Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trage el si de fiare la greu, dar nu spune , pentru ca rezultatele nu sunt frapante. Daca nu ma-nsel poza este facuta intr-un vestiar, vestiar care ar putea fi chiar al unei sali de bodybuilding.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De fapt Shaorma e mancarea perfecta pentru perioada in care vrei sa acumulezi muschi!

:D

E o mancare care contine de toate!

Grasimi(corpul produce testosteron din colesterol),carbohidrati si proteine!

Link spre comentariu

Cel putin nu sunt ca tine cu alcoolul :)) Deci nu o sa mor de ciroza !!!

Iti dai seama ca le voi reduce si o sa incerc sa mananc mai sanatos. Sunt la inceput de drum, de aceea am pus si poza.... sa te tii bine peste cateva luni :))

Editat de -GeorGe-
Link spre comentariu

Domnul din poza baga de toate!

Doar ca personal fata mi se pare atasata corpului!

Un tip care baga HIGH dosages de marfa are si o fata specifica!

Mai ales de la uzul de STH!(hormon de crestere)!

S-ar putea sa ma insel totusi!

Dar arata mult prea bine la fata !

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Legat de problema "natural sau nu" sau de intrebarea daca se poate acumula masa musculara fara steroizi si fara a duce un stil de viata extrem.

In primul rand, une exemplu de fizic 100% natural, fara nici un dubiu, din perioada in care nici macar nu se inventasera substantele anabolizante, Jack Lalane, la 40 de ani; omul este o legenda a fitnesului si a ridicat greutati toata viata, practic pana la sfarsit... :

age_40.jpg

Personal mi se pare ca arata foarte bine, in opinia mea chiar mult mai bine si estetic decat Jay Cutler & compania, genul "testoasele ninja", exagerat de musculosi si neomenesc, practic au parasit specia pt ca acele substante ingerate cresc sinteza de testosteron peste nivelul normal al unui barbat, devii musculos ca un taur, peste potentialul tau genetic.

Si astfel am ajuns prin cuvintele "potential genetic" la esenta celei de-a doua probleme.

Multi se scuza ca natural nu pot avea rezultate, nu pot creste. Nimic mai fals. Potentialul genetic al oricarui barbat este de a fi foarte foarte puternic. Trebuie doar sa vrea si sa se antreneze in sensul asta, si sa manance suficient de mult, atat. Nu-i o filozofie, nu e ceva ultra complicat, nu trebuie nici macar 1 singur supliment, absolut nimic.

Poti sa cresti cu salam de vara, tractiuni si flotari... daca vrei. Ar fi mai multe de zis dar nu vreau sa lungesc. :)

Un articol interesant:

http://www.leangains.com/2010/12/maximum-muscular-potential.html

( tot blogul leangains e fain; foarte buna si cartea "Beyond Brawn" )

Editat de adrian_mirea
Link spre comentariu

Si Steve Reeves,culturist si actor, arata bine...http://www.youtube.com/watch?v=-E-x-iy811M

Legat de problema "natural sau nu" sau de intrebarea daca se poate acumula masa musculara fara steroizi si fara a duce un stil de viata extrem.

In primul rand, une exemplu de fizic 100% natural, fara nici un dubiu, din perioada in care nici macar nu se inventasera substantele anabolizante, Jack Lalane, la 40 de ani; omul este o legenda a fitnesului si a ridicat greutati toata viata, practic pana la sfarsit... :

age_40.jpg

Multi se scuza ca natural nu pot avea rezultate, nu pot creste. Nimic mai fals. Potentialul genetic al oricarui barbat este de a fi foarte foarte puternic. Trebuie doar sa vrea si sa se antreneze in sensul asta, si sa manance suficient de mult, atat. Nu-i o filozofie, nu e ceva ultra complicat, nu trebuie nici macar 1 singur supliment, absolut nimic.

Decat rabdare de chinez batran....

Sunt stabilite foarte clar trei tipuri somatice si se spune destul de clar ca unii pun masa musculara mai greu sau mult mai greu decat altii.

Sau

Link spre comentariu

age_40.jpg

Personal mi se pare ca arata foarte bine, in opinia mea chiar mult mai bine si estetic decat Jay Cutler & compania, genul "testoasele ninja", exagerat de musculosi si neomenesc, practic au parasit specia pt ca acele substante ingerate cresc sinteza de testosteron peste nivelul normal al unui barbat, devii musculos ca un taur, peste potentialul tau genetic.

Si astfel am ajuns prin cuvintele "potential genetic" la esenta celei de-a doua probleme.

Poti sa cresti cu salam de vara, tractiuni si flotari... daca vrei. Ar fi mai multe de zis dar nu vreau sa lungesc. :)

Un articol interesant:

http://www.leangains.com/2010/12/maximum-muscular-potential.html

( tot blogul leangains e fain; foarte buna si cartea "Beyond Brawn" )

Steroizii au fost inventati in anii 40!

Esti sigur ca nenea asta era 100% natural?

Eu nu!

Personal mi se pare un om normal!

Faptul ca Jay Cutler e PLATIT sa devina cat mai mare si mai definit e tocmai datorita faptului ca oamenii care merg acolo asta vor sa vada!

Un fizic iesit din comun...nu ca domnul care arata absolut normal pe plaja!

Nu mai faceti confuzia intre un tip normal de pe plaja si un culturist PROFESIONIST!

Unu merge la sala iar cealalat isi dedica fiecare clipa felului de viata pe care il impune statutul de CULTURIST!

Culturist cu gym rat NU E ACELASI lucru!

Editat de Sergiu 28
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness