uzunu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am intrat in redactie si primul lucru pe care l-am vazut au fost pozele astea facute de un fotoreporter al meu. Am sunat imediat prietenul. In afara de incheietura mainii stangi (din ce am inteles) rupta, e ok, nu va sta deloc in spital. Se pare ca soferul a vrut sa parcheze facand o intoarcere, nu s-a asigurat, riderul a presupus ca a fost vazut si nu a inceput sa franeze, iar in ultimii cativa metri ala s-a pus in miscare. Impactul s-a produs pe la 20km/h. Soferul a iesit vinovat, in mod evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Mi se pare mie sau mai nou se intampla cam un accident pe zi (in medie) ? Ieri am mai vazut un baiat in centrul Timisoarei (intersectia de la catedrala) cu un Ducati (multistrada cred) a franat un pic prea tare cand i-a trecut o masina prin fata (ce-i drept, el avea prioritate...dar...dobitoci exista!) si a pus frumusete de motor pe dunga. Timp ar fi avut sa franeze dar probabil s-a panicat si .. poc. M-am dus sa il ajut, dar parea tare sigur pe el, mi-a zis ca nu-i nevoie, asa ca l-am lasat in pace. Sper ca nu are prea multe pagube de reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 in ce hal arata roata... lovitura serioasa.. ochii mari tata..mai bine previn eu ... bine ca nu sa lasat mai naspa..insanatosire omului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Asta e din ciclul "mergeti cat mai aproape de trotuar" cum imi zicea mie un politist (culmea e ca mai era si tanar).Era chiar contrariat de cum pot merge motociclistii pe banda 2 in rand cu masinile cand locul lor e intotdeauna pe banda 1 cat mai aproape de acostament.Romania frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 era cumva stefan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Hmmm...eu de fiecare data cand vad asa ceva in fata mea chiar si la 50 de metri...turez, claxonez...tocmai sa ma fac auzit, vazut etc. Nu am intampinat probleme pana acum folosit aceasta tehnica...multi din prietenii mei imi zic ca sunt prea claxonar si ca galagios in trafic...dar uite ca pana acum m-a cam salvat de asa ceva. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 eu turez motocicleta in gol putin gen 5-6 mii de ture si e de ajuns , il vad pe cel care se pregatea de manevra cum pune frana si asteapta sa trec...asta e acuma...insanatosire grabnica riderului si motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 eu turez motocicleta in gol putin gen 5-6 mii de ture si e de ajuns , il vad pe cel care se pregatea de manevra cum pune frana si asteapta sa trec...asta e acuma...insanatosire grabnica riderului si motocicletei Aveti grija cu astfel de replyuri si comportament, riscati sa atrageti intrarea in dizgratie din partea catorva useri negalagiosi de pe acest forum, nu ca asta ar fi prea important atata timp cat iti scapi pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Zeroo are o motocicleta d'asta si sta prin zona... El e cumva patitul? Geee, atentie mare ma baieti, ca vad ca nu e de gluma, si accidentele de aseara si asta putea fi evitate cu putina atentie si precautie in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 era cumva stefan? El e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Zeroo are o motocicleta d'asta si sta prin zona... El e cumva patitul?Geee, atentie mare ma baieti, ca vad ca nu e de gluma, si accidentele de aseara si asta putea fi evitate cu putina atentie si precautie in plus. Zapacitul de moldovean Zeroo ?...nu ..slava domnului , nu el are numar cu EndOfJob. Din pacate este Stefan..sper sa fie ok repede ...ca in motocicleta o sa trebuiasca sa bage vreo 2000...iepuri...si sezonul asta-i gata ! Stefane...arde-l pe nenorocit ! Da-l in judecata..tentativa de omor... .....nu-i asa ca te cunostea si avea ciuda pe tine ca ....stii tu...si atunci a vrut sa te omoare ? va intelegeti voi cumva sa-ti retragi plangerea de tentativa de omor...macar de-un 1200 GSA ..nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) Chestiunea cu turatul poate o functiona la motoarele sport sau altele care permit galagia unei tobe. Desi daca iti vine din fata habar nu am cum functioneaza treaba asta oricum. La monocilindru este egal cu zero ,parerea mea. Pacat de motor. Zona aceea este predispusa la astfel de manevre ale conservarilor, aveti grija. Editat Iunie 25, 2009 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 eu turez motocicleta in gol putin gen 5-6 mii de ture si e de ajuns , il vad pe cel care se pregatea de manevra cum pune frana si asteapta sa trec...asta e acuma...insanatosire grabnica riderului si motocicletei mai nasol e cand pune frana exact cat sa nu mai ai pe unde sa eviti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 imi pare rau fane de patzanie:( recuperare rapida si jupoaie-l pe imbecil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) bre, nu-s eu... ca daca eram eu cu mobra mucificata in halul asta de un dobitoc, eram acum amandoi la cate un spital, el la urgente si eu la ala de cap... stefane, hai la beri deseara sa ne pove ce si cum! bine ca nu esti cu buba mai mare... Editat Iunie 25, 2009 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 http://www.adevarul.ro/articole/bucuresti-...pantelimon.html Asta au dat ai mei. Nu era loc in ziar pentru mai mult. Gasiti acelasi articol si in pagina 3 din Adevarul de Seara de azi (ziarul e gratuit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 In my chickens... uite ca se mai intampla si cu mobre d-astea. Sa ne tii la curent cu evolutia cazului. Daca ai nevoie de martori... da de veste. Eu de fapt eram vizavi in pauza de masa... Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Salutare, Eu sunt da. Faza a fost penibil de simpla si de auzit m-ar fi putut auzi ca aceam toba fara site... dar a fost doar un mare ghinion. Daca dadeam drumul si la ghidon in stanga nu aveam nimic... si mai trebuiau vreo 2-3m de frana si era altceva... eu franez de obicei mereu din timp la din astia si intersectii dar ieri asa a fost Doare al dracului mana rupta si sa vad cum repar motorul cu asigurarea lui "Euroins", la Bavaria binenteles. Mersi de urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Eu sunt da. Faza a fost penibil de simpla si de auzit m-ar fi putut auzi ca aceam toba fara site... dar a fost doar un mare ghinion. Doare al dracului mana rupta se aude? adam, serban aghiotantul, AMR-ul??? s-aude mah? Abia astept sa-mi schimb tobele... Pe virago aveam tobe aftermarket, pe vulcan sunt stock... SE SIMTE DIFERENTA! Insanatosire grabinca Stefan, si schimba tobele! Editat Iunie 26, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 eu turez motocicleta in gol putin gen 5-6 mii de ture si e de ajuns , il vad pe cel care se pregatea de manevra cum pune frana si asteapta sa trec...asta e acuma...insanatosire grabnica riderului si motocicletei asta fac si eu...dupa cateva turatii de motor se cc pe ai ca nu stiu de unde vine....preventiv nu lasciv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Hmmm...eu de fiecare data cand vad asa ceva in fata mea chiar si la 50 de metri...turez, claxonez...tocmai sa ma fac auzit, vazut etc. Nu am intampinat probleme pana acum folosit aceasta tehnica...multi din prietenii mei imi zic ca sunt prea claxonar si ca galagios in trafic...dar uite ca pana acum m-a cam salvat de asa ceva. Insanatosire grabnica! Turatii,claxoane,esapamente modificate pt a fi galagioase.Toate acestea sunt inutile fara o doza de noroc.Un "conservar" cu muzica data tare(f multi din pacate)nu va auzi nimic din acestea. Franeaza anticipat pana ce vei intelege intentiile "conservarului" si vei ajunge intodeauna teafar la destinatie.Investeste in a-ti inbunatati abilitatile de motociclist pt ca iti vor folosi o viata.Esapamentul marca x iti va folosi doar la actuala motocicleta. Insanatosire grabnica rider-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Frectie cu turatul si claxonu. Turatul e enervant si claxonul e degeaba. De parca stie ala de unde se aude zgomotul. Frana e de baza. La cei sfatosi cu turatul si claxonul. . vedeti ca e o maneta deasupra acceleratiei si o pedala la scarita dreapta. Alea se folosesc in 100% din cazuri. Pana si salvarile cu mega girofare si sirene franeaza. Bafta cu mana!! Editat Iunie 26, 2009 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Frectie cu turatul si claxonu. Turatul e enervant si claxonul e degeaba. De parca stie ala de unde se aude zgomotul. Frana e de baza. La cei sfatosi cu turatul si claxonul. . vedeti ca e o maneta deasupra acceleratiei si o pedala la scarita dreapta. Alea se folosesc in 100% din cazuri. Pana si salvarile cu mega girofare si sirene franeaza. Bafta cu mana!! In cea mai mare parte ai dreptate. Turatul nu stiu daca foloseste la altceva decat sa-i enerveze pe astia care au geamul deschis ca nu au aer conditionat in masina, dar claxonul eu il folosesc simultan cu frana cand vad prin/printre masini ca o masina vine de pe o straduta laterala intr-o intersectie unde eu am prioritate, si pana acum a functionat aproape de fiecare data si a reusit sa atraga atentia in special la "telefonisti"; desigur cand n-a functionat claxonul a functionat frana, ca eu pe stradute din astea dubioase merg cam cu 30-40km/h si pe motocicleta si pe scuter si daca vad o intersectie din asta plina de masini parcate aiurea poate merg si mai incet, ca limita aia de 50km/h mi se pare periculoasa in anumite locuri. Desigur ma refer aici la mersul pe stradute printre blocuri, ca n-o sa merg pe Magheru ca melcul sa ma claxzoneze toata lumea si sa-mi faca semne obscene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Salutare, Eu sunt da. Faza a fost penibil de simpla si de auzit m-ar fi putut auzi ca aceam toba fara site... dar a fost doar un mare ghinion. Daca dadeam drumul si la ghidon in stanga nu aveam nimic... si mai trebuiau vreo 2-3m de frana si era altceva... eu franez de obicei mereu din timp la din astia si intersectii dar ieri asa a fost Doare al dracului mana rupta si sa vad cum repar motorul cu asigurarea lui "Euroins", la Bavaria binenteles. Mersi de urari ! Stefan, Euroins nu are acord de debitare directa cu Bavaria. din pacate va trebui sa-ti repari motorul din propriul buzunar si apoi sa mergi cu facturicile la aia de la asigurari. in cealalta ordine de idei, bine ca nu te-ai sifonat mai mult de-atat. insanatosire grabnica si recuperare totala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 tobele zgomotoase nu sunt pentru evitare in ultimul moment.... degeaba turezi mobra langa el... tobele zgomotoase sunt bune pt "awerness" sa te auda idiotul din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate