spire Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 hmm.. la un moment dat acum vr-o 9 sau 10 ani a nins chiar cu vreo cateva zile innainte de 1 mai si totusi am plecat la mare... am ajuns acolo si era o ceata si un vant de am zis ca mai bine ne intoarcem acasa si culmea ... in cateva ore a iesit un soare de te coceai... Eu cand eram mai pustan mergeam in fiecare an la mare pe 1 mai dar nu am patit niciodata sa fie vremea nasoala indiferent cat de urat era la Ploiesti sau oriunde in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Vin cu o alta propunere, si voi face si un topic separat imediat ce prinde contur toata treaba: As avea posibilitatea sa folosesc un teren mare din Costinesti, cu instalatiile de campare cu tot si cu cele cateva casute de pe el. Ma gandesc sa organizez o intalnire de prieteni acolo. Contra unei sume ce se va stabili ulterior se asigura cazare (la casuta sau la cortul propriu), mancare, si prin mancare nu inteleg DOAR micii clasici ci si ceva mai sanatos, sa zicem o ciorba de fasole la cazan sau asa ceva, bere si sucuri dupa gust. As vrea sa stiu de principiu daca ar interesa pe cineva. Apreciez raspunsul pe PM sau pe mail. Multumesc, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 (editat) E si asta o varianta... dar eu tot pt. 2Mai-Voma Veche votez. Poate demolam maghernitele alea de pe plaja, sa arate din nou a natura ... Glumeam... OARE? Editat Martie 14, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 anu`trecut a plouat 2 zile din 4 cat am stat acolo....vant, ploaie shi udatura dracu`....partea buna e ca toate ciorile erau ascunse prin cuiburi sau pe unde apucau....au auzit ei de undeva ca apa shi sapunu` ucid.. dupa aia duminica, care a coincis cu pashtele, a fost un soare de te coceai....am facut shi plaja shi gratar.... lasand la o parte ciorile, mai sunt shi o gramada de idiotzi care se iau la scandal ori pe plaja, ori in baruri shi ashtia imi iau tot chefu`... ma rog...in schimb se pare ca in 2 mai incep sa se reaprinda focurile de tabara shi cantecele de munte, mare sau orice imprejurare sa rasune pana noaptea tarziu....cred ca anu` asta o sa campez acolo la golfuletz ne vedem acolo fratzilor shi poate am noroc sa vin pe calutz....daca nu shi nu....poate dau de vreunu` din voi sa ma faca o plimbare :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Voi fii prezent negresit! Cu motor, cort, sac dormit, spirit liber, prietena (asta daca mi se arde consola ) si evident bani de Si eu vin. Deci hai cit la mai mare la mare si la mai multi. Stege ce ai mai facut cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Pentru cei care nu au uitat Sezonul incepe in forta si anul asta! gandindu-ma k fetele si berea sunt IN corturi ......poza asta are tot ce e mai frumos in viata .....soare MAREA si motoare ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Dati un semn inainte....eu sunt deja foarte aproape... Data mi se pare indepartata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dati un semn inainte....eu sunt deja foarte aproape... Data mi se pare indepartata. Sa pastrezi un loc pt cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariusake Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 In caz ca se intampla sa ploua, imi fac reclama : Vila Andreea ( 2 Mai )- preturi bune mai ales in grup, sala de mese, terasa, parcare, servire mic dejun/panz/cina, apa calda Non Stop, super conditii. (desigur, vecine dragutze, localizare - 150 m de plaja). Contact : Cornel Lungu - 0722 74 80 65 / 0241 743 668; Cazarea vine cu una bucata eu care o sa va cinsteasca cel putin cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 In caz ca se intampla sa ploua, imi fac reclama : Vila Andreea ( 2 Mai )- preturi bune mai ales in grup, sala de mese, terasa, parcare, servire mic dejun/panz/cina, apa calda Non Stop, super conditii. (desigur, vecine dragutze, localizare - 150 m de plaja). Contact : Cornel Lungu - 0722 74 80 65 / 0241 743 668; Cazarea vine cu una bucata eu care o sa va cinsteasca cel putin cu o bere Cosmina,nu mai pastra loc de cort,m'am razgandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Cosmina,nu mai pastra loc de cort,m'am razgandit cum auzi de grup cum te bagi!!! :laugh: nu conteaza ca-s doar nishte amarate de pretzuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 cum auzi de grup cum te bagi!!! :laugh: nu conteaza ca-s doar nishte amarate de pretzuri Si?!?!?!Ai vrut sa scrii ceva inteligent sau cum?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariusake Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Oferta e cat se poate de serioasa , in 9 luni de zile eu sper sa am si eu ce calari si atunci e clar ca toate Plimbarile la mare o sa fie partial sponsorizate de mine, sau cel putin o reducere semnificativa. In detalii o sa-mi permit sa intru la vara. Pana atunci va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Se auzea ceva la TV de interzicerea corturilor pe plaja. Sa speram ca nu se pune in practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Tehnic vorbind, cortul asta e PE plaja sau nu ? Vara trecuta am mers de vreo 3 ori pe plaja de la Vadu - muuult mai lunga si mai pustie, nu se va aglomera niciodata. De 1 Mai, insa, traditia ramane tot la Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Cosmina,nu mai pastra loc de cort,m'am razgandit Pai ce facem mai aici?...Eu l-am instalat deja si tu ma lasi balta pe ultima suta de metri....Rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 anul asta , ca proapat motociclist , ma risc si eu de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 knd ne apucam sa vb unde ne intalnim eu nu mai am rabdare si daca ninge merg la vama.........si pt totzi aia carcotasi k domne k ce lume vine, ca ce nu stiu ce .....vax daca mergi cu prieteni, potzi sa mergi si la gropa de gunoi, k tot t distrezi in felul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexya Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 yo tre' sa vin cu trenu' din motive tehnice.....sau poate se gaseste si un locusor pt o fata micuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 eu mai am de suferit cu gipsu...dak se scoate pana atunci ma risc sa vin pasager...oare ma ia cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Se auzea ceva la TV de interzicerea corturilor pe plaja. Sa speram ca nu se pune in practica. si anu trecut a fost la fel...am fost de 6 ori in vama si de fiecare data a venit unu' cu un ecuson ca cica sa ne mutam corturile...dar nush cum sa-ti explic, te muti tu, se muta urmatoru dar la un moment dat vine trenu de 6 si dimineata plaja e plina, nu mai vezi nik,nu mai e loc de atatea corturi, aia sunt depasiti de situatie si se lasa pagubasi... sa dea amenda neneee pe usa cortului ca fac focu' cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Pana acum imi faceam griji cum schimb una bucata pasager greu pe una bucata pasager mai usor, acum ma intreb daca o sa am motor pana de 1 Mai. Iar cu corturile are dreptate Miu. Acum cativa ani eram cu corturile, scandal mare, televiziunea m-au sunat ai mei sa ma intrebe daca ne-au batut mascatii... jandarmii s-au rugat de noi un pic si seara au plecat, facusera insolatie de stat dupa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Acum 2 ani au venit jandarmii sa ne zica sa avem grija ca umbla ciorditori pe la corturi, si daca avem probleme sa-i anuntam Le-am zis sa stea fara grija, ca daca prindem pe careva la corturile sau motoarele noastre o sa-si doreasca sa-l predam la militie cat mai repede. Nu au avut de obiectat decat ca daca se intampla, cand ii aducem la ei sa fie macar in stare sa mearga pe propriile picioare, ca duc ei mai departe "lucrarea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Ma luati si pe mine cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Am mai vb cu 2 chopperisti si e posibil sa vina ideea e... Care sunt chopperele/cruiserele? Presupun ca cei cu vitezane vor merge mai tare iar eu nu vreau sa ai dau mai mult de 90/100. Is mai multi factori...you know... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate