Sari la conținut

cutii de aluminiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Teava e mai rezistenta decat bara in scopul propus de crash bar. Ar trebui sa ii zica crash pipe.

Bara poate fi mai rezistenta decat teava in alte aplicatii, de ex cardanul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce prostie...

Probabil ca VStroamele vibreaza rau de tot, daca au recurs la solutii atat de disperate.

Editat de ERU
Link spre comentariu

V-Strom-ul se poate folosi si pe post de shaker :) . Pana atunci , drumul pana la o Africana lata-n dos a intrat pe ultima suta de metri ! Vor urma poze cu noile posete cat de curand :) .

Link spre comentariu

Vstromul nu vibreaza chiar deloc. Problema e crashbar-ul givi care datorita formei de diapazon la 4000-4500 intra in rezonanta cu motorul si incepe sa vibreze. Dar se rezolva usor. Si oricum la crashbar-urile fabricate in ultimii doi ani au cam rezolvat probema.

Link spre comentariu

Am luat cutii laterale de 45 de litrii si astea sunt un pic mai late. Poate daca luam de 37 de litrii iesea sub un metru. Diferenta intre cele de 45 de litrii si cele de 37 de litrii este numai pe latime (cele de 45 de litrii sunt cu 5 cm mai late), celelalte dimensiuni sunt la fel.

Pe mine alt lucru ma nelinisteste un pic. Top case-ul. Vine un pic in spate, adica cam aproape jumatate din suport e "in aer". Am respectat intocmai instructiunile neamtului, dar mi-ar fi placut daca era mai in fata. Am vrut sa il dau mai in fata si sa nu respect ce a scris neamtul, dar luam din locul pasagerului. Poate asa o trebui sa fie, un pic in aer ...

Editat de robertkiran
Link spre comentariu

De miscat, daca tragi tare de ea, se cam misca (in sus si in jos), dar nu exagerat. Se misca cu supot (suportul pare putin elastic). Nu e rigid. Dar asa l-a facut neamtu. De altfel intr-o poza de pe louis se vede ca suportul e "jumatate" in aer. Este exact acelasi suport pe care il am eu:

post-45393-0-98629900-1391858341_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sfat: Pt mers cu pasager si bagaje multe pune un softbag pe post de topcase. V-a fi mai comod si pt pasager. Topcas-ul actual muta-l mult in fata si foloseste-l cand te duci solo la piata.

Eu am avut topcase H&B cu suport H&B. Am mers cu pasager si s-a rupt suportul. Noroc ca am putut sa-i fac alta adaptare. H&B tot nemti cica ar fi. Sau germani?....

Link spre comentariu

Sfat: Pt mers cu pasager si bagaje multe pune un softbag pe post de topcase. V-a fi mai comod si pt pasager. Topcas-ul actual muta-l mult in fata si foloseste-l cand te duci solo la piata.

Eu am avut topcase H&B cu suport H&B. Am mers cu pasager si s-a rupt suportul. Noroc ca am putut sa-i fac alta adaptare. H&B tot nemti cica ar fi. Sau germani?....

Mama lor de nemti ... s-au luat dupa chineji nu mai fac lucruri de calitate!

Daca nu-l incarci cu gheta si bere in exces, rezista. Placa este solida avand atatea nervure pe dedesupt, iar o usoara miscare sus-jos nu deranjaza decat la greutati mari pe drum exagerat de prost.

Am sa vad cum se comporta la primul drum. Poate o sa il mut mai in fata, sa vad. Cred ca de aia a scris nemtul maxim 6 kg in top case.

Editat de robertkiran
Link spre comentariu

Chiar daca rezista suportul, exista pericolul sa se rupa semicadrul/codita mobrei. Cu softbag trepidatiile sunt amortizate. Doar cele cu amplitudine mare sunt periculoase. Iti permiti putin mai mult de 5-6kg.

Link spre comentariu