Denis TM Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Suplimente nutritive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Suplimente nutritive Pai incearca sa iei Gigant Pro Mass de la Pro-Nutrition dimineata si dupa antrenament cu niste aminoacizi pe care sa-i iei dupa una din mesele zilei si dupa antrenament impreuna cu gigant...dar nu uita de alimentatie ca degeaba iei , nu tin locul hranei! Iei asa o perioada si daca nu iti convine treci pe altceva... Editat Aprilie 14, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JiJiK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Incearca..."Gigant pro mass"... Asa , cati sunt pe aici ,toti pot sa propuna un produs cu multi carbo., de la Masiv mass(redis ) pana la N-large, Serious mass, Gain fast...etc,etc. Animal pakul este excelent intr-adevar, numarul 1 de cativa ani incoace...in rest, depinde de cati bani esti dispus sa dai pe luna. E pacat sa iti iei ceva o singura data si sa te opresti...trebuie sa ai continuitate. Si un praf ar trebuii, ca se vede mai bine si mai repede intotdeauna daca se ia "praf" cu "pastile". Si trage tare, cu rabdare ,fara sa te astepti la rezultate intr-o luna. BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Produsul ala il folosesc eu si sunt multumit nu am spus din citite/auzite iar peste 2 luni o sa iau pe langa asta si seara la culcare ceva cu absorbtie lenta ceva fara carbo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Incearca..."Gigant pro mass"... Asa , cati sunt pe aici ,toti pot sa propuna un produs cu multi carbo., de la Masiv mass(redis ) pana la N-large, Serious mass, Gain fast...etc,etc. Animal pakul este excelent intr-adevar, numarul 1 de cativa ani incoace...in rest, depinde de cati bani esti dispus sa dai pe luna. E pacat sa iti iei ceva o singura data si sa te opresti...trebuie sa ai continuitate. Si un praf ar trebuii, ca se vede mai bine si mai repede intotdeauna daca se ia "praf" cu "pastile". Si trage tare, cu rabdare ,fara sa te astepti la rezultate intr-o luna. BAFTA!!! Mie mi-a mers foarte bine cu GAIN FAST,de la Universal .In general am o parere destul de buna despre cei de la Universal. Fac o mica paranteza...eu merg la sala de aproximativ un an si sunt ectomorf...Sunt foarte importante alimentatia(sulimentele nu sunt decat...suplimente,deci alimentatia trebuie sa fie baza),antrenamentul si odihna.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 ceva cu absorbtie lenta ceva fara carbo. Moshule, te mai dai mult zmeu pe aici? Ce dreacu ai vrut sa zici cu asta? La mintea mea chiar carbohidratii sunt unii cu absorbtie rapida si altii cu absorbtie lenta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Moshule, te mai dai mult zmeu pe aici? Ce dreacu ai vrut sa zici cu asta? La mintea mea chiar carbohidratii sunt unii cu absorbtie rapida si altii cu absorbtie lenta!!!!! Nu stiu ce nu ai inteles tu.Nu am spus ca ceea ce vreau sa iau (concentrat proteic) are absorbtie lenta din cauza ca nu are carbo.Am spus ca vreau ceva fara carbo ceva ce tot odata sa aibe absorbtie lenta.Acum ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Jijik,daca prin "pastile" te referi la steroizi,asemenea "ajutoare" nu sunt prea indicate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cineva care se antreneaza natural exista pe aici ? adica fara nici un praf ... asa cu alimente d'astea din piata obor . rosii , branza, carne, oua ... adica ce ne da vaca noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Nu stiu ce nu ai inteles tu.Nu am spus ca ceea ce vreau sa iau (concentrat proteic) are absorbtie lenta din cauza ca nu are carbo.Am spus ca vreau ceva fara carbo ceva ce tot odata sa aibe absorbtie lenta.Acum ai inteles? Hai ca te-ai incurcat!ia spune,cam ce ai vrea tu sa absorbi asa lent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Hai ca te-ai incurcat!ia spune,cam ce ai vrea tu sa absorbi asa lent? Nu m-am incurcat deloc..imi pare rau ca nu m-am facut inteles din prima. Pai ceva intre proteinmix-R si protwhey-R de la redis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Pai inseamna ca rapsunsul corect era: proteina cu absorbtie lenta! Vad ca nu prea sti ce absorbi pe acolo! Hai,bafta la sala! http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=830 Editat Aprilie 14, 2010 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Pai inseamna ca rapsunsul corect era: proteina cu absorbtie lenta! Vad ca nu prea sti ce absorbi pe acolo! Hai,bafta la sala! http://www.topculturism.ro/web/fullArticle.php?art=830 Acuma o faci pe desteptul tu , da ala era raspunsul corect ca da nu erau carbo ce ramanea?Nu isi avea rost intrebarea asta.Eu ti-am spus..produsele intre care as opta. O sa incerc si eu ce spune Urceanu. Editat Aprilie 14, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JiJiK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Prin "pastile" ma refer numai si numai la amino, vitamine, minerale, creatina, tribulus, N1T, gama Animal...si pot sa continui. NEVER EVER steroizi. Prin "praf" ma refer la orice concentrat proteic...nu la prafuri de tras pe nas Lamurit? Scuze, nu mai stiu cine intreba daca e cineva care se antreneaza fara suplimente...doar cu branza ,oua. ..etc. Se poate si asa, dar costa ...doar in cazul in care ai ferma si-ti permiti, ok! Nu ca nu ar costa si suplimentele,numai ca aici ai mai multe varianmte. La ora actuala sunt variante pentru toate buzunarele. Asa ca pastilati-va si prafuiti-va cu incredere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) atunci eu sunt foarte demodat ... prefer ca acel ceva care il mananc sa fi guitat , mugit ... prinzi idea tot asa sunt de ideea ca antrenamentul serios , cu o dieta serioasa poate duce la o viata sanatoasa . si de asemenea : moderatia este cheia. LE: nu am cunoscut pe nimeni sa manance natural si sa se antreneze si sa aibe probleme. in schimb stiu multi care au luat prafuri (da , d'alea de zici tu, fara steroizi adica) si care au avut probleme , asa cum stiu si care au luat steroizi si nu au avut probleme. inca o data, moderatia e problema. dar daca cauti ceva rapid si ieftin steroizii sunt solutia. total nerecomandat , dar vorba ta, suntem prea saraci sa avem grija cum trebuie de noi ... Editat Aprilie 14, 2010 de GeorgeB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 suplimentele nutritive vin sa suplimenteze aportul de vitamine,aminoacizi,minerale gasite in mincare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cred ca avem niste perceptii diferite . la mine antrenament = relaxare dupa o zi de munca si mentinere in forma (pe cat posibil) . adica amator nu profesionist. nu ma pot pronunta despre antrenamentele de profesionisti pentru ca m-am lasat de ceva timp de sport de performanta . supliment . da , stiu ce e aia supliment, dar mai stiu si ca orice e natural > artificial . asta din punct de vedere al asimilarii in corp si din punct de vedere al impactului asupra corpului. antremanet zilnic de 30-45 de minute, mancare buna calitativ si corecta ... asta e reteta. antrenament de 3 ori pe saptamana, suplimente si suplimente si suplimente nu fac bine da , te vor face mai frumos dar nu mai sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Prin "pastile" ma refer numai si numai la amino, vitamine, minerale, creatina, tribulus, N1T, gama Animal...si pot sa continui. NEVER EVER steroizi. Prin "praf" ma refer la orice concentrat proteic...nu la prafuri de tras pe nas Lamurit? Scuze, nu mai stiu cine intreba daca e cineva care se antreneaza fara suplimente...doar cu branza ,oua. ..etc. Se poate si asa, dar costa ...doar in cazul in care ai ferma si-ti permiti, ok! Nu ca nu ar costa si suplimentele,numai ca aici ai mai multe varianmte. La ora actuala sunt variante pentru toate buzunarele. Asa ca pastilati-va si prafuiti-va cu incredere!!!! A, am inteles.Referitor la antrenamentul fara suplimente ,din cate stiu sunt mai lente progresele. So,ca sa te parafrazez."prafuiti-va"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cred ca avem niste perceptii diferite . la mine antrenament = relaxare dupa o zi de munca si mentinere in forma (pe cat posibil) . adica amator nu profesionist. nu ma pot pronunta despre antrenamentele de profesionisti pentru ca m-am lasat de ceva timp de sport de performanta . supliment . da , stiu ce e aia supliment, dar mai stiu si ca orice e natural > artificial . asta din punct de vedere al asimilarii in corp si din punct de vedere al impactului asupra corpului. antremanet zilnic de 30-45 de minute, mancare buna calitativ si corecta ... asta e reteta. antrenament de 3 ori pe saptamana, suplimente si suplimente si suplimente nu fac bine da , te vor face mai frumos dar nu mai sanatos. Suplimentele sunt chiar sanatoase in niciun caz nesanatoase...unde ai citit ai citit prost.Ai auzit pe cineva care a luat si ia sa fie bolnav?!Din contra.tu faci confuzie intre suplimente nutritive ok si ...steroizi sau creatina.Imi place timpul pe care-l acorzi antrenamentului , de mancat stai linistit ca si eu mananc sanatos.Dar de ce lucrezi doar de 3 ori pe saptamana?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JiJiK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) atunci eu sunt foarte demodat ... prefer ca acel ceva care il mananc sa fi guitat , mugit ... prinzi idea tot asa sunt de ideea ca antrenamentul serios , cu o dieta serioasa poate duce la o viata sanatoasa . si de asemenea : moderatia este cheia. LE: nu am cunoscut pe nimeni sa manance natural si sa se antreneze si sa aibe probleme. in schimb stiu multi care au luat prafuri (da , d'alea de zici tu, fara steroizi adica) si care au avut probleme , asa cum stiu si care au luat steroizi si nu au avut probleme. inca o data, moderatia e problema. dar daca cauti ceva rapid si ieftin steroizii sunt solutia. total nerecomandat , dar vorba ta, suntem prea saraci sa avem grija cum trebuie de noi ... Stii multi care au avut probleme de la "prafurile alea fara steroizi"??? Cel putin ciudat, as putea spune! Eu stiu MULTI care iau prafuri de la inceputurile lor ( prafurilor) in Romania, adica de la Redis...si mai devreme ,de la sacii de proteina din soia. Sunt OK...toti! De la Costache Alexandru (langa care traiesc zi de zi, adica e tata ) pana la Bolborici si toti juniorii. Ma indoiesc sincer ca acei baieti luau doar praf...si aveau probleme! E un lucru bun ca esti de moda veche, ca mananci "behehe si muuu". Daca iti permiti sa-ti iei din astea cantitatea de proteina pe care o consideri necesara pentru tine ...tine-o tot asa!!!! @ Alinu Ai o problema cu creatina. Creatina retine apa in corp, da forta. Iar daca stii sa lucrezi ramai cu ceva chiar daca intrerupi creatina. Nu e ca si cum ai lua si daca nu mai iei...iese apa si te desumflii Editat Aprilie 14, 2010 de JiJiK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Asa as vrea sa reusesc sa arat si eu asa James Furlow Editat Aprilie 14, 2010 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Suplimentele,adica mass gainerele (si in general tot ce inseamna concentrat proteic) in nici un caz nu nu sunt nesanatoase. Nu mai vorbim de faptul ca,pentru cineva care trage de "fiare",numarul meselor ar cam trebui sa fie de cel putin 6..cam greau sa mananci de 6 ori /zi.Si evident,un concentrat proteic se asimileaza mult mai bine..ajunge mult mai rapid in sange decat mancarea solida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puravida Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cred ca avem niste perceptii diferite . la mine antrenament = relaxare dupa o zi de munca si mentinere in forma (pe cat posibil) . adica amator nu profesionist. nu ma pot pronunta despre antrenamentele de profesionisti pentru ca m-am lasat de ceva timp de sport de performanta . supliment . da , stiu ce e aia supliment, dar mai stiu si ca orice e natural > artificial . asta din punct de vedere al asimilarii in corp si din punct de vedere al impactului asupra corpului. antremanet zilnic de 30-45 de minute, mancare buna calitativ si corecta ... asta e reteta. antrenament de 3 ori pe saptamana, suplimente si suplimente si suplimente nu fac bine da , te vor face mai frumos dar nu mai sanatos. depinde ce antrenament faci.eu nu fac culturism.inot+bicicleta+alergat.fara supliment.fac dieta si la sfarsit de saptamina beau bere.100% de acord cu tine.suplimentii te fac mai frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Asa as vrea sa reusesc sa arat si eu asa James Furlow 2.5-3 ani cu lucrat corespunzator la sala , alimentatie , somn si suplimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 inseamna ca eu sunt defect si o recunosc. nu fac decat sa acord 30-45 de minute pe zi, de 2 ori tabata pe saptamana si in rest mai am si burta ... bine, aveam la un moent dat 130 kg si acum n-am decat 110. la 130kg impingeam 50 la piept si acum imping 130, dar dupa cum ziceam, fiecare cu ce poate si cum poate. prefer metode demodate si care cer timp. asa cum motobristi peste noapte nu putem deveni si e nevoie de timp si experienta , nici ca in poza de mai sus nu poti deveni peste noapte. si nici idolul femeilor (sau barbatilor pentru fetele de pe aici) nu vreau sa devin. fac "sala" pentru ca doctorul interzice sa mai fac orice altceva care necesita sa alerg X( stiu ce inseamna antrenamente de profesionisti, dar stiu si ce inseamna sa vrea unu' sa fie "mucul" clubului asa ca dupa regula cu moderatia face bine in toate , as mai baga una : fa sala pentru tine , nu pentru altii. simte'te tu bine in pielea ta , nu fa sala doar sa arati ca poti avea patratele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate