Roli Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Baietzi, poze cat mai multe ! Incep eu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 .....yo man..ai grija de ea sa n-o tavalesti ca e pacat..felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Frumoasa printesa! Iubiti-va mult!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 super tare xeroxu..mi-as lua si eu o imprimanta.... sa ai multi km cu el fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 E cam off topic dar oricum ... vad ca ai o smecherie pe care ii pui roata din spate ... care e treaba ca am mai vazut un ducati (si alte motorete) ridicat la fel ??? (ajuta la ceva ???) (scuzati-mi lipsa de cunostinte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) E cam off topic dar oricum ... vad ca ai o smecherie pe care ii pui roata din spate ... care e treaba ca am mai vazut un ducati (si alte motorete) ridicat la fel ??? (ajuta la ceva ???) (scuzati-mi lipsa de cunostinte ) Cred ca stander se numeste; ajuta mult daca scoti roata spate in caz de pana sau pentru alte operatii de intretinere; sau pur si simplu ca sa stea motocicleta pe el; exista si pentru roata fata. Cat despre italianca din poze, deosebita si sexoasa la culme . Editat Aprilie 9, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Multzumesc pentru aprecieri E intradevar frumos motorul si merge traznet. Suportul pentru roata spate e practic si cand sta numai in garaj dar si cand speli si ungi lantzul. Cele bune Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 E chiar a ta?E beton...adica beton e putin spus...super fain motor...vis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Prietene Easybiker ! Da, e a mea. Ma uit la ea in fiecare zi si ma bucur de ce "nebunie misto" au putut face cei de la Ducati. Salutari spre Banat ! Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 cat baga nenea :ginbandit: glumeam, desigur! suuuper motoru' visez si eu la un ducati de ceva timp dar pana atunci stau cu iju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 ...man..dar fata de varianta normala 999R cum se justifica diferenta de pret de 2000 de euro la un 999R xerox sau poate nu m-am documentat eu bine spune-mi ce are in plus,alte jenti, tobe carbon ....ca doar n-o costa autocolantele 2000 de euro..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) Eu nu cred ca e a ta...pune poze mai multe cu tine si cu ea Si daca chiar e a ta, sa te bucuri de ea si sper ca stii ce bijuterie ti-ai luat. Editat Aprilie 12, 2006 de sabin_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Sabine, tu parca erai sceptic si cu Kawa lui Smeagol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 misto si frumoasa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Frumoasa si focoasa italianca ta. Va doresc sa va intzelegetzi excelent. Cu italianca mea sint inca la inceput de drum si abia ne cunoastem.... O plac mult de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Sabine, ce rost ar avea sa pozez un motor care nu-i al meu ? Si chiar daca pun mai multe poze cu mine si motorul, de unde stii ca sunt eu cel din poza ? Dar hai sa-ti fac pe plac, uite poze din week-endul trecut, facute la un curs moto pe circuitul din Croix-en-Ternois. Sunt al treilea din stanga. Hai salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 misto jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Felicitari maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 da,fain L-ul.Sa-l duci si tu prima oara la o pizza sa te imprietenesti cu el,apoi are el grija de tine. Sa ai parte de el si sa-l tii pe roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Cred ca esti baiatul de care a zis Bogdan (ZX10 - Turda) ca vine anul asta la curse cu Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Sabine, tu parca erai sceptic si cu Kawa lui Smeagol... Nu nu ,asa vrea si el sa "para" interesant la fel cum a procedat si un "amic" de al lui cu Smeagol.Cica asa pare mai trendy acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 felicitari! ai grija de ea si va avea si ea de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 frumoasa jucarie, calarie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) Pun si eu aici ceva poze cu italianca mea. O am de ceva vreme dar a suferit o operatie estetica: Se cheama Ducati 750 SuperSport. PS: Roli cu asemenea motocicleta devii idolul meu Editat Aprilie 27, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 PS: Roli cu asemenea motocicleta devii idolul meu Hhmm ?? imediat rosesc la fata. La cat mi-ati laudat motorul, sunt numai bun de dat multe multe beri Sambata incerc sa vin catre Buc. Daca ne intalnim la SMAEB, cu cea mai mare placere. Cele Bune Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate