am si topcase acelasi model......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 100e la HD Hepco & Decker? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramirez Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Hepco & Decker? Nope. Heavy Buties Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) Uite ce am gasit pe net. Acuma nu stiu cat sunt de rezistente si de usor de folosit. Ce este sigur - sunt scumpe ca naiba! http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Cutie-BW-Zargesbox-A5-Oliv/ http://www.military-shop.ro/Surplus-militar/Cutie-de-Transport-Bw-Pliabila/ Editat Mai 10, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate